- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.661
Son 3 ay Allah'ın izni ile sıkıntı çıkmaz biraz sebzeye yönelik olur beslenme liste nasıl yapılmayacak türden miSimdi alet verdiler yemeklerden önce ve sonra sekerime bakiyorum. Bide yemek listesi verdiler
Kimler gitti peki bilgisi olan varmı
ilk kan zaten uzun sürmüyor 2 dk da aliyorlar sonra bana bişey yiyip içme su hariç su içebilirsin demişlerdiSuda yasak ilk kan alınırken soyleniyor su dahi içmeden gel diye.
Son 3 ay Allah'ın izni ile sıkıntı çıkmaz biraz sebzeye yönelik olur beslenme liste nasıl yapılmayacak türden mi
Cnm ben hiç bilmiyorum keşke orda sorsaydın bende troit ilacı kullanıyorum içmeden gidip orda sorucamKızlar yukarıdaki soruma cevap yazın merakla bekliyorum
Şeker testine gitmedi önce hibor ignemi yaptım sakıncası olmaz dimi
Tüh kötü olmuş üzüldüm alışmıştık insallah kısa bir sureliginedirBilmiyorum canım ne kadar süre olduğunu WhatsApp grubu kuranlari kazen uzaklaştırılmış.
mi-nick rukiyemustafa Babylicious U Ucmevsim @Ahsen2015 @LknrNkz benim bildiklerim ben de üzüldüm inşallah belli bir gündür uzaklaştırmaları
@aeengineer @maknemakin @kedikedi84 [USER=847821]@Ahsen2015 P pamukefe @munevverfurkan @Zeynep3406 @reoc
Kızlar aranızda hala bebeğinin cinsiyeti belli olmayan var mıtablo da bilginiz yokta.. [/USER]
@kedikedi84
Kızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
aaaa ben de 10 kılo aldım.167 çıktı ,12 kilo aldımilk hamileligimde de 50lik yüksek çıkmıştı 100luk normal çıkmıştı. Biraz dikkat edersem düzelir gibi,çünkü hiç dikkat etmemistim
32+'da alınıyormuş sanırım geçen ay ben de araştırmıştım fakat sezeryan ile 31+ da verebiliyormuş doktor
31+ olsa keşke ben erken ayrılmayı düşünüyorum yoksa 8 haziran'a kadar falan çalışmam gerekecek. gittiğinde bana da yazabilir misin acabaBende araştırdım da 31+ dıyende var 32 hafta dıyende kafamda karıştı kontrole gidince sorucam buay dokt.
Canım listeyi paylaşabilirmisin benimde Yüksek çıktı şeker bi bakayım neler yazmışlarSimdi alet verdiler yemeklerden önce ve sonra sekerime bakiyorum. Bide yemek listesi verdiler
31+ olsa keşke ben erken ayrılmayı düşünüyorum yoksa 8 haziran'a kadar falan çalışmam gerekecek. gittiğinde bana da yazabilir misin acaba
32+ dan sonra rapor alınıyorKızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
Bende sorun olacagini sanmiyorum..
Bu arada seni tablo da göremedim
Blackbluee1 benimde bilgiler yok sanirim bursa yas 37 kiz bebis.
Canım listeyi paylaşabilirmisin benimde Yüksek çıktı şeker bi bakayım neler yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?