2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
3 kilonun 1-1.5 kilosu ödem ve tuvalete çıkmamaktan kaynaklı olabilir. Ekmek, hamur işi çok yiyorsan; ayakta fazla kalıyorsan; tuzlu şeyler veya turşu yiyorsan ödem çok olabilir. Tuvalet sıkıntısını hareketi ve suyu arttırarak şimdilik çözdüm. Dikkat ederek bu dönemi atlatacağız inşallah.

mi-nick hatırladığım kadarıyla sen hamileyken kilo da vermemiştin ama fazla kilo almamışsın. Beslenme düzenin nasıl, egzersiz veya yürüyüş mü yapıyorsun?

Kizlar gunaydin, gaz sancisindan geberiyorum.. gecenlerde apandistten suphelendiren agrilar da bagirsaklardaki gazdan sebep miydi acaba gaz aşırı derecede hatta karnimin yanında boşluklarimda kramp haline dönüstu. Napsam cikaramiyorum rahatlayamiyorum bagirsaklarimda bir problem mi olustu acaba ya... saglik ocagindaki idrar sonucumda enfeksiyon cikmadi, eritrosit degerim 6 cikmis. O da idrarda kan demek.. bagirsaklarda bi problem mi var acaba allah korusun :/

Gaz sancısı çok fena kivrandiriyor resmen, kimyon içmeyi denedin mi iyi gaz çıkartıyor. Çok geçmiş olsun

Kefir alıp içsen giçirir belki. Sadece kefir ama bimde satılıyor tadı kötü biraz ama :/

Günaydin kizlar
Dünden beri migrenden ölüyorum sanki. Yeminle kafami duvarlara vurasim geliyor. Birazdan sekerle ilgilo hastanede randevum var. Oraya gitmem gerekiyormus. Bakalim ne dicekler.
Geçmiş olsun,şeker sonuçların da iyi çıkar inşallah. Benim 50 grlik yüksek çıktı,şimdi endokrinolojide sıra bekliyorum,benimki de iyi çıkar inşallah :)

Gaz sancısı çok fena kivrandiriyor resmen, kimyon içmeyi denedin mi iyi gaz çıkartıyor. Çok geçmiş olsun
Cok sagol canim, evin icinde bir saga bir sola yuruyorum, limonlu su ictim bir bardak gaz cikarmayi bekliyorum ama yok olmuyor Kimyonu nasil icmek gerekir? Kaynatip mi iciliyor? Bir de rezene duydum iyi geliyor diye ama gebelikte bir zarari olmaz mi bunlarin? Hic bilgim yok cunku.

Kefir cok severim ben canim, arada tuketirim ama iyi hatirlattim uzun zamandir almiyordum. Bir de kefir deneyeyim faydali olabilir evet.
Ben meyveli olana bayılıyorumda o sadeyi içemeyip attım bozulmuş yoğurt gibi :/ helal olsun içiyorsan :)

Kefir cok severim ben canim, arada tuketirim ama iyi hatirlattim uzun zamandir almiyordum. Bir de kefir deneyeyim faydali olabilir evet.
Ayyy gaz sanıcısı çok fena canım ya, geçmiş olsun.. Benimde gaz sancılarım olduğunda yatamadım, yatağa zar zor attım kendimi ama hiçbir tarafa dönemedim.. Hapşırınca içte kaslarım felaket kasıldı ve sancısı birkaç gün sürdü.. Sonrasında karnımda bir kat daha büyümüştü tabi..
Gazını çıkarmaya yardımcı ürünler tüketmelisin, internette vardır listesi..

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Kızlar sitenin üyelik sözleşmesinde ilk madde erkekler üye olamaz, ikinci maddede bu..

Bence birarada olmak haberleşmek çok güzel.. Bu da en güzel burada sağlanır bence.. Birbirimizden birşey olmaz ama birbirimizin eşine, arkadaşına vs nasıl güvenilir? Bu forumda bayanlar eşleri hakkında neler neler yazıyorlar maalesef.. Sitede gayet güvence altındayız..

Günaydin kizlar
Dünden beri migrenden ölüyorum sanki. Yeminle kafami duvarlara vurasim geliyor. Birazdan sekerle ilgilo hastanede randevum var. Oraya gitmem gerekiyormus. Bakalim ne dicekler.

Geçmiş olsun,şeker sonuçların da iyi çıkar inşallah. Benim 50 grlik yüksek çıktı,şimdi endokrinolojide sıra bekliyorum,benimki de iyi çıkar inşallah :)

İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar kızlar.. Doktorlarda gerek yok diyenler var ama Haziran annelerinde bile kaç kişide çıktı şeker.. Yaptırmayım diyordum ama yaptıracağım bende.. Çünkü hamileliğin başından beri abur cubur, kızartma ve hamur tüketiyorum sadece..

hamilelikte gaz çok oluyor istersen doktoruna söyle sana ilaç verebilir çok kötüysen ilaçlar çok güzel çıkarıyor o gazı :)

Aynen bende çok korkuyordum şeker ihtimalinden çünkü sağlıksız besleniyorum. Gerçi besleniyorum denirmi bilemem. Sıvı seyler tüketemiyorum. Başlarda çorba içebiliyordum. Son birkaç gün onuda yiyemez oldum. Zorla kahvaltılık yiyebiliyorum sabah aksam içim kurudu

Kimyonun kaynatıp içiyorsun canım, bana da gaz sancısı olmuştu acillik olmuştum kimyon iyi geldi,bı zararı olmaz inşallah.
Yaptır bence de kafan rahat etsin varsa da ona göre önlemini alırsın, ben de çok tatlı şeyler tuketmistim şimdi azalttim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…