- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.481
Ay Maşallah kuzucuğa ya.Bide doktorlar sana benziyor ya da babasına benziyor diyorlar nasıl anlıyorlar çözemedimEki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dediAy parcasi benim kizim minik prensesim
Canım ben 1.77 yim en son öyleydim hastanede ölçüldüğümde(her yerde farklı çıkıyor :)) ) ama o dediğin ağrılar 3. ayımdan beri var bende boyum uzun ondan mı diyordum.Demek tüm hamileler aynı şeyi yaşıyor :)Evet benim de yemekten sonra daha çokçok erken başladık bu şikayetlere ya Allah hayır etsin sonumuzu. Sen de mi minyonsun? Sanırım kısa olduğum için rahim çabuk tırmandı kaburgalara doğru. Belki tam oraya kadar çıkmamıştır ama mideyi yukarı itiyo iste
Sorma bizimki de öyle ama ne yalan söyliyeyim bende biraz tırsağım 2.5 3 aydır tık yok bizde de bundan sonrada olmaz zaten sanırsam(aslında kadının ne istekli olduğu dönem bu dönemler ama işte korkularAy benim hamilelik günlüğümde neler yazıyor aynen babamız çok hassas korkuyor birşey olacak diye yaklaşmıyor 5 aydır askerlik arkadaşı gibi takılıyoruz daha bunun 4 ayı var lohusa zamanı var üzülüyorum valla onun adına
KIZLAAAR KIZLAR...
Bebek bakım seti olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?
sebamed?
mustela?
Ayy canim benimki babasina benziyo ayrintili ultrasondakindeAy Maşallah kuzucuğa ya.Bide doktorlar sana benziyor ya da babasına benziyor diyorlar nasıl anlıyorlar çözemedimAy benimde bir resim atasım geldi deneyeyim inşallah yapabilirim(benim tel biraz antikada)
Canım ben 1.77 yim en son öyleydim hastanede ölçüldüğümde(her yerde farklı çıkıyor :)) ) ama o dediğin ağrılar 3. ayımdan beri var bende boyum uzun ondan mı diyordum.Demek tüm hamileler aynı şeyi yaşıyor :)
Sorma bizimki de öyle ama ne yalan söyliyeyim bende biraz tırsağım 2.5 3 aydır tık yok bizde de bundan sonrada olmaz zaten sanırsam(aslında kadının ne istekli olduğu dönem bu dönemler ama işte korkular)
Yaa ilk doğduğun da bebek çok değişik oluyor benim kardeşim doğduğun da bu ne aynı babam demistim. Şimdi 2 yaşında tıpkı annem. Yani böyle anlamak zorAyy canim benimki babasina benziyo ayrintili ultrasondakindecok iddaliydim bana benziyodur diye ama cok bozuldum ne yalan soyleyim bariz babasiydi ayrintilida. Ama dunku 4d de bana benzeme sansinin oldugunu dusundum hatta buraya da atayim bakin bakalim sizce hangi resimdekine daha cok benziyor
1. Eki Görüntüle 2117120
2. Eki Görüntüle 2117121
Ayy cok degisik bisey oldu bunlar esimle benm bebeklik hallerimizyorum istiyoruuummm
Afiyet olsun bebise yarasin uzulme
yemememiz mi lazimdi.ben bol bol yiyorum hamur isi ya sabahlari ekmek arasi peynir domates ya da simit pogaca is yerinde.aksam da her zaman saglikli bisi yapamiyoruz dedigin gbi makarna ve turevleri ayrinti vermeyim caniniz cekmesin:)
ben de parayla alıyorum çünkü benim dr başka marka ilaç yazıyor :) sağlık ocağı bana da hiç söylemedi ilaç verme konusunu ama biliyorum... talep mi etmek laızm acaba kafalarına göre veriyor ya da vermiyorlar işte...
Mustela ilk basta tum ürünleri sebamed almistim ama mustelaya gectim ve daha cok begendimKIZLAAAR KIZLAR...
Bebek bakım seti olarak hangi markayı düşünüyorsunuz?
sebamed?
mustela?
tecrübeli bir anne tavsiyesi bebekler ilk 6 ay kesinlikle anne yanında yatıyor eğer ben onun odasında yatarım diyorsan o köşe koltuk durur sığıyorsa bir beşik ve dolap koyarsın sen de o koltukta yatarsın (ki zor bir şey olmaz olamaz) illaki 6 ay bu bebek yatak odasında bir beşikte yatacak eğer 2 sene emzirirsen yine yatak odasında yatacak (doğru yanlış orası çok tartısılır bir konu) ben çalışan bir anne olduğum için gece emmesini kesememıstım gündüz beni görmediğinden gece hep emerdi kalk git onun odasına emzir yatır her mık demesinde kalk git odasına çok zor oldu odasını neredyse 2 sene kullanamadı gündüz bakıcı varken odasında yatıyordu sadece. odanı bozma derim ben 2 sene daha o oda sizi götürür sonra beşik alacağına karyola alırsın yanlarına korumalık taktırısn ilk bebekte insan heves ediyor hak veriyorum aynı seyleri bende yaptım ama bunda yatak odasına park beşikte yatırıcam 1 sene sonra ne olur bakarız duruma
Valla sinir oldum bankayla alakalı sanmıyorum cep tel e kadar şifre geliyor ama sonra orda gönder tuşu var ya o çalışamıyor hep cepte hem tablette denedim olmadı maalesef kısmet normalde 10 lu ları 90 falan 65 e çok iyiydiYaa bende sknti ckmadi bankanla ilgili sorun olabilir mi acaba.ayni gun kargo verdiler ertesi gun geldi hatta.umarim halledersin insan heves ettigni almayinca sinir oluyor:)
Ahh ahh o 2.resimdeki kuzu da benm esim iste ona benziyorU Ucmevsim canım Evet çok ilginç dimi bir tarafta sen bir tarafta eşin.Ha bide çocuk hiç kimseye benzemeyip gidip kayınvalideye benzermiş(ay şaka maka biraz korkutuyor bu durum beni,sağlıklı olsunda gerisi boş bunlar espirisi işte) Bence 2. resim daha çok benziyor senin kuzuya ama iddalı değilim bu benzetme konusunda.Merak ediyorum bu resimler konusunda diğer arkadaşlar ne diyecek.
Ben ilk Doğumda almıştım şimdi bunda çalışmıyorum ama gerçekten iyi gelmiştiÇalışan kadınların doğum yapması halinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirli şartlarda uygulanan bir doğum yardımıdır. SSK Doğum Parası Analık parası, Analık Geçici İş Göremezliği olarak da bilinir.
Aslında çalışmadığımız için raporlu oldugumuz için alınan rapor parasıda diyebiliriz.
Bende sanki ikinci ye benZettim benimde şu an alın eşime burun bana benziyor gibi bende kaynana görümce ye benzeyecek diye korkuyorum çünkü hepsi birbirine benziyor açık alınlı neyse ki burnu kurtaracağız gibiAhh ahh o 2.resimdeki kuzu benm esim iste ona benziyor
O kayinvalideye gelince hep ona benzemesnden korktm Allahima da cok dua ettim valla korkmuyor degilim o ihtimalden de
Bence evin 2+1 ise kalsın canım.. Arkadaşlarda demişler, ilk altı ay bir işe yaramayacak zaten.. Hem bu kadar masrafın arasında birde onun masrafına girmezsiniz.. Aileler ile aynı şehirde iseniz gelen giden çok olur zaten.. Ayrı şehirdelerse, bu sefer gelir kalırlar.. Ben salonda yatılıp, kalkılmasını sevmiyorum..ya kızlar ben başta çocuk odası yapmıyayım dedim şimdi de yapsam mı diye düşünüyorum evim 2+1 çocuk odası yaparım dediğim oda da köşe takımı var ne yapıcağımı şaşırdım bi yatak bi dolap alsam köşe takımını ne yapcam yazları oda da oturuyoz balkonlu diye off çok karışık bir durum ya diğer oda da olmaz
Ne kadar almistiniz acabaBen ilk Doğumda almıştım şimdi bunda çalışmıyorum ama gerçekten iyi gelmişti
Birincisi mi ikincisi mi benim ilki hiç acımadı bi tek üstüne yatınca falanTetanoz aşısı ne menem birşeymiş ya acısı azalması gerekirken her geçen gün artıyor
Sana yatan sigorta ile alakalı canım sanırım tam hatırlamıyorum ama 4 bin civarı almıştım sanırım toplu değil ama ben her ay böldürüp almıştımNe kadar almistiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?