- 29 Eylül 2015
- 5.224
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.641
Bayblicious da var galiba sesi çıkmıyorrukiyemustafa, mi-nick, LknrNkz benim öğrendiklerim bu arkadaşlar,inşallah çabuk dönerler ya( Ne güzel sohbet ediyorduk ya
Bana yaz canım bakalım sana ne diyeceklerKendi doktoruma cmt gitcem canım yazarım sana
Teşekkürler canım .kremlenmek zor ama çatlak olmasın ben razıyım sürmeye .Bende sonucun nasıl çıktı yazacaktım ki sonraki mesajında gördüm.. Doktorlar birbirlerinin testlerine güvenmiyor, biz neye-kime güvenelim?? Aslında bugün gitmişken tokluk kanını alsalardı, yarında aç gider verirdin.. Ama onlar aç alıp bekletmeye meraklılar..
Aynen.. Numara olayı mantıklı değil bana göre de.. Kendi birşey yapmasa da eşi yapabilir.. Kardeşi yapabilir.. Nice insan var yıllardır eşimi tanıyamamışım diye konu açan.. Herşey mümkün.. Tabi kendi kararları idi.. Israrla yazıldı yasak diye ama savundular..
Bende kullanıyorum haftada bir duştan sonra.. Kış ayı ya sürmek zor geliyor valla.. Aynen canım rengi de kahverengi, jel..
Minick mi? O da mı var? O aslında yıllardır burada, katılmamıştır ya.. İnşallah kısa sürelidir.. Yani, grubu kuran dönemez ama numara veren belki dönebilir.. Zaten bazılarında geçici olarak pasif diyor.. Tabi süresizde de öyle yazar mı bilemiyorum..
kız hiç güleceğim yoktu yaa.. Ne güzel zıplamış senin minik Kasılma çok çok farklı.. Bebek taş gibi toplanıyor, sert oluyor, çok kötü bir durum.. Ben sık yaşıyorum maalesef..
Canım bu sorun olacağını sanmıyorumKızlar yukarıdaki soruma cevap yazın merakla bekliyorum
Şeker testine gitmedi önce hibor ignemi yaptım sakıncası olmaz dimi
Kızlar yukarıdaki soruma cevap yazın merakla bekliyorum
Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen
Ben enox yapıyorum. Aynı şey problem olmadı canımKızlar yukarıdaki soruma cevap yazın merakla bekliyorum
Hadi ya üzüldüm kızlaraKaç gün uzaklaştırıldılar yaa
Benim ikinci olmasına rağmen ben de anlamıyorum kasilmadan kasıt nedir :)) benim de gün içerisinde bir ççok kez ağrısız taş gibi oluyor karnım sert, sanırım kasılma o olabilir :/ Ama sordum ben doktora ağrı Yoksa zararsız
Bende sonucun nasıl çıktı yazacaktım ki sonraki mesajında gördüm.. Doktorlar birbirlerinin testlerine güvenmiyor, biz neye-kime güvenelim?? Aslında bugün gitmişken tokluk kanını alsalardı, yarında aç gider verirdin.. Ama onlar aç alıp bekletmeye meraklılar..
Aynen.. Numara olayı mantıklı değil bana göre de.. Kendi birşey yapmasa da eşi yapabilir.. Kardeşi yapabilir.. Nice insan var yıllardır eşimi tanıyamamışım diye konu açan.. Herşey mümkün.. Tabi kendi kararları idi.. Israrla yazıldı yasak diye ama savundular..
Bende kullanıyorum haftada bir duştan sonra.. Kış ayı ya sürmek zor geliyor valla.. Aynen canım rengi de kahverengi, jel..
Minick mi? O da mı var? O aslında yıllardır burada, katılmamıştır ya.. İnşallah kısa sürelidir.. Yani, grubu kuran dönemez ama numara veren belki dönebilir.. Zaten bazılarında geçici olarak pasif diyor.. Tabi süresizde de öyle yazar mı bilemiyorum..
kız hiç güleceğim yoktu yaa.. Ne güzel zıplamış senin minik Kasılma çok çok farklı.. Bebek taş gibi toplanıyor, sert oluyor, çok kötü bir durum.. Ben sık yaşıyorum maalesef..
kasılma demek yani bebeğin belirli bir yerde toplanması o bölgenin sertleşmesi demek oluyor canım seni rahatsız eder bu durum çoğunlukla bu yüzden kasılma olunca bunu farkedersin
Çok güldüm cnm ya okurken resmen kendimi gördüm bide bende gebelik şekeri var ona rağmen durduramıyorum kendimi nasıl bi iş bu anlamadimBende su içemiyorum.. Ama tabi senin durumun daha zor.. Sen doğru düzgün beslenemiyorsun hiç.. İnşallah tez zamanda normale dönersin canım..
O tatlıya dur diyemiyorum yaa.. Sabah katmer yiyorum, öğlen ekmek, akşam hiç durduramıyorum.. Geçen gün etimek tatlısı, dondurma, gofret, biskremi üst üste yedim..
Aaaa ne diyosun ya gerçekmi kaç kişi ne zamana kadarKızlar uzaklaştırılmış kaç gün yoklar kötü olmuş...
8mart dünya kadınlar günü bugün inşallah kadın cinayetleri ve tacizleri son bulur.
Bilmiyorum canım ne kadar süre olduğunu WhatsApp grubu kuranlari kazen uzaklaştırılmış.Aaaa ne diyosun ya gerçekmi kaç kişi ne zamana kadar
Kasılmada karnın taş gibi sertleşiyor canım,ağrı da oluyorKızlar selamlar benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıalrı kasılmam var yazmış, nasıl bir şey oluyor. Mesela dün akşam duştan sonra uzandım ve krem döküyordum karnıma krem soğuktu bayağı karnıma aktıkça bebek zıplıyor hareket ediyor gibi hareketler oldu. 4-5 damla akıttım kremi hepsinde de aynı oldu. Anlayamadım bu bebek hareketiymiydi kasılma felanmıydı yoksa.
Kimler gitti peki bilgisi olan varmıBen watsapp olayını doğru bulmuyordum. Kızlara da söylediler o kadar yasak diye. Burda devam eden bir konuşma bilgi alışverişi varken hiç gerek yoktu gruplaşmaya...
167 çıktı ,12 kilo aldımşeker kaç çıktı canım 50 grlık yükleme sonucu kaç çıktı ve kaç kılo aldın toplam
Araştırma öyle canım hatta çoğu zaman başka hastane sonuçlarını kabul etmiyorlar kızimda yüksek çıktı hamur işi ve tatlıyı kestim sonra 3 kez Kan alımı yapıldı onda normal çıkmıştı sende hiç üzülme diğer testi bekle
Fazla almamissin ki ikinci tahlilde normal çıkar inşallah.
Suda yasak ilk kan alınırken soyleniyor su dahi içmeden gel diye.C
Canım su içmek zaten serbestti. Keşke icseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?