2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok ki canım ya daha önce de söylemişlerdi bunu hep alıcam ama unutuyorum
Al canım elinin altında bulunsun. Ben gebelikten önce de ilaç kullanmazdım pek, başım ağrıdıkça lavanta yağı kullanırdım böyle. Hatta bi tane de buhurdanlık al koku lambası, altına mumu da yakıyorsun üzerindeki su hiç soğumadan o kokuyu rahatça dağıtıyor misss

Canım dr bana zimaks verdi idrar yolları için sen yine bi asm ye git dr a sor

Canim eşin ne diyor bu konuda yanilmiyorsam doktor olduğunu söylemistin

Benimde erken doğum riskim var.Hatta 32 haftadan sonra sezeryan olabilirim.4 ay zaten ücretli izin süt izni yıllık izin falan hepsini toplamda kullanıcam.Belki bikaç ayda ücretsiz izin olarak eklerim .Çalıştığım yer ok diyor hepsine.

Baş ağrısına buz çok iyi geliyor bana. Sırt çantası ve kanguru alan var mı, ne önerirsiniz?
Kanguru da boba 4g oneririm daha uygun olarak neko kangurular var tuniko.coma bakabilrisin ilk dogunca birkac ay wrap silingler daha uygun biraz tuzlu gelebilir fakat ergonomik olsun muhakkak momofortbaby kangurular da ergonomikti yanilmiyorsam biraz daha uygun olabilir fakat ergonomik olmayan kanguru hic alma bebege zararli

canım senin neden erken doğum riskin var?

Bu durum da çok zor insan rahat olamıyor bir türlü..Benim de her an değişebilir erken doğum olabilir yada 40 a kadar devam edebilirim.. Nasıl bir korku anlatamam

ay bende sancaktepedeyim oda uzak

Ben de 4 ay yasal iznimden sonra ücretsiz izin ile biraz daha uzatmak isterdim ama öyle bir imkanım yok, ev borcumuz var. Bebekte gelince daha zor olacak. O yüzden 4 ay sonra devam etmem gerekecek.
aynen benimde kredi var. Mecburen devam edeceğim ama şimdiden düşünüyorum... Üzülüyorum

1 haftadir gecemeyen karin agrim mafetti beni suan 24 haftalik oldum ve hergun karnimin alti adet agrisi gibi agriyor okadar doktora gitim agriyla ilgili bisey yok neden agriyor bi fikri olan varsa yardim edsin hamileligimin tadini cikaramiyorum her anim korkuyla geciyor boyle agri falan ceken varmi normalmi?

Daha önceden kaybım var ya hemde böbrekten dolayı.Doktorum öyle söyledi.Böbreğe zarar vemeye başladığı an alıcaz dedi.DUa ediyorum işte en azından 32 haftayı göreyim diye.Rabbim bilir tabiki

Selam kızlar nasılsınız ben hastayım yine boğaz ağrısı ve sinuzit oldum geceleri hiç uyuyamıyorum burnum tamamen tıkalı sinuzite iyi gelen bişey varmı aceba bilgisi olan varmı kızlar ne yapsam geçer biran once

BUHAR YAP yüzüne canım.
mentol kokla.
ballı limonlu ılık su.
ballı süt.

neden olmayı düşünmüyorsun
Aşılar ağır metal (cıva) içeriyor ya bi de ilk hamileliğimde aşı olduğum gün kötü tecrübelerim oldu,tarlada da doğurmayacağız da inşallah.. eskiden önemli bir konuydu ama şimdi çoğu dr şartlar iyileştiği için gerekli görmüyor.bi çoğu da rutin neyse onu uyguluyor .benim tercihim aşı olmamak bu nedenle

• Kadın çalışanlardan memur olanlara, çocuğunu emzirmesi için doğumdan sonraki 8 haftalık analık izninin bittiği tarihten itibaren ilk 6 ayda günde üç saat, ikinci 6 ayda günde bir buçuk saat SSK süt izni verilir. Bu süreler kadın işçinin günlük çalıştığı süre içinde sayılır.
  • Kadın çalışanlardan SSK lı olanlara ise çocuğunu emzirmesi için doğumdan sonraki 8 haftalık analık izninin bittiği tarihten itibaren çocuk 1 yaşına gelene dek günde bir buçuk saat SSK süt izni verilir. Bu süreler kadın işçinin günlük çalıştığı süre içinde sayılır.

adaletsizliğe bakar mısınız memurlara ilk 6 ay 3 saat ama sgklılara 1,5 saat izin her iki çalışan da anne değil mi emzirmiyor mu neden böyle haksızlıklar var ( az önce patronla konuştum sana tolerans gösteririz istediğin saatte gelir gidersin bazen evde çalışırsın yeterki erken gel diyor :) bu gidişle 4 ay sonunda iş başı yapacağım gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…