2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkürler canım .kremlenmek zor ama çatlak olmasın ben razıyım sürmeye .

Canım ne kadar çıktı sende bende 164 çıktı

Yani karnım genel olarak sert oluyor bazen ama bir taraf değil ve her hangi rahatsız edici bişi olmuyor, ben ellemesem demem yani karnım sert diye.

Ya ne biliyim ilk defa oldu öyle o içerden onu hissetti de hareket etti hemen şaşırdık bayağı eşimle

kasılma demek yani bebeğin belirli bir yerde toplanması o bölgenin sertleşmesi demek oluyor canım seni rahatsız eder bu durum çoğunlukla bu yüzden kasılma olunca bunu farkedersin

Anladım canım öyle bir şey değil o zaman benim ki :)

Kızlar sabah tahlil vermsitim ama idraririmda bakteri çıktı.doktora salinguns gostericem şeker yuklemesinde bakalım ne diyecek enfeksiyon var buyuk ihtimalle idrar yollarında ama hiç belirti yok kasik ağrısı bir belirti degikse

Çok güldüm cnm ya okurken resmen kendimi gördüm bide bende gebelik şekeri var ona rağmen durduramıyorum kendimi nasıl bi iş bu anlamadim

Kasılmada karnın taş gibi sertleşiyor canım,ağrı da oluyor

Simdi alet verdiler yemeklerden önce ve sonra sekerime bakiyorum. Bide yemek listesi verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…