- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.661
Bizim bir kızımız var 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor şimdiki bebeğinde kız babası kızıma tapar ve kızım çok sukurKız bebek bekleyenler , esleriniz nasıl hissediyor kendilerini ? Benim eşim bu ara baya kıskanç tavırlar sergiliyor şimdiden :)) Her seferinde Insallah erkek gibi çirkin bir kızım olur diyor ciddi ciddi :))) içimden tövbe estağfurullah demekten çatladım artık :)) ben bakalım kime benzeyecek bana benzerse yandın dedim :) peşinde koşan çok olur dedim tabi şaka maksatlı yani , Sonra adam Insallah bana benzebenzer erkek gibi kız olur diyip duruyor:)))
Kronik masallh çok güzel olmuş eline sağlık bende yapabiliriz m nereden bakıp yaparım kullandığın ip ve gibi sylermisin ayrıntılı anlatır mısın bende yapayım.evdeyim bosdurmayim bari:)))Bebek battaniyesi için kadife ip peria baby chanel dı benimki. Ayıcığı bir günde ördüm. Bebeği akşamları 1 2 saat yaparak 1 haftada bitirdim. Yarn arts jeans ti ipi %100 pamuktu içine boncuk elyaf dolduruyorum. Bence yapabilirsin çok kolay
Youtube videosu izleyerek yapıyorum canım. Ayıcık için videonun adı pofuduk ayı, bebek içinde pıtırcık bebek :) ip ve tığ numaralarını videonun en başında anlatıyorlarKronik masallh çok güzel olmuş eline sağlık bende yapabiliriz m nereden bakıp yaparım kullandığın ip ve gibi sylermisin ayrıntılı anlatır mısın bende yapayım.evdeyim bosdurmayim bari:)))
Ne güzel maşallah, Gerçekten baba kız ilişkisi büyüleyici :) eşim oğlumla da çok iyi ilgilenir anlaşır bakalım bu nasıl olacak, İki çocuklu olmak nasıl olacak bu ara onu düşünüyoruz.hakkımız da hayırlısı bakalım :)Bizim bir kızımız var 8 yaşında ikinci sınıfa gidiyor şimdiki bebeğinde kız babası kızıma tapar ve kızım çok sukurçok güzel bir kız babası ne giyse beğenir.cok yakışır herşey kizkızlama babası cokkk beğenir yakisinca vay vay benim kizkım yakacak ortalığı der ve sosyal olup konuşmasını tüm insanlarla teşvik eder.simdi kız kardeşi olucak babamız bayağı olgun ve çok anlayışlı davranır onları gözü gibi seviyor.
Kan uyuşmazlığı için ilk doğumda doğumdan sonra rhogam vuruluyor devlet artık karşılıyor sanırım.bu iğne 2. Bebeği korumak için oluyor ilk bebekte gerek yok diye biliyorumArkadaşlar kan uyuşmazlığı olan biri vardı sanki burda? Dr 28. Haftada gel iğne vurcaz dedi ama iki gün peşpeşe geleceksin sabahtan geleceksin ve eşinin kan grubu kartı olacak dedi. İnternetten baktım pahalı bir igneymis heralde devlet karşılamiyor sanırım. Tecrübesi olan var mı?
Teşekkür ederim cnm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu geçiriyordu akcigerlerine inmis şimdide akciğer enfeksiyonu derken 3 enfeksiyonu biden geçiriyor ateşi 40 tan dusmuyordu ateş 38 lere düştü bugün çıktık hastaneden allahım bütün çocukları korusun çok hırpalandi çocuğum allahım beterinden korusun insallahGeçmiş olsun. Nesi var kuzucuğun? Hastaneden çıktınız mı?
Doğum iznine çıkınca bir deneyeyim öyleyse.
İnşallah. Bu hamilelikte biraz sinirli ve huzursuzum. Bunu da eşime yansıtıyorum maalesef. Nisanın ikinci veya üçüncü haftası izne çıkacağım. Bir yandan da işleri yetiştirme telaşındayım. Sonra daha rahat olurum inşallah.
Benim ilk gebeliğim ama Dr vurcaz dedi. Sanırım doğumdan öncekini karsilamiyor devlet.Kan uyuşmazlığı için ilk doğumda doğumdan sonra rhogam vuruluyor devlet artık karşılıyor sanırım.bu iğne 2. Bebeği korumak için oluyor ilk bebekte gerek yok diye biliyorum
Uygulamasını indir canım telefonuna bildirim geliyor. Ayrıca arada girip bakarsında elinin altında olur
ben aldikca hep paylastim burdan.arada postlar kayboluyor tabii.gecmisi okuyamiyoruz herzaman bende aplikasyonu yuklu sik sik girip bakiyorum.tekstil indirime girince magazasina gidiyorum burda birkac yerde var yakinindan gectikce ziyaret ediyorum hergun bi urunde indirim oluyor .en avantajli indirimleri ocak ayinda yakaladim.
Bende uğramıştır unibaby min çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı vardı ıslak mendili vardı ve bebek bakım örtüsü vardı onu aldım ben 7.90 TL 10 adet çok iyiydi.sampuanda vardı 9.90 TL 200 ml şampuan unibaby min yine
tulumlar nasil canim penye uzun kollumu?kac ay aldin birde aldiklarini genelde?alt ust takim pijama tarzimi?aynen bende aldim bugun muslin battaniye 2 tane
masallah canim.Hayiisiyla dogurup giydirirsn bi guzelll:)))Bn daha bi sey almadm
Günde 1 yada 2 geliyor zaten. Telefon ayarlarından olabilir. Bildirimleri kapatmışsındır belkiGecen indirmistim cnim.ama pek bildirim gelmio bana neden?
Gece vardiyasından yine ben...
Babam geldi duygulandı falan. Illa resmini çekecem dedi iyi hadi çek dedim
Eki Görüntüle 2125548
Göbeğim yüzünden göğüslerim yokmuş gibi kaldı sanki..
göbek büyüdükçe o gözde küçüldü hoptetiks gibi hissettim kendimi resme bakıncaoysa diger hamileler çok sevimli napalim 10 Kilo aldık kolay mı
Bu arada artık 30 a gelmişiz
MasaAllah canm kibar duruyosun hâlâ
Bence gayet sevimli duruyorsun benim karnım da şimdiden çıktı böyle 30 haftada nasıl olcak acabaGece vardiyasından yine ben...
Babam geldi duygulandı falan. Illa resmini çekecem dedi iyi hadi çek dedim
Eki Görüntüle 2125548
Göbeğim yüzünden göğüslerim yokmuş gibi kaldı sanki..
göbek büyüdükçe o gözde küçüldü hoptetiks gibi hissettim kendimi resme bakıncaoysa diger hamileler çok sevimli napalim 10 Kilo aldık kolay mı
Bu arada artık 30 a gelmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?