- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.441
nevresim satın aldım ben canmKızlar Allah nasip ederse yaz cocugu olucak ya pike takımımı yoksa nevresim setimi alıcaksınız?
Kizlar ya canim spagetti istedi.yaptim yedim ya :/// dikkat etmem lazimken((
Sırt ağrısı da çekiyorum ama dediğin gibi dinlenince geçiyor . Ama kaburga acısı fenaArkadaşlar kaburgaları ağrıyan var mı? Son kaburgalarim ağrıyor sanırım karnım ordan da genişlemeye çalışıyor ne etsem bilemedim. Sırt ağrısı dinlenince geçiyor en azindan
Geçmiş olsun canımKızlar çok fena grip oldumnefes almak mümkün değil, bir de baş ağrısı valla nasıl atlatacağım bilmiyorum. Limonlu zencefilli Şu içiyorum
Evet benim de yemekten sonra daha çokSırt ağrısı da çekiyorum ama dediğin gibi dinlenince geçiyor . Ama kaburga acısı fenagöğsümun altindaki kaburga kemiginde bir batma ve yanma oluyor ne oturabiliyom ne yatabiliyorum hiçbir türlü geçmiyor . Ovarak kemigi geziyorum evde özellikle yemekten sonra oluyor. Heralde yer kalmiyor kaburgalarima kadar şişiyor muyum ne , tuvalete çıkasiya kivraniyorum acı ve yanmadan
doktorada dedim duramiyorum acisindan diye genisleyeceksin vücudun değişiyor olacak dedi.
inşallah canım yaa benimde tememnnim bebeğim küvöze girmeden sağlıkla evime getirebilmek.. iyice psikolojim bozuldu..
Hastane olarak medical parka gitmeye başladım doğumu da erken olmazsa inşallah orda yapacağım..
beniim canım bende sancaktepedeyim.. aslında istanbul geneli değilde anaodlu avrupa olarak bulusulabilir.. malum iki yaka arasında 2 saatten fazla var
32. Haftaya gelirsem biraz rahatlıcam
bak bizde böyle bişey vardı oğlum 2 aylıkkenden itibaren tek bununla oynamıştı yukarıda ayna var kendini görüyor asılı oyuncaklara vurunca ses çıkıyor ve ışıklar yanıyordu uzun bir süre hep bunla oynamıştı :) loyun halısı da çok iyi oluyor 5 -6 aylıkken filan boyun halısına koyuyordum kendi kendine takılabiliyorduSağol canım cevabın için, oyun halısı almayı düşünüyodum da babymall da indirim varmış ama istediğimde yok onun yerine başka bi şey mi alsam zaten acelesi olan bi şey değil beklesem mi onun için sordum.
Sezeryan yada normal doğum olması etkilemiyor çünkü iki durumda da aletlerle küçük yada büyük kesiler söz konusu.ama acil bi apandisit,safra durumunda da ameliyat oluyorsun ancak tetanoz aşısı vurmuyorlar bu aşı eskiden sağlıkevinde veya evde tarlada doğum oluyordu ondan rutinde var.veya hastanelerin de sterilizasyon durumları çok kontrol edilebilir değildi belki ondan takvimde yer alıyor. ama şuan çok şart değil bence.bu benim görüşüm canım
Kızlar Allah nasip ederse yaz cocugu olucak ya pike takımımı yoksa nevresim setimi alıcaksınız?
maşallah ne güzel poz vermiş bizimki hiç göstermiyor yüzünüEki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dediAy parcasi benim kizim minik prensesim
bak bizde böyle bişey vardı oğlum 2 aylıkkenden itibaren tek bununla oynamıştı yukarıda ayna var kendini görüyor asılı oyuncaklara vurunca ses çıkıyor ve ışıklar yanıyordu uzun bir süre hep bunla oynamıştı :) loyun halısı da çok iyi oluyor 5 -6 aylıkken filan boyun halısına koyuyordum kendi kendine takılabiliyordu
Reflu yastigindan memnun musunuz hangi marka.kimisinde cok agir koku oluyor gecmiyormus uzun sure
kedikedi84 ben asagidakinden aldim ebebekteki indirimden almstm bu ay.tek hareketli olan buydu herkes cok memnun kalms.benim de smdilik hosuma gitti kalinligi renklerin canliligi.bence ilerde tekrar indirime girer ebebekte fln babymallda cok cesit yok sankiEki Görüntüle 2117011 Eki Görüntüle 2117012
günaydın kızlar bugün gidip tetanos aşısı da oldum bu arada sağlık ocakları decavit vitamin hapını parasız veriyormuş bilginiz var mı ?
Bizim aile hekimliğinde yağmurlu havada su yokevet vitamin ilaçlarını ücretsiz veriyorlar D vitamini, demir filan da veriyorlar
Bizim aile hekimliğinde yağmurlu havada su yok[/QUOT her yerde aynı olması gerekir aslında sağlık bakanlığını arayıp söyleyebilirisn bence
Oyun haliniz güzelmiş, ben de oğlumdan kalan var tiny Love marka, o da güzel renkleri oyuncakları falan , alacak olanlara tavsiye ederim , Allah kullanmalarini nasip etsin inşallah, Gerçekten çok keyifli oluyor onları oynarken izlemek :)Reflu yastigindan memnun musunuz hangi marka.kimisinde cok agir koku oluyor gecmiyormus uzun sure
kedikedi84 ben asagidakinden aldim ebebekteki indirimden almstm bu ay.tek hareketli olan buydu herkes cok memnun kalms.benim de smdilik hosuma gitti kalinligi renklerin canliligi.bence ilerde tekrar indirime girer ebebekte fln babymallda cok cesit yok sankiEki Görüntüle 2117011 Eki Görüntüle 2117012
Aaah aahh ben onları hep yazdırıp alıyorum biliyormusun parayla yani hiçte demiyorlarevet vitamin ilaçlarını ücretsiz veriyorlar D vitamini, demir filan da veriyorlar
Bana 12.haaftadsn sonra kullanmak için vermişti.ama doktorum vitamin kullandirmadi bana.d vitamini de başka verdi.o yüzden kullanmıyorumgünaydın kızlar bugün gidip tetanos aşısı da oldum bu arada sağlık ocakları decavit vitamin hapını parasız veriyormuş bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?