- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.421
Amiiiinn hepimiz saglikla kavusalim meleklerimize:) Bu 4d sanirim canim:) bugun 24 oldumAy maşallah Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin. Boyle renkli bu kadar belirgin ultrason fotografini kaçıncı haftada veriyorlar 23. Haftadayım hala siyah belli olmayan ultrason fotoları var
Maşallah annesiEki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dediAy parcasi benim kizim minik prensesim
Ay maşallah Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin. Boyle renkli bu kadar belirgin ultrason fotografini kaçıncı haftada veriyorlar 23. Haftadayım hala siyah belli olmayan ultrason fotoları var
Arkadaşlar kaburgaları ağrıyan var mı? Son kaburgalarim ağrıyor sanırım karnım ordan da genişlemeye çalışıyor ne etsem bilemedim. Sırt ağrısı dinlenince geçiyor en azindan
Belim ağrımıyor kopuyor şu an oturup kalkarken eşimden destek alıyorum. Yanlızken kalkmam abartmıyorum 3 dk falan sürüyor. Benim belim zaten sıkıntılıydı hamilelikte napıcam diyodum korktuğum başıma geldi maalesef. Tek başına bütün evi temizleyip hiç dinlenmeden market sonra yemek yaparsam olacağı bu. Cengaverim ya ben...Regl ağrısında olduğu gibi devamlı belim ağrıyorkasılmalardan sonra birde bu ağrı bel ağrısı olan var mı pozisyonla değişmiyor devamlı sızı şeklinde
Ay maşallah maşallah kırk bin kereEki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Selam kızlar nasılsınız ben hastayım yine boğaz ağrısı ve sinuzit oldum geceleri hiç uyuyamıyorum burnum tamamen tıkalı sinuzite iyi gelen bişey varmı aceba bilgisi olan varmı kızlar ne yapsam geçer biran once
Ben lavanta kesesi düşünüyorum şimdilik bakalım..Merhaba kızlar ,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kız isimleri neler düşünüyorsunuz karar verdiniz mi ?
Bebek hediyelik konusunda kararsız kaldım bir şeyler düşünmüşsünüzdür mutlaka bir çoğu bana çok sıradan geliyor o yüzden karar veremedim . Şimdiye kadar hersey mükemmel giderken bu hafta benim de bel ağrılarım başladı maalesef işleri yaparken artık eriniyorum .benim ikinci bebiş ama eskiyi tamamen unutmusum
Afiyet olsun bebise yarasin uzulmeKizlar ya canim spagetti istedi.yaptim yedim ya :/// dikkat etmem lazimken((
geçmiş olsun canım mide ekşimesiyle birlikte ishal olduğu zaman genelde üşütmeden kaynaklı oluyor yada yediğin bişey dokunmuş belli ki dikkat et canım bende de geçen hafta sonu oldu öyle bir mide ağrısı öyle bir karın ağrısı yaşamamıştım berbattıBenim ishal tekrar hortladi yamide eksimesi de cabasi.. dun geceden beri gene mahvoldum tuvaletin kapisindan gecmek istemiyorum artik ama ordsn beri gelemiyroum icim disima cikti bebisimin hareketlerini de cok az hissettim bugun. Evhamlar pesimi birakmiyor..
maşallahh canım Allah esirgesin inşallah çok tatlı :)Eki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
benim de ağrım vardı yazmıştım hatta buraya da regl ağrısı gibi değildi ama ne oturabildim ne kalkabildim günlerce sürdü dr kontrolde bebek yada onun pozisyonuyla ilgili değil ağrıların gebeliğin büyümesine bağlı olabilir dedi, son bi iki gündür sanki azaldı ve bende farkettim ki belim daha da kalınlaşmış, sanırım onun ağrısıydıRegl ağrısında olduğu gibi devamlı belim ağrıyorkasılmalardan sonra birde bu ağrı bel ağrısı olan var mı pozisyonla değişmiyor devamlı sızı şeklinde
bi şe olmaaaazzz bebiş istediii :)Kizlar ya canim spagetti istedi.yaptim yedim ya :/// dikkat etmem lazimken((
Annesi yicek onlariiiAy maşallah maşallah kırk bin kere
Duduş güzeliminnak burun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?