2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım sorun değil dedi doktor sezeryanda bile sorun değil sadece doktor için uğraştırıcı sanırım. Ben de hissediyorum ama daha çok sağ ve sol tarafta ön tarafta o kadar belirgin değil hareketleri

Ay sen anlattın ben sinir oldum bu ne ya cekin bi elinizi uzerimizden erkek aileleri allah yardımcın olsun bebeğini dusun çok stres yapma cnm geçer inşallah bugünler

Benden korkusuna söylememiş ödemek için taksitli nakit avans çekip kredi kartına aktarmış. Kartin limitini yükseltip asgari ödeyerek faiz işletmiş eve almayıp kart dökümünü istediğimde ortaya çıktı. Kartını düze çıkarmak için ben kredi çektim bu kezde ev kredisi hesabını eksi bakiyeye çekti o parayıda nereye harcadığını söylemedi. Bu kezde ek tekrar kredi çektim. Hastane masrafları zaten bende kredi kartım battı. 2 kredi, ev kredisi 2 tane kredi kartı birde kmh lı maas hesaplarıyla boğuluyorum. Doğru düzgün maaşıda yok artık birimini değiştirdi. Meger performans prim kesiliyormus bilseydim uzak falan dinlemezdim eski yerinde devam et derdim. Simdi geride dönemiyor

Kizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaa basina gelen warmi
Cnm doktora git enfeksiyon iyice ilerlemiş bendede olmuştu gitmedim ciğerlerime indi acil serum takildi antibiyotik başlandı ancak atlattım on günde ihmale gelmiyor bebekler için ilac almak istemiyoruz ama iletlemeside daha kötü geçmiş olsun cnm

Ilk dogum kesinlikle sezeryan riske atmak istemiyorum

tansiyonum düşmüyor kan ve idrar tahlili verdim geldim hastaneye inşallah kötü birşey çıkmaz .İnsallah idrarda protein cıkmaz . kötüye yormuyorum hala moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . İnternetten birşey araştırma dediler yasaklandı ama biliyorum ki

İyi düşün iyi olsun inşallah acaba yemekleri tuzlu yiyor olabilir misin umarım idrarda bişey çıkmaz

ya ben de eşime diyorum sadece tek kart kullanalım diye adam ısrarla kapatmıyor. çoğu harcamayı ortak kartla yapıyoruz ama kendi kartlarına da bir sürü ödeme yapıyor bak işkillendim şimdi biraz bu işin üzerine düşeceğim. eşler arası bu para kaçırmalar çok sinir bozucu

Allahım yardımcın olsun inşallah cnm benim.Bizdede aynı ev kredisi hariç kaç kredi daha var bir bilsen Çalışmak zorunda olmak bu halde çok koyuyor gerçekten.Allahım büyük bebiş kısmetiyle gelir inşallah

Kizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaa basina gelen warmi

geçmiş olsun kanlı olması sıkıntı olmasın ya doktora git bence.. ben de bu kış maalesfe boğaz ağrısı burun akıntısı balgam böyle geçiriyorum inan hiç rahatlayamadım bi ara burnumdan kan gelmişti ama geçti doktora da gitmedim yarın sağlık ocağına gittiğimde bi danışacağım uzman dr a git derse giderim

Ben ipin ucunu bırakmıyorum artık ama olan olmuş zamanında geçmişe müdahale edemiyorum

geçmiş olsun canım ya inş. tandiyonun nedeni bulunur kötü bişi çıkmaz içini ferah tut

Allahım şifa versin inşallah.Limonlu su falan içince de düşmüyor mu ya Tansiyon bende de yüksek ve kullandığım hap 6 tane ye çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…