2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ayy evet kadınlar günümüz kutlu olsun

ben de whatsapp grubuna karşıyım buranın tadı hiç bir yerde yok seviyorum bu forumu bebişler doğduktan sonra olabilir daha hızlı iletişim açısından

Merhaba kızlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Ben de sabah devlet hastanesine gittim kan ve idrar tahlili yaptırdım haftaya da şeker yüklemesi için gideceğim
Şeker konusunda bana da suyun fazla demişlerdi 18.haftada detaylida ondan beri dikkat etmeye calisiyorum.ama kendimi kaybettiğim zamanlar oluyor.
En kararlı olduğum konu ekmek ve pilav tüketimi .pilav hiç yemiyorum ekmek öğünlerde birer dilim kepek ya da tam buğday
Kefiri benncok severim kendim mayaliyordum geçen sene bugün ablamdan maya aldım yine devam edicem çünkü ben de kabızlık var yoğurt ve kefir iyi geliyor
Kızların uzaklaştırilmasina üzüldüm inşallah en kısa zamanda aramıza dönerler.ben zaten burda ve telefonla çok vakit geçiriyorum birde watsupta olsa hiç kendimi alamam ve esimde kızıyor böyle şeylere çünkü birbirimizden bazı şeyleri duyup daha da evham yapıyoruz bazen o yüzden onu da daha fazla huylandirmak istemedim

Evet ben sade pekmez içiyordum 6-7 lt tukkettim sanırım,sadece o olsa etkilemezdi belki de diğerleri de olunca çıktı sanırım. Araştırma Hastanesi'ne gittim kabus gibiydi. Endokrinoloji bölümüne gittim, adam beni azarladi hani şeker yükleme sonuçların böyle sözle olur mu dedi. Ne alakaysa yalan söyleyecem sanki ben çok hevesliyim şekerim çıktı demeye.Aglanaya başladım yanında zaten sonra biraz yumuşadı,haftaya gel sonuçlarına dedi. Açlık tokluk kan sekerime bakacakmis,yüklemeye gerek yok şimdilik dedi. Ben yine de dikkatli olacam çikolata tatlı konusunda :)

Araştırma hastanesinde sonuçların varsa elinde onların fotokopisini alıyorlar hatta bazı testlere güvenmeyip kendileri tekrarlatiyorlar.ama biz de tabikide farklı bir ilgi bekliyoruz ama onların da bazı prensipleri var ne nekadar çıkmış görmek istiyorlar.

yüzmek çok iyi geliyor hamile platesi yapan da çok var
Ben yapacaktım,öncedende yapardım zaten 4 yıldır baya profesyonel şekilde yapıyordum ama bende böbrek taşı çıkınca kıpraşamaz oldumVe dünyanın kilosunu aldım.Bende çok üzülüyorum kızlar.Dün bir temizlik yaptım 1.15 dak sürdü hiç ağrı sızı yok sabah idrarda kan parçaları gördüm.Bide sanki bebeğim temizlik yaptığımdan beri az kırpraşıyor.Ben mi paranoyak oldum sanki tekmeleri daha yavaşKurmak istemiyorum ama kuruyorum kafada,benim gibi olan varmı ya aranızda
Kızlara çok üzüldüm yaa ne zaman dönerler,fazla değildir inşallah ban'lama

Ya kizlarr saglik ocagindan aldigim idrar sonucumda keton +1 yani pozitif cikmis bu ne demek simdi internette baktim, beslenemeyen aç kalan yada susuz kalanlarda ortaya cikarmis.. ben gayet yiyorum gunde 2-2,5 lt.su tuketiyorum. Doktoruma yazacagim sonucumu. Canim sikildi

Canım kusura bakma yazını okuyunca benim test sonuçlarına netten baktım.Bende öyle bir şey yok negatif yazıyor.Belki oda kolestrolün yüksek çıkması gibi birşeydir,ama yinede doktora sormak lazım dediğin gibi.Bize de yaz bari neden öyleymiş,panikleme lütfen +1 düşük seviyeyi belirtiyorbirşey varsada de varsa da düşük seviyede korkma hemen tedbiri alınır

canim gecmis olsun.gaz sancisi hakkaeten cok fena oluyor insana ah simdi doguricam galiba dedirtiyor.cok gebe taniyorum dogum sancisi sanip hastaneye kosan neticesinde ise gaz sancisi cikabiliyor.oderece yani.
ben ayaklarimi sicak tutmaya calisiyorum corap patik ve terlik hic cikmiyor ayagimdan gece ates basmasi oluyor ozaman cikariyorum .
egzersiz hareketleri iyi geliyor bu gece 2.30 a kadar bende uyumadim gazz sancim vardi surekli hareket ve ritmik hareketlerle karnimi ovaladim rahatladiktan sonra uyuyabildim.aksam yemeginden sonra banyoya girmistim biraz uzun kaldim sanirim ona bagluyorum

Kimler banlanmis :/ inşallah uzun sürmez sayfaları takip ediyorlar böyle olacağını biliyordum .

Canım benim de keton pozitif çıkmıştı doktor daha fazla su tüket dedi . Tek başına bi anlamı yok bazen kum olduğunu gösteriyor ama tek başına bi anlamı yok başka değerlerin de yüksek yada düşük çıkması gerekiyormuş

Benim keton +1 eritrositte pozitif degeri de 6 cikmis canim. Doktorum da bol su tuket dedi ama internette hep mi kotu seyler yazar ya.. gebelik zehirlenmesinden şekere kadar milyon tane sebep yaziyor..

Benim keton +1 eritrositte pozitif degeri de 6 cikmis canim. Doktorum da bol su tuket dedi ama internette hep mi kotu seyler yazar ya.. gebelik zehirlenmesinden şekere kadar milyon tane sebep yaziyor..
Evet canım bende doktora internette gebelik zehirlenmesi yazıyor dedim.internet e bakma pireyi deve yapıyor hep en kötü ihtimal i yazar dedi . Doktorun onemsemediyse takma canım

Kızlar aranızda lierac krem kullanan var mi ? Karnımda bi tane ufak çatlak çıkmış pembe renkli :/ . Bende aldım kremin rengi kahverengi mi ? Ben beyaz diye düşünüyordum şaşırdım

Kızlar aranızda lierac krem kullanan var mi ? Karnımda bi tane ufak çatlak çıkmış pembe renkli :/ . Bende aldım kremin rengi kahverengi mi ? Ben beyaz diye düşünüyordum şaşırdım

Ben kullanıyorum en baştan beri.
Ama kahverengi derken..???
Krem değil aslında jel sarı bi rengi var

kendini yorma artık dikkat etmemiz gerekiyor benim yürüyüş hızım bile değişti kaplumbağa hızına geriledim resmen

kendini yorma artık dikkat etmemiz gerekiyor benim yürüyüş hızım bile değişti kaplumbağa hızına geriledim resmen
bişey yoktur dimi çok üzüldüm vuruyor ama sanki az gibi.Hiç temizlik falan yapmayam demekki.Yavaş pek davranamıyorum huyum kurusun sinir oluyorum kendimi

bişey yoktur dimi çok üzüldüm vuruyor ama sanki az gibi.Hiç temizlik falan yapmayam demekki.Yavaş pek davranamıyorum huyum kurusun sinir oluyorum kendimi

içini ferah tut hareketlerini takip et hep ağır kaldırmadıysan çok sorun olmaz ben ev bile süpürmüyorum valla bi ablamız var o geliyor ya da eşim süpürüyor

içini ferah tut hareketlerini takip et hep ağır kaldırmadıysan çok sorun olmaz ben ev bile süpürmüyorum valla bi ablamız var o geliyor ya da eşim süpürüyor
eşim yapma bir daha dedi,ben yaparım dedi,ok dedim hemen zaten.Yok hiç ağır kaldırmadım. Sağol canım ya,vuruyor ama sanki öyle sert vurmuyor işte,izleyim bakayım yarın doktorada soracam randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…