2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
Ben diyet yapıyorum.ozeldeki doktorum diyetini aksatma bebeğin akciğer gelişimi için çok önemli şekere dikkat etmelisin dedi
Devletteki doktorum 15gun sonraya çağırdı açlık tokluk bakılacak.

Gecen hafta sertlesip gevsemelerden dolayi nst girmistim bisi cikmadi.bu aralarda boyle bi sanci baski basladi.cocuk cikivericekms gbi hissediyorumbaya bicak saplaniyor cikisa dogru.cuma gunu dr a dedm nst den bahsetmedi dikkat et uzan artarsa ve duzenli araliklarla olursa sknti nstye baglarz o zaman dedi

Canım çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bişey olmayacak,sen gönlünü ferah tut, dinlenmeye bak.

Kızlar gebelik şekeri çıkan arkadaşlrımız nedir durumlarınız paylaşanilir misiniz?ölçülüyo musununuz evde nasıl değerler ne yiyosunuz fln?
Ben 5 gün günde 7 kere ölçüm yapıp endokrinolojiye gittim,diyette yaptım tabi o arada. Diyete devam dedi 2 hafta sonra yeniden çağırdı. Diyetisyen özellikle beyaz ekmek kesinlikle yok dedi. Bı de ara öğün atlama dedi. Meyveyle beraber süt, yoğurt,ayran iç dedi. Degerlerim açlık 90-100 arası çıkıyor genelde bir iki kez 90 altı çıktı. Tokluk 110-120 çıkıyor yemekten 2 saat sonraki. Bir kez makarna ve dolma çıkmıştı yemekhanede tokluk 165 çıktı yani dikkat etmezsem yükseliyor direk. Bı de yürüyüş çok önemli kızlar. Dün misafirlikte yarım dilim kek yedim,yüksek çıkmıştı. Sonra 15 dk yürüdüm normale döndü. 2 buçuk ay sabredecez artık

Çok geçmiş olsun canım Allah’ın izniyle birşey olmaz dr da demiş sen kalbini ferah tut

bana da oluyor en kötü 2 haftada bi en ufak şeyden eşime patlayıp siniri krizi geçiriyorum sürekli ağlıyorum sonra da ( ben bizimkine dedim hamilelik yüüznden pek normal değilim nolur beni alttan al diye sağolsun destek oluyor o kadar surat asmaya kızmaya hep güzel konuşuyor benimle. sen de eşinden bu şekilde destek isteyebilirisn belki hem kırılmamış olur o da

Canım ben 2 günde bir hafatasonları hariç tokluk baktırıyorum şimdilik iyi yalnız geçen kahvaltıda börek yemiştim o etkiledi sanırım yüksek çıktı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…