- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.341
Yok ki canım ya daha önce de söylemişlerdi bunu hep alıcam ama unutuyorumCanım varsa lavanta yağını ufak bir kap sıcak suya damlat bulunduğun yere koy. Kokusu buharla dağılır o biraz rahatlatıyor.
Al canım elinin altında bulunsun. Ben gebelikten önce de ilaç kullanmazdım pek, başım ağrıdıkça lavanta yağı kullanırdım böyle. Hatta bi tane de buhurdanlık al koku lambası, altına mumu da yakıyorsun üzerindeki su hiç soğumadan o kokuyu rahatça dağıtıyor misssYok ki canım ya daha önce de söylemişlerdi bunu hep alıcam ama unutuyorum
Canım dr bana zimaks verdi idrar yolları için sen yine bi asm ye git dr a sorKızlar idrarda lökosit 32 çıkmıştı doktor kültür de yapalım dedi bugün sonuç çıkmış bakteri uredi diyordoktor da hemen antibiyotik yazıp e-recetesini yollamış. Kullanmaya çekindim korktum bişey olur mu diye
Var mı idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanan ne önerirsiniz?
Canim eşin ne diyor bu konuda yanilmiyorsam doktor olduğunu söylemistinKızlar idrarda lökosit 32 çıkmıştı doktor kültür de yapalım dedi bugün sonuç çıkmış bakteri uredi diyordoktor da hemen antibiyotik yazıp e-recetesini yollamış. Kullanmaya çekindim korktum bişey olur mu diye
Var mı idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanan ne önerirsiniz?
Çalışan anneler izne ne zaman çıkacağını belirlediler mi? 32.haftada mı yoksa 36.haftada mı ayrılmayı düşünüyorsunuz? Ve 4 aylık izin süreniz dolunca işe hemen geri dönecek misiniz? Ben iznim bittiğinde geri döneceğim için bebekle daha uzun zaman geçirebilmek adına 36.haftada izne ayrılmayı düşündüm hep. Ama son zamanlarda çok kararsızım bu konuda.. Son aylarda artık Allah korusun ne zaman ne olacağı pek belli olmayabiliyor.. Zaten normal değil de sezeryan olmak durumunda kalırsam 38.haftada falan sezeryan oluyor.. 36.hafta çıksam işten, 2 haftada ne yapabilirim? Çalışıyor olmanın en zor yanı bu gerçekten..
Kanguru da boba 4g oneririm daha uygun olarak neko kangurular var tuniko.coma bakabilrisin ilk dogunca birkac ay wrap silingler daha uygun biraz tuzlu gelebilir fakat ergonomik olsun muhakkak momofortbaby kangurular da ergonomikti yanilmiyorsam biraz daha uygun olabilir fakat ergonomik olmayan kanguru hic alma bebege zararliBaş ağrısına buz çok iyi geliyor bana. Sırt çantası ve kanguru alan var mı, ne önerirsiniz?
Ben varım ama deey bir uçta pendik:)
Benimde erken doğum riskim var.Hatta 32 haftadan sonra sezeryan olabilirim.4 ay zaten ücretli izin süt izni yıllık izin falan hepsini toplamda kullanıcam.Belki bikaç ayda ücretsiz izin olarak eklerim .Çalıştığım yer ok diyor hepsine.
aynen benimde kredi var. Mecburen devam edeceğim ama şimdiden düşünüyorum... ÜzülüyorumBen de 4 ay yasal iznimden sonra ücretsiz izin ile biraz daha uzatmak isterdim ama öyle bir imkanım yok, ev borcumuz var. Bebekte gelince daha zor olacak. O yüzden 4 ay sonra devam etmem gerekecek.
Ya sizin göbek deliğiniz açıldı mı benim delik kapandı
Benumde aynen boyle oldu :) ama yatınca düzeliyor :)Canım benim göbeğimin üstündeki deri aşağı indi göbek deliğimin üstünü kapattı elimle çekip baktigim da yamuk yamuk
canım senin neden erken doğum riskin var?
Bu durum da çok zor insan rahat olamıyor bir türlü..Benim de her an değişebilir erken doğum olabilir yada 40 a kadar devam edebilirim.. Nasıl bir korku anlatamam
ay bende sancaktepedeyim oda uzak
YAZMA İLE BAĞLA BAŞINI BİRAZ SIKICABaş ağrısına bildiğiniz bulduğunuz bi çözüm var mı kızlar dünden beri fenalardayım parol içmek istemiyorum
BUHAR YAP yüzüne canım.Selam kızlar nasılsınız ben hastayım yine boğaz ağrısı ve sinuzit oldum geceleri hiç uyuyamıyorum burnum tamamen tıkalı sinuzite iyi gelen bişey varmı aceba bilgisi olan varmı kızlar ne yapsam geçer biran once
Canım eşim 200 e beşik derken nasıl bir psikoloji ile söyledi neyi kastetti hiç bilmiyorum
Aşılar ağır metal (cıva) içeriyor ya bi de ilk hamileliğimde aşı olduğum gün kötü tecrübelerim oldu,tarlada da doğurmayacağız da inşallah.. eskiden önemli bir konuydu ama şimdi çoğu dr şartlar iyileştiği için gerekli görmüyor.bi çoğu da rutin neyse onu uyguluyor .benim tercihim aşı olmamak bu nedenleneden olmayı düşünmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?