2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öncesi için rapor yazabilir galiba..
Bazı doktorlarda doğum tarihini önde gösteriyormuş.. Böyle olunca 32. Hafta dolmuş gibi görünüyormuş..

Eşim sürekli yapar alışveriş,çok güvenli. Ne istediyse geldi 15-20 günde. Sadece son siparisi gelmedi yanlış adrese teslim edilmiş, AliExpresse yazdı,parası geri yattı.
Ödeme nasıl havale ile mi kapıda mi oluyor

Kızlar bu çalışanlar raporu nezaman alıcak 31+ damı 32+ damı hiç anlamadım.
Doktora göre değişiyor. İlk hamileliğimde 37+0'da çalışamaz raporu almıştım. Şimdi ise 23+'da nöbetten düştüğüme dair yazı aldım. Bazı doktorlar 31+ ile başlayan haftayı bazıları da 32+ ile başlayanı 32. hafta sayıyor . 10 gün sonra kontrolüm var. Ben de soracağım doktoruma.

Senin doğum tarihin benden 2 hafta önce. Yine teselli olarak daha fazla kullanacaksın iznini. Sezaryrn olursa zaten haziran başında bile olabilir senin doğumun. Ben epey şanssızım. Eşimle dalga geçiyoruz. Olmadı, beceremedik biz bu çocuğu diyoruz. Şubat veya mart doğum için ideal olurdu. Neyse... Hayırlısı . Ücretsiz izin düşünüyor musun?

Blackbluee1 canım ben galiba listeye hiç katılmadım benim,
sat :14 eylül
yaşım :34
bu arada başka konu açtığınızı da farkettim orası da çok güzelmiş oraya da aldığımız ya da yapılan bebek eşyalarını atacam,çok güzel iyi akıl etmişsiniz

Valla erkek bebeğim olacak inşallah.. Ye tatlıyı doğur Hakkıyı sözünün ardına sığınıyorum gerçekten tatlı ve hamur işi olmadan nasıl yaparım bilemiyorum..
bu bende tam tersi biliyor musun. Ben zaten normalde de tatlıyı pek tüketmezdim, yani günlerce şeker ve türevi yemediğim zamanlar olmuştur.Ama erkek çocuğu da bunu değiştirmedi,çikolataya istek oluşur diye düşünüyordum aksine tuzlu şeyler istiyorum.Ama tatlı tatlı dediniz canım sankim çekmeye başladı

Ya bak ben şimdi yediklerimi bırada bir güzel anlatayım da nasıl yiyorsun tatlıyı.
Valla herkes hamile olmasa, canları istemese yazardım Dün, kuzenim bu ay doğum yapacak karnı senden küçük dedi bir arkadaş.. Ama yine de yiyorum valla.. Tutamıyorum.. Bu arada ben hamilelikten öncede severdim tatlıyı.. Şimdi daha arttı..

Kredi kartıyla ödüyor, sanal kart çıkardı. Havale kapıda ödeme seçenekleri nasıl bilmiyorum

Canım tahmini doğum tarihin
Kacicinci bebeğin
Ve hangi şehir olduğunu da yazarsan ekleyim tabloya..
Bu arada takvim yapmamışsın tahmini doğum tarihini yazarak takvim yapabilirsin..

Canım tahmini doğum tarihin
Kacicinci bebeğin
Ve hangi şehir olduğunu da yazarsan ekleyim tabloya..
Bu arada takvim yapmamışsın tahmini doğum tarihini yazarak takvim yapabilirsin..
Canım bu ilk bebeğim inşallah
İzmir
takvimi yapmıyorum (kendimle ilgili bir konu,yaşadığım sıkıntılarla ilgili hamile kalabilirsem takvimi yapmayacağıma kendi kendime söz verdim,bir sıkıntı olur mu burası için.)

Hayır canım olmaz neden olsun ben unutmussundur ya da haberin yoktur diye söyledim.. ama tabloya yazalım tahmini doğum tarihini

Valla öyle bir giriş yaptınki çok merak ettim bak ya Kız ne yiyon sen bakim.O arkadaşta dank diye diyimi verdi yüzüne göbeen onunkinden daha büyük diye.Galiba ben eşimle tatlı almaya çıkcaz burda bir usta var offf ya nerden çıktı bu şimdi

Aynen 31den daha erken alınıyor mu 30 gibi falan. Çocuklar çok çarpıyor korkuyorum Bisey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…