- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.801
Günaydın canım normal vitamindeki magnezyum yetmiyor günde 1 soda iç bi de magnezyum sandoz var doktoruna söylersen yazacaktır (magnorm olması lazım)Günaydın kızlar, gece kramplarından kendimi keseceğim artık. Dün gece 4 kez uyandım kullandığım vitaminde magnezyum var aslında ama yeterli gelmiyor demekki
Yeterli gelmiyor olabilir canım.doktoruna danış istersen magvital ya da magnorm verebilir sanaGünaydın kızlar, gece kramplarından kendimi keseceğim artık. Dün gece 4 kez uyandım kullandığım vitaminde magnezyum var aslında ama yeterli gelmiyor demekki
Vitamin almaktan yemek yiyemiyorum artık 2 çatal peynir yedim sabah bulantıdan kıvranıyorumYeterli gelmiyor olabilir canım.doktoruna danış istersen magvital ya da magnorm verebilir sana
Günde 2 soda içiyorum canım magnezyumu soracağımGünaydın canım normal vitamindeki magnezyum yetmiyor günde 1 soda iç bi de magnezyum sandoz var doktoruna söylersen yazacaktır (magnorm olması lazım)
Ben canım ya eliyle yüzünü her zaman kapatıyor.
Peki bi şey daha sorucam sigara içiyo muydunuz hamile kalmadan? Sigara içen kişilerin bebekleri elleriyle yüzüne çok dokunurmuş diye bi şey duymuştum. Ben içiyodum da ondan mı acaba diye kafamda soru işareti var.ben canım hiç şöyle net görmedim
Ben osmin positive diye bi ilaca başladım günde iki iyi geldi en azından tablet içimi kolay tavsiye ederimGünde 2 soda içiyorum canım magnezyumu soracağım
Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama ne alakasi varmış ki acabaPeki bi şey daha sorucam sigara içiyo muydunuz hamile kalmadan? Sigara içen kişilerin bebekleri elleriyle yüzüne çok dokunurmuş diye bi şey duymuştum. Ben içiyodum da ondan mı acaba diye kafamda soru işareti var.
Bence bebeğin pozisyonuyla alakalı canım ya bir alakası olduğunu düşünmüyorum.ablam hiç hayatında icmemistir ama yeğenimin elleri hep yuzundeydiBende hamile kalmadan önce içiyordum ama ne alakasi varmış ki acaba
Bencede bende uyurken hep kolumla yüzümü kapatırım. Eşim görünce hatta şok oldu.. ee bu aynı senin gibi kapatıyor diye. Aynı pozisyon koluyla yüzünü kapatıyor sadece ağzı biraz görünüyor.. :))Bence bebeğin pozisyonuyla alakalı canım ya bir alakası olduğunu düşünmüyorum.ablam hiç hayatında icmemistir ama yeğenimin elleri hep yuzundeydi
Ay ne bileyim ya internet bilgi çöplüğü ama kendimi suçlayacak yer arıyorum sanırım. Sigara içenlerin bebekleri yüzüne daha çok dokunurmuş diye youtube ta bi videoda görmüştüm. Bir iki kez sigara içilen ortamda da durdum hamileyken. Aman sağlıklı olsunlar da yüzünü doğunca görelim.Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama ne alakasi varmış ki acaba
İçim rahatladı sağol yazdığın için.Bence bebeğin pozisyonuyla alakalı canım ya bir alakası olduğunu düşünmüyorum.ablam hiç hayatında icmemistir ama yeğenimin elleri hep yuzundeydi
Çünkü yeğenim 3aylik şimdi bakıyorum 26.haftalik ultrason resmine ne kadar benziyor biz resmimize ne kadar benzeyecegiz diye.İçim rahatladı sağol yazdığın için.
Ya kızlar benim bebeğim ısrarla yüzünü göstermiyor zaten plesentam önde gözüksede net olmuyordu bu zamana kadar,şimdi bi de eliyle yüzünü kapıyor.Benim gibi göremeyen var mı?
Günaydın kızlar, gece kramplarından kendimi keseceğim artık. Dün gece 4 kez uyandım kullandığım vitaminde magnezyum var aslında ama yeterli gelmiyor demekki
Arkadaşlar hamile üst giyim için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Bugün H&M'ye baktım. Bir model beğendim ama tamamen polyesterdi. Havlar ısınınca mahvolurum. Tesettürlü olduğum için seçenek de az oluyor. LCW'ye tekrar bakacağım. Güzel uzun bir elbise de istiyorum aslında ama bulamadım.
Sıkma canını hemen hemen günümüz aynı 7 Haziran benim ki 1300gr 5 gün bi şey değil sen dr un dediklerini yap ama canını boşuna sıkma.kızlar selam, doktordan geliyoruz 36 cm 1200 gr olmuş tosuncuk ama göbek çevresi 5 gün geriden geliyormuş çok moralim bozuldu.. doktor aslında çok tedirgin olmayayım diye sakin sakin konuştu çok endişe edilecek bir durum yok biraz dinlen ara öğünlerine dikkat et toparlarsın dedi. rapor verecek haftada 1-2 gün evde iyice dinlen sol tarafına yatıp dedi... ilk hamileliğimde oğlum tam bir tosundu her şeyime o kadar dikkat ediyordum ki bunda varlığını bile unutuyorum bazen ve bu durum beni inanılmaz üzüyor 13 nisan da tekrar çağırdı bebeğin kilosuna bakmak için... umarım o zamana kadar toparlayabilirim...
Bende içiyordum alakası yok canım onunlaPeki bi şey daha sorucam sigara içiyo muydunuz hamile kalmadan? Sigara içen kişilerin bebekleri elleriyle yüzüne çok dokunurmuş diye bi şey duymuştum. Ben içiyodum da ondan mı acaba diye kafamda soru işareti var.
Sıkma canını hemen hemen günümüz aynı 7 Haziran benim ki 1300gr 5 gün bi şey değil sen dr un dediklerini yap ama canını boşuna sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?