- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #24.261
Anladım canım :)50 lik istedi canım benim doktor 1 saatlik bana aç ya da tok farketmez demişti. Ben aç geldim yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım :)50 lik istedi canım benim doktor 1 saatlik bana aç ya da tok farketmez demişti. Ben aç geldim yinede
Benim Lökosit P4+ çıkmıştı(yani 4 artı) çok yüksek bir rakam demişti hemen kadın doğuma git dedi beni telaşlandırdı.Aradım kadın dmu ürolojiye git dedi.Oraya gittim tekrar idrar test yapıldı.Ve böbreklerde taş olduğu çıktı.Arkadaşların dediği gibi her zaman enfeksiyon olmuyor..Geçenlerde idrarımda kan parçaları gördüm soluğu ürolojide aldım.İdrar örneğinde 12-13 eritrosit çıktıÇok yüksek yani doktor 15 günde bir gel takip edelim dedi.(ama nedeni taş dedi yine) Üroloji doktorum hamilelrin idrarlarının genelde çok bulanık olduğunu o yüzden çok net konuşalamayacağını anlattı.En önemli şey yanma ağrı var mı ,bulantı varmı ve ateş varmı ona dikkat et dedi.Aklınızda olsun.Ben sıksık ürolojiye gitmek zorunda kaldığım için bıktı adam benden,anlatayımda kurtalayım dedi galiba
![]()
Kızlar biz 26+2 olduk benimle aynı haftada olan varmı aranızda? bebeğim 700 gram civarı dr düşük değil ama iri bir bebekde değil dedi normalmi sizce? Kilo alması için ne yapmalıyım
teşekkür ederim canım çok sağolHamilelik şekerinden bahsettiğini anladım canım. Benim anlatmak istediğim tip1 diyabet olmama rağmen çok üzülmediğim ve sağlıklı bir bebeğim olduğu. Şimdiden canını sıkma. Hem şeker sorunu olsa bile gebelik şekeri daha kolay. İnsüline bile gerek kalmayabilir. Sadece diyetle ve sporla halledebilirsin belki.
inşallahh inşallahBelki 100 Gr lik normal çıkar. Şuanda 27 haftalık hamile olan arkadaşımın da 50 grlik sonucu kötü çıktı. 100 Gr yaptılar o normal cikti
yooo bana öyle bi şi denmedi canım. direk aç mısın dedi evt dedim. idrar istediler. sonra al şu suyu iç dediler içtim. 1 saat bekle gel dediler ve kan aldılarYani alinmasi lazim die biliom cnm.ayni islem banada oldu cnku bugun aldilar yani aclik kanimi.sora ictim 50gram sekeri 1 saat sora bida aldilar.yada sana soledilerde senmi yanlis anladin acaba?
Benimde aynı yapıldıyooo bana öyle bi şi denmedi canım. direk aç mısın dedi evt dedim. idrar istediler. sonra al şu suyu iç dediler içtim. 1 saat bekle gel dediler ve kan aldılar
50lik yapılmadı sana heralde canımBana 75lik istedi doktor akşam 10dan sonra birşey yeme falan dedi.ama kaç saat arayla alacaklar bilmiyorum.haftaya yaptiracagim kismetse
Yok canım devletteki doktorum 50lik dedi ama kendi doktorum 75lik yapalim dedi.direkt 75lik yaptiricam50lik yapılmadı sana heralde canım
Benim de dün sabah yataktan kalkarken sağ kasigimda oldu.bugun de karnımın sol tarafı agriyor yani canım hergun değişik bir yerim ağrıyor normaldir herhalde diye düşünmek istiyorumKizlar az once sol kasigima inanilmaz bi agri saplandi ölüyorum sandim nefessiz kaldim dedim noluyo doguruyom mu. Biraz surdu gecti. Normal mi ki bu? Gece de az bisey olmustu
Ya çok beğendim her yerde kullanılır. Eline ulaştı mı kumaşı falan nasıl?Eki Görüntüle 2119783 Eki Görüntüle 2119784
Ben Decathlon dan biri 35 litrelik kabin boy birde 55 litrelik seyahat canatsi aldim o da orta boy sigarmi bilemdiminsallah saglikla bebisle kullanmyi nasip etsin Allahim birde ben birini 32 birini 33 tl ye almistim simdi sizin icin bakınca indirme girdigini gordum 25 ve 30 tl
Tecrubeli arkadasa bir de anneme sordum da. Bu haftalardan itibaren yalanci sancilar kramplar girer dediler. Onemli olan sikligi dediler 3 dakkada bi 5 dakkada bi olursa mesela sikintiymis. ALLAHim hazirliyor belki de. Kotu bisey olmasin da tek.. kontrolume 11 gun var dahaBenim de dün sabah yataktan kalkarken sağ kasigimda oldu.bugun de karnımın sol tarafı agriyor yani canım hergun değişik bir yerim ağrıyor normaldir herhalde diye düşünmek istiyorum
Evet tedbirli olmakta fayda var.gecen hafta benimde degisik akintilarim olmuştu.doktora gittim orda bakmışti sancılar da yok demişti ama buhaftada tahlile gideceğim soracağım yine deTecrubeli arkadasa bir de anneme sordum da. Bu haftalardan itibaren yalanci sancilar kramplar girer dediler. Onemli olan sikligi dediler 3 dakkada bi 5 dakkada bi olursa mesela sikintiymis. ALLAHim hazirliyor belki de. Kotu bisey olmasin da tek.. kontrolume 11 gun var daha
Gecen hafta rahatsizlanip ben de gittigimde nst de sanci cikmamisti. Nebilim korktum ya Allah korusunEvet tedbirli olmakta fayda var.gecen hafta benimde degisik akintilarim olmuştu.doktora gittim orda bakmışti sancılar da yok demişti ama buhaftada tahlile gideceğim soracağım yine de
Allah korusun canım tedirgin oluyoruz ister istemezGecen hafta rahatsizlanip ben de gittigimde nst de sanci cikmamisti. Nebilim korktum ya Allah korusun
kizim da gun boyu cok canimi yakan tekmeler atiyor buna sukur
Çok geçmiş olsun,dinlenmek en iyi ilac. Rapor mı alsan acaba bı kaç gün dinlensen rahatlarsın belki. Hamilelikte kolestrol değer aralıkları değişiyormuş yüksek çıkması normalmiş. Benim de yüksek çıkmıştı doktorum hiç önemsemedi bile.Gunaydin kizlar.bogazlarim cok kotu ihtihap kapms yutkunamiyorum bile.ilik suya bal limon yapiyrm is yerinde surekli gece boyu uyuyamadm gozum kapaniyor keske evde dinlenebilseydm...
Dun benim de vajinaya keskin sanci saplandi art arda iki kez.masayi siliyordum yemekten snra kaldim oyle sanciyla yattim hemen.kasiklara karnima fln zaten giriyor da asagiya boyle bisi ilk defa oldu bicak saplanr gibi felaket bi aciyla iki buklum etti doguruyorum sandm ben dekizim da gun boyu cok canimi yakan tekmeler atiyor buna sukur.akinti meselesi bende hic bitmedi hep var ne kullanirsam kullanayim.eskiden de vardi umursamiyorm artk doktorlar da umursamiyor:) enfeksiyonum yok sonuc olarak cok sukur.dun kan degerlerime baktirdim kolesterol ve trigliserit yuksek ckti.aclik kan sekerim iyi hatta dusuk.son uc ayin ortalamasi da dusuk olunca seker yukleme yaptirmadm
Uzun yazdm kusura bakmayin:))
Bende kardeşim bana düğünde taktığı bilekliği kaybettim çok üzüldüm maddiyatı geçtim manevi değeri de büyüktü benim için hiç kafa kalmadıevet canım yaa eşim de alkışladı bravo dedi iyice canımı sıktı sanki bilerek attık
off off aynen öyleyim valla bazen kafam o kadar bulanıyor ki saniyeler öncesini unutuyorum