- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.341
Biz de karşıyız iki isme.esimin iki ismi var çok sıkıntı yaşamış istemiyor ben de istemiyirum.ortsk bir noktada bulusmusken ne gerek var iki isme
ya benim doğum 10 haziran ama hiç tarih konuşmadıkNormal olur belki. Size neden direkt sezeryan dedi
kızlar babylicious arkadaşımızın selamı var herkese
Işte ben pek zayıf sayılmam :/Benim de 7, Ama canımı sıkmıyorum :) Hatta kendimi çok fazla alacağıma sartladim , oğlumda 20 almıştım bunda da alırım diyorum sorun değil. Normalde çok zayıfım o yüzden takmıyorum pek ama yine de dikkat ediyorum yediklerine
Çok tatlısın :)24+3 üz biz grubun en küçüklerinden:) 1 kilo aldım bende ama zaten siskoyum :))
Vajinada varis çıktığını bilmiyordumhanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
Canım 9 haziran erken değil mi ?Muhammed Çağan ismini düşünüyoruzve dr 9haziran a sezeryan için randevu verdi.tatil günlerini şimdiden ayarlamış dr um
Hergun aafedersin, balgam çıkaramıyorum ben normalde de midem bulanıyor ama afedersin sumkurdukce baya kanlı kanlı geliyor :/ tehlikeli olduğunu sanmıyorumKizlar hayirli gunler.gecende yazmistim bogazlarim sis yutkunamiyorum diye.demin afedersiniz balgam cikardim kanliydi korktum yaaaabasina gelen warmi
Hergun aafedersin, balgam çıkaramıyorum ben normalde de midem bulanıyor ama afedersin sumkurdukce baya kanlı kanlı geliyor :/ tehlikeli olduğunu sanmıyorum
Canım benim de önde plesanta doktor ile konuştum sorun değil dedi. Sezeryan da biraz zahmetli oluyormuş önce plesanta sonra bebeği alıyorlarmış bir de bebeğin hareketlerini dışardan hissetmek zor olurmuş. Ama burdan bir arkadaş plesantanın yeri zamanla değişebilir demişti.Kızlar bu arada plasentasi önde olan vardı demi aramıZda, Bugün bana doktor plasenta önde dedi ama tehlikeli değil canını sıkma araştırıp dedi
engelle ilgili süreci bilmiyorum ama genel olarak selam ilettim :)Ne zaman bitiyor onlarn engeli.ya da bitiyor mu.bizden de selam soyle alismistik arkadaslara
Nasıl ailesinin borçlarını senden habersiz mi ödemiş? Belli olurdu bi yerden çıkardı kuzum anlardın ya nasıl yapmış ki bir de rızanı almadan? O sizin rızkınız sonuçta bir de bebek geliyor. Bari bundan sonra odemesin ne diyor bu konuda?Çok moralim bozuluyor. Bu aralar eşimi boşama isteğim arşa ulaşmış durumda. Adamın arkasını toparlayacağım diye perişanlık çekiyorum. Bugün maaş günü ve hesabım ilk günden -1400 e düştü. Daha ev kredisine ayın 1 inde 1500 göndermem gerek birde kendi kredi kartıma asgari yatırmam gerekecek. Asgari 1000 den aşağı gelmiyor. Adamin maaşı kuş kadar kendi kredi kartına yetmiyor. Ailesi borcu üzerine yıkmış benim 1 yıl sonra haberim oldu. Borçları tek elde toplamak icin kredi çektim. Adamın borcunu kapatacağım diye ben dibe batıyorum. Birde utanmadan 10 20 demiyo iddia oynuyor. Vallahi kuduracağım. Ailesiyle görüşmüyorum arasam yardımı geç musallat olurlar. Her maaş günü depresyona giriyorum
Burundan genize inmiştir o zaman , benimde boğazım doluydu Yeni Yeni iyi olmaya başladımAynen benimde oyle canim.burnum tikaniyor bi gdiyorum lavaboya bayadir kanli sumkuruyorum.ama bikacgundur bogazlarimi usuttum sanirim yutkunma zorlugu cekiyorum.acaba burundan genizemi indi dedim bende akinti
Normal de sorun olmuyor dimi, ben normal yapacağım Allahın izniyle. Bir de önde dedi ama ben gayet net hissediyorum hareketleri. Dışardan da görünüyor dikkat ettiğimde :/ Neyse yer degiatiriyorsa normal doğuma sıkıntı değilse önemli degilCanım benim de önde plesanta doktor ile konuştum sorun değil dedi. Sezeryan da biraz zahmetli oluyormuş önce plesanta sonra bebeği alıyorlarmış bir de bebeğin hareketlerini dışardan hissetmek zor olurmuş. Ama burdan bir arkadaş plesantanın yeri zamanla değişebilir demişti.
oyyy kötü olmuş neyse dönerler inşallahWp grubu açmak istiyorlardı burdan da konuşulup anlaşılınca ceza aldılar canım
o nasıl oluyo canımhanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?