- 11 Ocak 2017
- 4.513
- 6.969
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.241
Demii zaman hiç geçmiyor gibi :)
Aynen öyle yaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demii zaman hiç geçmiyor gibi :)
Canım cantana 2 tane koy biri mutlaka uzun olsun ameliyathane soğuk oluyor çıkınca üşüme geliyor ara ara ter basıyor en iyisi ikisi yanında olsun zaten üst degistirirsin sal yada hırka al yanına benim ayaklarım donmustu belden uyuşturularak ameliyat oldum o yüzden kalın çorap giydim ilk pijama bazen kan olabiliyor i yüzden üzerine uzun birşey almanız tavsiye ederim.kızlar dogum için lohusa pijaması kısa kollumu yoksa uzun kollumu düşünüyorsunuz? benim erkn dogum yapma riskimde var mayıs içinde olabilir dogum ve sezeryan dogum olcak büyük ihtimal sizce ne almalıyım?
Ben Decathlon dan biri 35 litrelik kabin boy birde 55 litrelik seyahat canatsi aldim o da orta boy sigarmi bilemdimSeyahat çantası dediğin şey ne bez bavul mu? Ben öyle düşünüyorum da çok mu absürt olur ya
Bende nisan annelerine falan bakınca diyorum ki ayyy ne güzel 36 falan...
Keşke benim olsaaaaaaah![]()
Bebeğim Artık 1 Kilo Olmuş mudur ya hep gram gram.. büyümüyor sanıyorum![]()
canım benim tekmeler ortadan geliyor vallaBüyüyorlarda yavaş büyüyorlar yada biz sabırsızız birazcık :)) bişey sorucam bebeğin başı aşağıdamı yoksa yukarıdaı daha cok tekmesinden anlarsın benimkinin ayakları daha cok aşağıda oluyorda inşallah döner diye umuyorum
Kızlar biz 26+2 olduk benimle aynı haftada olan varmı aranızda? bebeğim 700 gram civarı dr düşük değil ama iri bir bebekde değil dedi normalmi sizce? Kilo alması için ne yapmalıyım
Bildiğin kadarıyla bulgur bebeğe kilo yapıyormuş. Bulgur buğday ve türevleri işte :)
Bu arada 26+2 mi oldun takvimin daha geride görünüyor da. Sata göre mi hesaplıyorsun
Sat 3 eylül ultrasonda uyumlu gidiyor uygulamada da 26+2 yazıyor. Bende takvimi anlamadım niye öyle
Canım sanırım tahmini doğum tarihin 10 haziran senin tabloda öyle yazıyor takvime 11 haziran olarak girmissin ondan 1 gun geriden gösteriyordur. Ve gece 3 gibi geçiyor diğer güne gece 12 den sonra geçmiyor onun için 2 gün geri gösteriyor. Profilinden düzeltirsen 10 haziran diye o da düzelir![]()
Rica ederimEvet düzeldi tşk ederim![]()
Tamam canım bakıyorum hemen.. Sağolasın..Instagramda kumbazar die bi sayfa war bak canm bende ordan almayi düşünüyorum
Bende evden çıkmadan yaptım öyle geldim canım sağol cevabın için:)Bende kan sulandırıcı kullanıyorum saatinde yaptım kanda verdim sonrasında
Eet bende seni kıskanıyorum meselaBende nisan annelerine falan bakınca diyorum ki ayyy ne güzel 36 falan...
Keşke benim olsaaaaaaah![]()
Bende haftaya yaptırıcam 75lik, sen kaçlık yaptırıyosun canım öncesinde alınan kan rutin değil galiba kimi aldırıyor kimi aldırmıyorŞeker yüklemesi için bekliyorum. Gazozu içtim öncesinde kan alınmadı. Biraz mide bulantım var kımıldamamaya uğraşıyorum o yüzden. Tadı o kadar kötü değildi. Elmalı soda gibi. 1 saat sonra kan vereceğim. Sonra birseyler atıştırır işe geçerim. Güzel çıkar inşallah sonucu
50 lik istedi canım benim doktor 1 saatlik bana aç ya da tok farketmez demişti. Ben aç geldim yinedeBende haftaya yaptırıcam 75lik, sen kaçlık yaptırıyosun canım öncesinde alınan kan rutin değil galiba kimi aldırıyor kimi aldırmıyor