2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canm senin bu bahsettiğin 100 lük şeker yüklemesi değilmi? 50 liliktede bu kadar çokmu beklemk lazım. sabah 8 de gideyim ozaman bende.
Sıra no almak için erken giderseniz hamile olduğunuz için erken randevu verebilirler. Hamilelere ve yaşlılara öncelik tanınıyor. Bana bir keresinde dahiliye bölümünde öncelik tanımışlardı.

ozge_3506 nasıl oldun canım iyi misin
Canım daha iyiyim teşekkür ederim.
Babamı acil ameliyata almislar o yüzden apar topar memlekete geldik iki gündür burdayiz hastaneye gidip geliyoruz o yüzden çok giremiyorum buraya da.
Ilac almaya devam ediyorum kasilmalarim yok denecek kadar az. Bu bir haftadır çok şiştim yalnız göbegim sanki hızlı büyüdü gibi hissediyorum, gerginlik ağrısı da oluyor kasıklarimda. Seninle gunlerimiz yakın senin de öyle mi?
Sen nasılsın keyfin iyi mi? Umarim burdaki herkes de iyidir, sağlıktan önemli hicbirsey yok hayatta.

Kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle . Seker yüklemesini bende 1 hafta sonraya almışım randevu ,o zamana 25. Haftanın sonuna doğru oluyor .çok mu geç olmuş ? Bende dusunmedigimden öğleden sonra ya almışım ,sabah 8 de gidecem doktora girmeden kan verebilirsem eğer .

Kizlar aranizda gecelik alanlar warmi??lohusa geceligi.model atarmisiniz fikir olsun.bakiyorum ama nasi bisi alsam bilemedim.
dün lohusa sepetinden aldım canım ama elime ulaşmadı henüz

28. haftaya kadar yaptırılabilir canım bende 26 haftalıkken yaptırdım 2 gün once

Eklentiler

• Screenshot_20180221-233040.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 93
Gunaydin kızlar nasılsınız...
M Mothers doughter
canım ne yaptin inşallah sıkıntı çıkmamistir.
canım gittim yapmadılar dogum evine yönlendirdiler 8.50ye kadar sekreter hanımın keyfini bekledik gelincede bu saatte gec kaldın yapılmaz dedi. sinirlendim çıktım eve geldim. ögleden sonra özel hast. randevun var o doktora rica etcem zorlycam yükleme yapması için oda genelde hastalarna yapmıyomuş açlık tokluk sekeri bakıyomuş. ne ugrastırdılar ya 50gr lık için sanırım aç tokta farketmiyomuş bilgin varmı?

Var ya o sekreterler doktordan havalı bir gece önce saat 22den sonra yemek yeme dedi benim doktorum aç gel dedi hatta beni bekleme sekreter giriş alsın labaratuvara git dedi olmazsa yarın git sabah bazı aile sağlığı merkezi yapıyormuş Blackbluee1 demişti

günaydın kızlar ben dün dr gittim yeni dr hiç memnun kalmadım yaşlıydı dedim tecrübesi vardır ama olmadı ultrasonda net göremedi yok kilon var yok biraz da benim hatam var falan da filan zorla kilosunu sordum cinsiyeti göremedi çok canım sıkıldı birde ne sorucam size ben şimdi 26+2 yim yani dolu dolu 6 aylık oldum 7 den de gün almaya başladım fakat dr bana 30 marta gün verdi ozamana kadar 7,5 aylık olursun dedi ne alaka ya bende uzatmadım sormadım başka dr gidicem yine dr dr gezerken sokaklarda doğurcam yaaa

Ben de 32+ ve 37+da en son veriliyor diye biliyorum.sagligim ve bebişim elverirse 37+da almayı düşünüyorum
Evet canım en geç 37+da alınıyor ama benim ağrım çok olduğu için 32+ da çıkmayı düşünüyordum hatta doktorum dün istirahat raporu yazdı dün iznim başladı:) istirahat raporum bitince ertesi gün yıllık iznim başlıyor yıllık iznim bitincede ertesi gün 32.hafta iznim başlıyo yani ben 28.haftada izine başlamış oldum:)

Evet öyle yapan arkadaşlarım da oldu .sennogretmen mıydın canım?sağlıcakla kucagimiza alalım.zamaninda gelsinler de herşeye razıyım

arkadaşlar kendinize lohusa sabahlığı, geceliği aldınız mı,henüz erken mi ,beden nasıl uydurucaz,aldığımız haldeki bedene göre mi almalıyız

Evet öyle yapan arkadaşlarım da oldu .sennogretmen mıydın canım?sağlıcakla kucagimiza alalım.zamaninda gelsinler de herşeye razıyım
Öğretmenim ama devlet okulunda değil büyükşehir belediyesinde otizmli çocuklarla çalışıyorum doğum sonra 6 ay ücretsiz izinde alcam uzun bir süre işe ara vereceğim :) inşallah canım zamanında kucağımıza almak nasip olur dün hastanedeyken hamile olan biri geldi sancısı tutmuş kıvranıyordu apar topar doğuma aldılar 21 haftalık hamileymiş daha bebek 512 grammış çok üzüldüm ona dünden beri dua ediyorum meleklerimiz zamanında gelir inşallah

Kıyamam ya çok minikmis daha Allah korusun.zamanini bekler inşallah bebislerimiz❤ ücretsiz izin 6ay çok iyi olur ya maddi durum ayarlayabilirsek ben de istiyorum insallah

Tabiki paylaşırım canım bende sanırım çalışamaz alıcam bebek aşagıda oldugundan itiyo kafasıyla devamlı ve gün geçtikce bu beni zorluyo ve canımıda acıtmaya başladı
ben de çalışamaz almayı planlıyorum, aramızda bir gün var gözüküyor bir de benim bebeğim bir hafta falan önden gidiyor aslında senelik iznimi kullanmama izin verecek mi okul ona göre planlayım alsam raporu daha iyi olur ama vermezse de bi şekilde halletmeye çalışacağım. yoksa 37. haftam 8 haziranda doluyor o kadar ağırlaşana kadar çalışmayı istemiyorum bebek zaten 1 kg ye yaklaşmaya başladı şimdi asıl ağırlık çökecek

Aynen ya dogum sonrasi iznimiz bosa gidiyo:) ben de bu gittigimde soracagim doktora izin olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…