2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bir kutu akıntı için kullanmıştım. Faydası oldu diyemem biraz azaldı. Sık çamaşır değiş bol su iç artarsa tekrar kullan dedi doktorum. Berbat birşey ama kuruyken uygulanmıyor ıslatıp uygulanabilir yazıyor ama ufalanıyor. Beceremedim ben onu uygulamayı

Evet uygulaması zor ama fayda etse için yanmaz

reoc boyamasını ben yaptım canım
Eline sağlık. Kızıma 5 harf ve periden oluşan bir model yaptırdım. 60 veya 67'ye mal olmuştu . Böyle paylaşımlar yapman iyi oluyor. Sağ olasın. Oğlum için de artık kendim yaparım.
Sinir krizi geçirmiyorum ama kızınca ağır konuşuyorum . En kötüsü de vicdan azabı. O beni affetse de ben onu üzünce kendimi afdedemiyorum. Sağ olsun eşim iyidir. Ev işlerine, dış işlere yardım eder;kızımızla ilgilenir, genelde sakindir ama ben bu iş meselesini henüz kabullenemediğim için çok sinirliyim. Biraz da mükemmeliyetçi yapım var. Hamileyken iş sorunu olması canımı sıktı. İki gündür kendime çeki düzen verdim. Eşimi kırmıyorum. İş de elbet bulunacak. Minik adamım bereketiyle gelir inşallah.

Cok teşekkür ederim canim benim insaALLAH ya cok korktum

Ben de ondan cok korktum canim vallahi hala korku var icimde cok buyuk bi korku. RABBim yasatmasin kimseye. Evlatlarimizi korusun

Canım benim günüm senden iki gün ileri gözüküyor ama son kontrolde doktor 32.haftada ayirabildigi için nisanın 4.haftası ayıracak izne sen ikinci veya üçüncü haftası nasıl ayrilabiliyorsun ? Ben de daha erken ayrılmak istiyorum o yüzden soruyorum

Kızlar bugün nohut adamımı görmeye gittik. Minik adamım yüzünü gösterdi burnu sanırım bana benzeyecek. Her şey normalmiş. Kızımda suyum biraz fazlaydı ve plasenta ilk zamanlar biraz öndeydi (sonra normale döndü)deyince dr suya da baktı. Biraz fazla, şekerle alakalı olabileceğini söyledi. Erken doğum ihtimali yokmuş çok şükür. Yürüyüş yaparken karnım geriliyor deyince "Hamilelerin şu sorularına bayılıyorum." deyip güldü. Bir açıklama yapmadı. Sizin doktorunuz açıklama yapmış mıydı? Kızımda böyle şeyler yaşamamıştım veya hatırlamıyorum

Sistemde öyle hesaplamışlar. Bazı drlar 31+ ile başlayan haftayı baz alıyorlar. İki kere sordum ama öyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…