- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.361
Saol canım evet zor bi dönemdiGeçmiş olsun canim kaza zor
Saol canım inşallahÇok geçmiş olsun, Amiin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza bebeklerimizi
Ben daha düşünmedim üstünde ama aden mila olabilir belkiKızlar bebişlerinizin ismine karar vermediniz mi hala
Aaa erkek olsaydı benimde bebeğimin ismi ali ayaz olucaktieveet ekli değil. 29 yaşındayım Antalya ilk çocuk erkek Ali Ayaz SAT 03.09.2017 Tahmini doğum: 10.06.2018
Yok canım sorun değil dedi doktor sezeryanda bile sorun değil sadece doktor için uğraştırıcı sanırım. Ben de hissediyorum ama daha çok sağ ve sol tarafta ön tarafta o kadar belirgin değil hareketleriNormal de sorun olmuyor dimi, ben normal yapacağım Allahın izniyle. Bir de önde dedi ama ben gayet net hissediyorum hareketleri. Dışardan da görünüyor dikkat ettiğimde :/ Neyse yer degiatiriyorsa normal doğuma sıkıntı değilse önemli degil
Ay sen anlattın ben sinir oldum bu ne ya cekin bi elinizi uzerimizden erkek aileleri allah yardımcın olsun bebeğini dusun çok stres yapma cnm geçer inşallah bugünlerÇok moralim bozuluyor. Bu aralar eşimi boşama isteğim arşa ulaşmış durumda. Adamın arkasını toparlayacağım diye perişanlık çekiyorum. Bugün maaş günü ve hesabım ilk günden -1400 e düştü. Daha ev kredisine ayın 1 inde 1500 göndermem gerek birde kendi kredi kartıma asgari yatırmam gerekecek. Asgari 1000 den aşağı gelmiyor. Adamin maaşı kuş kadar kendi kredi kartına yetmiyor. Ailesi borcu üzerine yıkmış benim 1 yıl sonra haberim oldu. Borçları tek elde toplamak icin kredi çektim. Adamın borcunu kapatacağım diye ben dibe batıyorum. Birde utanmadan 10 20 demiyo iddia oynuyor. Vallahi kuduracağım. Ailesiyle görüşmüyorum arasam yardımı geç musallat olurlar. Her maaş günü depresyona giriyorum
Benden korkusuna söylememiş ödemek için taksitli nakit avans çekip kredi kartına aktarmış. Kartin limitini yükseltip asgari ödeyerek faiz işletmiş eve almayıp kart dökümünü istediğimde ortaya çıktı. Kartını düze çıkarmak için ben kredi çektim bu kezde ev kredisi hesabını eksi bakiyeye çekti o parayıda nereye harcadığını söylemedi. Bu kezde ek tekrar kredi çektim. Hastane masrafları zaten bende kredi kartım battı. 2 kredi, ev kredisi 2 tane kredi kartı birde kmh lı maas hesaplarıyla boğuluyorum. Doğru düzgün maaşıda yok artık birimini değiştirdi. Meger performans prim kesiliyormus bilseydim uzak falan dinlemezdim eski yerinde devam et derdim. Simdi geride dönemiyorNasıl ailesinin borçlarını senden habersiz mi ödemiş? Belli olurdu bi yerden çıkardı kuzum anlardın ya nasıl yapmış ki bir de rızanı almadan? O sizin rızkınız sonuçta bir de bebek geliyor. Bari bundan sonra odemesin ne diyor bu konuda?
Bende aynı şekilde yanlarda hissediyorum daha çokYok canım sorun değil dedi doktor sezeryanda bile sorun değil sadece doktor için uğraştırıcı sanırım. Ben de hissediyorum ama daha çok sağ ve sol tarafta ön tarafta o kadar belirgin değil hareketleri
Aldım ona harçlık veriyorum artık ama maaşı az sadece benimle çark dönmüyoreşinin maaşını da kendine al bence
Cnm doktora git enfeksiyon iyice ilerlemiş bendede olmuştu gitmedim ciğerlerime indi acil serum takildi antibiyotik başlandı ancak atlattım on günde ihmale gelmiyor bebekler için ilac almak istemiyoruz ama iletlemeside daha kötü geçmiş olsun cnmKizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaabasina gelen warmi
Ilk dogum kesinlikle sezeryan riske atmak istemiyorumBen de sezeryan dogum düşünüyorum
doktorum normalden yana sanirim tam knusmadk.baska tanidik doktor sezeryan tavsiye ediyor benim bastan beri yonelimim oyle zaten.normal dogum bana riskli geliyor Allah korusun dogururken bisi olcak gbi hissediyrm niyeyse.ilk dogumu olanlar siz nasi dogurmayi dusunuyorsunz cogunz normal der buyuk ihtimal
İyi düşün iyi olsun inşallah acaba yemekleri tuzlu yiyor olabilir misin umarım idrarda bişey çıkmaztansiyonum düşmüyorkan ve idrar tahlili verdim geldim hastaneye inşallah kötü birşey çıkmaz .İnsallah idrarda protein cıkmaz . kötüye yormuyorum hala moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . İnternetten birşey araştırma dediler yasaklandı ama biliyorum ki
Benden korkusuna söylememiş ödemek için taksitli nakit avans çekip kredi kartına aktarmış. Kartin limitini yükseltip asgari ödeyerek faiz işletmiş eve almayıp kart dökümünü istediğimde ortaya çıktı. Kartını düze çıkarmak için ben kredi çektim bu kezde ev kredisi hesabını eksi bakiyeye çekti o parayıda nereye harcadığını söylemedi. Bu kezde ek tekrar kredi çektim. Hastane masrafları zaten bende kredi kartım battı. 2 kredi, ev kredisi 2 tane kredi kartı birde kmh lı maas hesaplarıyla boğuluyorum. Doğru düzgün maaşıda yok artık birimini değiştirdi. Meger performans prim kesiliyormus bilseydim uzak falan dinlemezdim eski yerinde devam et derdim. Simdi geride dönemiyor
Benden korkusuna söylememiş ödemek için taksitli nakit avans çekip kredi kartına aktarmış. Kartin limitini yükseltip asgari ödeyerek faiz işletmiş eve almayıp kart dökümünü istediğimde ortaya çıktı. Kartını düze çıkarmak için ben kredi çektim bu kezde ev kredisi hesabını eksi bakiyeye çekti o parayıda nereye harcadığını söylemedi. Bu kezde ek tekrar kredi çektim. Hastane masrafları zaten bende kredi kartım battı. 2 kredi, ev kredisi 2 tane kredi kartı birde kmh lı maas hesaplarıyla boğuluyorum. Doğru düzgün maaşıda yok artık birimini değiştirdi. Meger performans prim kesiliyormus bilseydim uzak falan dinlemezdim eski yerinde devam et derdim. Simdi geride dönemiyor
Kizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaabasina gelen warmi
Ben ipin ucunu bırakmıyorum artık ama olan olmuş zamanında geçmişe müdahale edemiyorumya ben de eşime diyorum sadece tek kart kullanalım diye adam ısrarla kapatmıyor. çoğu harcamayı ortak kartla yapıyoruz ama kendi kartlarına da bir sürü ödeme yapıyor bak işkillendim şimdibiraz bu işin üzerine düşeceğim. eşler arası bu para kaçırmalar çok sinir bozucu
tansiyonum düşmüyorkan ve idrar tahlili verdim geldim hastaneye inşallah kötü birşey çıkmaz .İnsallah idrarda protein cıkmaz . kötüye yormuyorum hala moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . İnternetten birşey araştırma dediler yasaklandı ama biliyorum ki
tansiyonum düşmüyorkan ve idrar tahlili verdim geldim hastaneye inşallah kötü birşey çıkmaz .İnsallah idrarda protein cıkmaz . kötüye yormuyorum hala moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . İnternetten birşey araştırma dediler yasaklandı ama biliyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?