2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Benim minnakda 1 hafta ilerde gorunuyo evet 37.haftaya kadar çok zor olucak

Aa cok hosmus cnim gule gule giy.nekadara aldin?bende surekli bakiyorum bu sayfaya ama pahali yaa :/
sabahlikla birlikte 128 tl canım cidden pahalı bayadır bende bakıyorum başka sitelere de baktım ama inmedi fiyatı model olarakta ilk günden bunu beğenmiştim aldım bakalım nasıl gelecek .
Ilk doğumda daha spor günlük almıştım içimde kaldi böyle şık bisey istiyordum aldım artık

Iyi yapmissin cnm.bende biyle bisi istiyorum.alti kisa kollumu?

Canım çok geçmiş olsun evet günlerimiz yakın benimde karnım birden büyüdü tam 6 aylık görüntüsünü aldık... Bende de sabah uyandığımda yataktan kalkınca çatı ağrısı var bu aralar..

50 gr için aç yada tok farketmiyor. Benim doktorumda o şekilde söylemişti. Ama beb yinede aç yaptırdım. Ne kadar zorlamışlar seni ya ben evime yakın özel bi hastaneyi aradım ertesi sabaha randevu aldım. 60 liraydı ücreti 2 saate sonucu çıktı.

Vaktinden(32den) once calisamaz raporu alinca bu yillik izin hakkimizdan mi düşüyor normal rapor gibi yani

Öğretmenlerde senelik izin yok ki

Selam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu

Benimde plesanta aynı durumda ilişki yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…