- 29 Eylül 2015
- 5.224
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.721
Üzülme canım yediklerine dikkat et düzelirallah kahretmesin ya. hemşireye eşim sordu. sakız bile çiğnemesin efor sarf etmesin yerinde put gibi otursun demiş. zaten şeker de çıktı. çok üzgünüm
Ücretsiz izin alamayacam canım ya,kredi borçlarımız falan var. Ben de eşime dedim ayarlayamadik diye,millet bı ayarlıyor ikinci dönem hiç yok ,başlayana kadar 6 aylık oluyor :) Evet ben sana göre biraz daha şanslıyım haziran başı olur doğumum bir ay kullanırımSenin doğum tarihin benden 2 hafta önce. Yine teselli olarak daha fazla kullanacaksın iznini. Sezaryrn olursa zaten haziran başında bile olabilir senin doğumun. Ben epey şanssızım. Eşimle dalga geçiyoruz. Olmadı, beceremedik biz bu çocuğu diyoruz. Şubat veya mart doğum için ideal olurdu. Neyse... Hayırlısı . Ücretsiz izin düşünüyor musun?
O kadar erken alınmıyor sanırım ama doktora da sormak lazımAynen 31den daha erken alınıyor mu 30 gibi falan. Çocuklar çok çarpıyor korkuyorum Bisey olacak diye
Aç olman lazım ve bı solüsyon verecekler glikoz, onu içeceksin bir saat daha aç bekleyeceksinkızlar normalde perinatolog doktora gidiyorum riskli gebelik oldugu için onunda özel muay. var şeker yüklemesi için saglık ocagına yönlendrdi ordaki doktor zaraelı diye yapmk istemedi. doktorumu aradım oda kızdı bizim işimize niye karışıyolar muhakkak yaptrman lazım dedi bu konusmanın üzerine özel bi hastanede ara kontroller için doçent başka bi doktora daha gidiyodum onu aradm oda yüklmye gerek yok açlık tokluk şekr baksk yeterli dedi ve benm perinatolog doktor yine kabul etmedi yaptrmn gerekli diyor. bende yarın devlet hast. randevu aldım 10.40 açmı gitmem lazım 50grlık şeker yüklemesi için neler yapmam lazım orda ne kadar beklemem gerekir falan bilgilendirirmisiniz lütfen
Ay üzüldüm yaa.. İnşallah bastırmışsındır tatlı ihtiyacını.Valla öyle bir giriş yaptınki çok merak ettim bak yaKız ne yiyon sen bakim.O arkadaşta dank diye diyimi verdi yüzüne göbeen onunkinden daha büyük diye .Galiba ben eşimle tatlı almaya çıkcaz burda bir usta var offf ya nerden çıktı bu şimdi
Yaa.. Nereden öğrendin canım? Aslında bu ban'ın amacı ne ki? Ne de olsa numaraları var birbirinde.. İsteyenler numaraları verdi, grup kuruldu.. Ban'ın amacı diğer kişilere gözdağı mı acaba? Hoş ban'ın açılımını da bilmiyorum..Kızlar herkese selam ben çok aktif değilim ama okuyorum yazılanları. Kızların bir kısmının cezası bir günmüş bazılarının daha da fazla nisana kadar olanlarda var merak edenlere duyurulur. Yakında teker teker gelirler.
Valla ben de buraların yabancısıyım. Yeni üye olduğum için çok bilmiyorum. Biz Ankara grubu olarak buluşmuştuk ordan haber aldım.Ay üzüldüm yaa.. İnşallah bastırmışsındır tatlı ihtiyacını.
Aynrn valla, bir arkadaşta kare gibi olmuşsun demişti.. Yaşamamalarına veriyorum..
Yaa.. Nereden öğrendin canım? Aslında bu ban'ın amacı ne ki? Ne de olsa numaraları var birbirinde.. İsteyenler numaraları verdi, grup kuruldu.. Ban'ın amacı diğer kişilere gözdağı mı acaba? Hoş ban'ın açılımını da bilmiyorum..
beinmki ani randevu aldıgımız için en erken 10.40 verdiler bende korkuyorum açlıktan tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ama mecbur 27 haftalık oldum ve 28e kadar yapılabiliyormuş eger şeker çıkarsa inşallah çıkmazda 100lük yüklemede haftaya yapılır diye cumaya sıkıştırdım. her devlet hast. kadın doktoru yapıyormu yükleme bilginiz varmı? siz devlettemi yaptrdınız? solüsyon dediğiniz bazısı aromalı gazoz gibi bişey diyodu öle bişeymiAç olman lazım ve bı solüsyon verecekler glikoz, onu içeceksin bir saat daha aç bekleyeceksinkeşke sabah 9a falan alsaydın randevuyu,zor olur o kadar aç kalmak
İnşallah sorunsuz halledersin canım, ben özel muayenesine gidiyorum,orda yaptılar yüklemeyi, benim solüsyon aromalı gazoz gibi kutu içecek kutusundaydi. Hastanelerde yapıyorlar, ama her kadın dogumcu yapıyor mu bilmiyorumbeinmki ani randevu aldıgımız için en erken 10.40 verdiler bende korkuyorum açlıktan tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ama mecbur 27 haftalık oldum ve 28e kadar yapılabiliyormuş eger şeker çıkarsa inşallah çıkmazda 100lük yüklemede haftaya yapılır diye cumaya sıkıştırdım. her devlet hast. kadın doktoru yapıyormu yükleme bilginiz varmı? siz devlettemi yaptrdınız? solüsyon dediğiniz bazısı aromalı gazoz gibi bişey diyodu öle bişeymi
beinmki ani randevu aldıgımız için en erken 10.40 verdiler bende korkuyorum açlıktan tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ama mecbur 27 haftalık oldum ve 28e kadar yapılabiliyormuş eger şeker çıkarsa inşallah çıkmazda 100lük yüklemede haftaya yapılır diye cumaya sıkıştırdım. her devlet hast. kadın doktoru yapıyormu yükleme bilginiz varmı? siz devlettemi yaptrdınız? solüsyon dediğiniz bazısı aromalı gazoz gibi bişey diyodu öle bişeymi
Canım ben devlet hastanesinin aile hekimi polikliniğine yaptırdım sonuçta illa kadın Doğum doktoru isteyecek diye bi şart yok dahiliye doktoru da yapabilir gebeyim şeker yükleme yapmam gerekiyor desen yeterlibeinmki ani randevu aldıgımız için en erken 10.40 verdiler bende korkuyorum açlıktan tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ama mecbur 27 haftalık oldum ve 28e kadar yapılabiliyormuş eger şeker çıkarsa inşallah çıkmazda 100lük yüklemede haftaya yapılır diye cumaya sıkıştırdım. her devlet hast. kadın doktoru yapıyormu yükleme bilginiz varmı? siz devlettemi yaptrdınız? solüsyon dediğiniz bazısı aromalı gazoz gibi bişey diyodu öle bişeymi
beinmki ani randevu aldıgımız için en erken 10.40 verdiler bende korkuyorum açlıktan tansiyonum düşüp bayılabiliyorum ama mecbur 27 haftalık oldum ve 28e kadar yapılabiliyormuş eger şeker çıkarsa inşallah çıkmazda 100lük yüklemede haftaya yapılır diye cumaya sıkıştırdım. her devlet hast. kadın doktoru yapıyormu yükleme bilginiz varmı? siz devlettemi yaptrdınız? solüsyon dediğiniz bazısı aromalı gazoz gibi bişey diyodu öle bişeymi
canm senin bu bahsettiğin 100 lük şeker yüklemesi değilmi? 50 liliktede bu kadar çokmu beklemk lazım. sabah 8 de gideyim ozaman bende.Ben devlette yaptırdım. Sabah 8 de kan verdim 9 da glukoz içtim 10 da birdaha verdim ve 11 de birdaha verdim. Sonuçlar öğleden sonra ya kalmıştı. 3 saat aç beklicen yani. O yüzden doktor yapmaz 11 de ve doktor yap dese de labaratuvar dakiler bugün olmaz pazartesi gel derler.
Ben kayseri doğum evinde yaptırdım 50 lik istedik.canm senin bu bahsettiğin 100 lük şeker yüklemesi değilmi? 50 liliktede bu kadar çokmu beklemk lazım. sabah 8 de gideyim ozaman bende.
Canım sen sabah erken aç karına git Dr odasına gir şeker yüklemem var de seni labaratuvara gönderir benim doktorum öyle dedi sabah erken gel sekreter seni labaratuvara gönderir dedi bu arada karşı komsuma sordum şeker testinde şekeri kendi almış bide hazır su almış mutlaka ya kantinde yada hastane çevresinde eczane vardır aklında olsun.kızlar normalde perinatolog doktora gidiyorum riskli gebelik oldugu için onunda özel muay. var şeker yüklemesi için saglık ocagına yönlendrdi ordaki doktor zaraelı diye yapmk istemedi. doktorumu aradım oda kızdı bizim işimize niye karışıyolar muhakkak yaptrman lazım dedi bu konusmanın üzerine özel bi hastanede ara kontroller için doçent başka bi doktora daha gidiyodum onu aradm oda yüklmye gerek yok açlık tokluk şekr baksk yeterli dedi ve benm perinatolog doktor yine kabul etmedi yaptrmn gerekli diyor. bende yarın devlet hast. randevu aldım 10.40 açmı gitmem lazım 50grlık şeker yüklemesi için neler yapmam lazım orda ne kadar beklemem gerekir falan bilgilendirirmisiniz lütfen
Güzel Şubat annesi ve kızı nasılsın kızın nasılhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...usuo-ile-birlikte-el-emeklerim.770804/page-21
Uygun fiyatla hediyelik düşünürseniz beklerim
Kızım da ağustos doğumlu ama onda izinlerimi daha rahat kullandım. Bu sefer haziran olacağı aklıma hiç gelmedi. Biz hamile kalmak için en az 5-6 ay uğraşacağımızı düşünüp çalışmalara başlamıştık ama 2. ayda hamile kaldım. Evdeki hesap çarşıya uymadı :) Şükür diyoruz tabii. Bunca insan çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşurken... Allah kimseyi evlatsız bırakmasın. Sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese.Ücretsiz izin alamayacam canım ya,kredi borçlarımız falan var. Ben de eşime dedim ayarlayamadik diye,millet bı ayarlıyor ikinci dönem hiç yok ,başlayana kadar 6 aylık oluyor :) Evet ben sana göre biraz daha şanslıyım haziran başı olur doğumum bir ay kullanırım
O kadar erken alınmıyor sanırım ama doktora da sormak lazım
Güzel Şubat annesi ve kızı nasılsın kızın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?