2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dedi Ay parcasi benim kizim minik prensesim
Ay Maşallah kuzucuğa ya.Bide doktorlar sana benziyor ya da babasına benziyor diyorlar nasıl anlıyorlar çözemedim Ay benimde bir resim atasım geldi deneyeyim inşallah yapabilirim(benim tel biraz antikada)

Canım ben 1.77 yim en son öyleydim hastanede ölçüldüğümde(her yerde farklı çıkıyor :)) ) ama o dediğin ağrılar 3. ayımdan beri var bende boyum uzun ondan mı diyordum.Demek tüm hamileler aynı şeyi yaşıyor :)

Sorma bizimki de öyle ama ne yalan söyliyeyim bende biraz tırsağım 2.5 3 aydır tık yok bizde de bundan sonrada olmaz zaten sanırsam(aslında kadının ne istekli olduğu dönem bu dönemler ama işte korkular)

Ayy canim benimki babasina benziyo ayrintili ultrasondakinde cok iddaliydim bana benziyodur diye ama cok bozuldum ne yalan soyleyim bariz babasiydi ayrintilida. Ama dunku 4d de bana benzeme sansinin oldugunu dusundum hatta buraya da atayim bakin bakalim sizce hangi resimdekine daha cok benziyor
1.
2.
Ayy cok degisik bisey oldu bunlar esimle benm bebeklik hallerimiz yorum istiyoruuummm

Yaa ilk doğduğun da bebek çok değişik oluyor benim kardeşim doğduğun da bu ne aynı babam demistim. Şimdi 2 yaşında tıpkı annem. Yani böyle anlamak zor

U Ucmevsim canım Evet çok ilginç dimi bir tarafta sen bir tarafta eşin.Ha bide çocuk hiç kimseye benzemeyip gidip kayınvalideye benzermiş(ay şaka maka biraz korkutuyor bu durum beni,sağlıklı olsunda gerisi boş bunlar espirisi işte) Bence 2. resim daha çok benziyor senin kuzuya ama iddalı değilim bu benzetme konusunda.Merak ediyorum bu resimler konusunda diğer arkadaşlar ne diyecek.

Çok doğru bende böyle düşünüyorum sadece park yatak mı yoksa büyük ahşap beşik mi karar veremiyorum, iki üç yaşına kadar kullanabileceği beyaz bir ahşap beşik alsam sonra oda yapınca hem odaya uyar diyorum hemde odaya yatak alırım beşikte yatmaz diyorum park yatak alıp kullanıp gözden çıkartmakta var aklımda e ikisinin arasında ki farkta 200 300 lira bilmiyorum ya çok kararsızım. Ne tavsiye edersin ?

Yaa bende sknti ckmadi bankanla ilgili sorun olabilir mi acaba.ayni gun kargo verdiler ertesi gun geldi hatta.umarim halledersin insan heves ettigni almayinca sinir oluyor:)
Valla sinir oldum bankayla alakalı sanmıyorum cep tel e kadar şifre geliyor ama sonra orda gönder tuşu var ya o çalışamıyor hep cepte hem tablette denedim olmadı maalesef kısmet normalde 10 lu ları 90 falan 65 e çok iyiydi

Ahh ahh o 2.resimdeki kuzu da benm esim iste ona benziyor
O kayinvalideye gelince hep ona benzemesnden korktm Allahima da cok dua ettim valla korkmuyor degilim o ihtimalden de

Ben ilk Doğumda almıştım şimdi bunda çalışmıyorum ama gerçekten iyi gelmişti

Ahh ahh o 2.resimdeki kuzu benm esim iste ona benziyor
O kayinvalideye gelince hep ona benzemesnden korktm Allahima da cok dua ettim valla korkmuyor degilim o ihtimalden de
Bende sanki ikinci ye benZettim benimde şu an alın eşime burun bana benziyor gibi bende kaynana görümce ye benzeyecek diye korkuyorum çünkü hepsi birbirine benziyor açık alınlı neyse ki burnu kurtaracağız gibi

Bence evin 2+1 ise kalsın canım.. Arkadaşlarda demişler, ilk altı ay bir işe yaramayacak zaten.. Hem bu kadar masrafın arasında birde onun masrafına girmezsiniz.. Aileler ile aynı şehirde iseniz gelen giden çok olur zaten.. Ayrı şehirdelerse, bu sefer gelir kalırlar.. Ben salonda yatılıp, kalkılmasını sevmiyorum..

Valla ben hiç özenemedim odası olsun, öyle olsun, böyle olsun diye.. Evlatçığımın çok duygusuz bir anası var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…