2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm

Bi doktorunla görüş istersen vajinada varis ben ilk defa duydum demek ki olabiliyor
Varis de olmayabilir kan hacmimiz çok arttığı için damarlar genişliyormuş ve belirginlesiyirmus benimde yüzüm de bacaklarim da göğsümde var ama varis değil damar damar oldu doktor doğumdan sonra kan hacmin düşünce geçer demişti . Inşallah senin ki de böyledir..
Ama ağrı yapıyor demissin bilemedim

hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm
Benim 4 ay önce doğum yapan arkadaşımda vardı çok çekti o ,hiç bi ilaç tedavisi vermediler amerikada yaşıyoruz biz burda gebelikte herşey normaldir diye bakıyor doktorlar...sadece çok ayakta kalmamısını kendini fazla yormamasını önerdiler,doğuma kadar artarak devam etti ağrısıda büyümeside, Ama doğumdan sonra geçti şükür,onun sadece vajinasında değildi tüm iki bacağındada vardı bacağındakiler geçmedi ama azaldı.türkiyede kesin bi tedavi önerirler bence araştırmak lazım,acil şifalar...

canım geçmiş olsun benim arkadaşımda da çıktı ilaç vs bisey vermedi dr lar çok agrım var diyor seninde öyle mi ? nasıl anladın tam olarak benimde vajina ağrılarım oluyor dr normal dedi ama korkmaya başladım

maalesef benim eşimde de var bu alılkanlık tam bağımlı değil ama wc ye tel ile gitmesine sinir oluyorum.

Çok moralim bozuluyor. Bu aralar eşimi boşama isteğim arşa ulaşmış durumda. Adamın arkasını toparlayacağım diye perişanlık çekiyorum. Bugün maaş günü ve hesabım ilk günden -1400 e düştü. Daha ev kredisine ayın 1 inde 1500 göndermem gerek birde kendi kredi kartıma asgari yatırmam gerekecek. Asgari 1000 den aşağı gelmiyor. Adamin maaşı kuş kadar kendi kredi kartına yetmiyor. Ailesi borcu üzerine yıkmış benim 1 yıl sonra haberim oldu. Borçları tek elde toplamak icin kredi çektim. Adamın borcunu kapatacağım diye ben dibe batıyorum. Birde utanmadan 10 20 demiyo iddia oynuyor. Vallahi kuduracağım. Ailesiyle görüşmüyorum arasam yardımı geç musallat olurlar. Her maaş günü depresyona giriyorum

eşinin maaşını da kendine al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…