2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim bir kızımız var 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor şimdiki bebeğinde kız babası kızıma tapar ve kızım çok sukur çok güzel bir kız babası ne giyse beğenir.cok yakışır herşey kizkızlama babası cokkk beğenir yakisinca vay vay benim kizkım yakacak ortalığı der ve sosyal olup konuşmasını tüm insanlarla teşvik eder.simdi kız kardeşi olucak babamız bayağı olgun ve çok anlayışlı davranır onları gözü gibi seviyor.

Kronik masallh çok güzel olmuş eline sağlık bende yapabiliriz m nereden bakıp yaparım kullandığın ip ve gibi sylermisin ayrıntılı anlatır mısın bende yapayım.evdeyim bosdurmayim bari:)))

Arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan biri vardı sanki burda? Dr 28. Haftada gel iğne vurcaz dedi ama iki gün peşpeşe geleceksin sabahtan geleceksin ve eşinin kan grubu kartı olacak dedi. İnternetten baktım pahalı bir igneymis heralde devlet karşılamiyor sanırım. Tecrübesi olan var mı?

Kronik masallh çok güzel olmuş eline sağlık bende yapabiliriz m nereden bakıp yaparım kullandığın ip ve gibi sylermisin ayrıntılı anlatır mısın bende yapayım.evdeyim bosdurmayim bari:)))
Youtube videosu izleyerek yapıyorum canım. Ayıcık için videonun adı pofuduk ayı, bebek içinde pıtırcık bebek :) ip ve tığ numaralarını videonun en başında anlatıyorlar

Ne güzel maşallah, Gerçekten baba kız ilişkisi büyüleyici :) eşim oğlumla da çok iyi ilgilenir anlaşır bakalım bu nasıl olacak, İki çocuklu olmak nasıl olacak bu ara onu düşünüyoruz.hakkımız da hayırlısı bakalım :)

Kan uyuşmazlığı için ilk doğumda doğumdan sonra rhogam vuruluyor devlet artık karşılıyor sanırım.bu iğne 2. Bebeği korumak için oluyor ilk bebekte gerek yok diye biliyorum

Teşekkür ederim cnm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu geçiriyordu akcigerlerine inmis şimdide akciğer enfeksiyonu derken 3 enfeksiyonu biden geçiriyor ateşi 40 tan dusmuyordu ateş 38 lere düştü bugün çıktık hastaneden allahım bütün çocukları korusun çok hırpalandi çocuğum allahım beterinden korusun insallah

Gule gule kullansin bebisin cnm

tulumlar nasil canim penye uzun kollumu?kac ay aldin birde aldiklarini genelde?alt ust takim pijama tarzimi?aynen bende aldim bugun muslin battaniye 2 tane

Canm ben 8li takımlar halinde aldim 3 tane icinde tulum alt üst takım 2 tane zibin önlük şapka ve eldiven cikiyo . Ayriyyenten de tulum ve alt üst takım aldm . Evet tulumlar penye uzun kollu 03 ay aldm yenidoğanlar çok küçük oluyo

Gece vardiyasından yine ben...
Babam geldi duygulandı falan. Illa resmini çekecem dedi iyi hadi çek dedim

Göbeğim yüzünden göğüslerim yokmuş gibi kaldı sanki..
göbek büyüdükçe o gözde küçüldü hoptetiks gibi hissettim kendimi resme bakınca oysa diger hamileler çok sevimli napalim 10 Kilo aldık kolay mı
Bu arada artık 30 a gelmişiz

Son düzenleme:

MasaAllah canm kibar duruyosun hâlâ

Bence gayet sevimli duruyorsun benim karnım da şimdiden çıktı böyle 30 haftada nasıl olcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…