2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar, gece kramplarından kendimi keseceğim artık. Dün gece 4 kez uyandım kullandığım vitaminde magnezyum var aslında ama yeterli gelmiyor demekki
Günaydın canım normal vitamindeki magnezyum yetmiyor günde 1 soda iç bi de magnezyum sandoz var doktoruna söylersen yazacaktır (magnorm olması lazım)

Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama ne alakasi varmış ki acaba

Bence bebeğin pozisyonuyla alakalı canım ya bir alakası olduğunu düşünmüyorum.ablam hiç hayatında icmemistir ama yeğenimin elleri hep yuzundeydi
Bencede bende uyurken hep kolumla yüzümü kapatırım. Eşim görünce hatta şok oldu.. ee bu aynı senin gibi kapatıyor diye. Aynı pozisyon koluyla yüzünü kapatıyor sadece ağzı biraz görünüyor.. :))

Bende hamile kalmadan önce içiyordum ama ne alakasi varmış ki acaba
Ay ne bileyim ya internet bilgi çöplüğü ama kendimi suçlayacak yer arıyorum sanırım. Sigara içenlerin bebekleri yüzüne daha çok dokunurmuş diye youtube ta bi videoda görmüştüm. Bir iki kez sigara içilen ortamda da durdum hamileyken. Aman sağlıklı olsunlar da yüzünü doğunca görelim.

İçim rahatladı sağol yazdığın için.
Çünkü yeğenim 3aylik şimdi bakıyorum 26.haftalik ultrason resmine ne kadar benziyor biz resmimize ne kadar benzeyecegiz diye.
Ablam da bizim elimiz yüzümüzde olan çok az fotomuz var diyor.bebislerin keyfine göre yanincanimbencee.dogsunlarda sağ salim ısırırız popolarini

kızlar selam, doktordan geliyoruz 36 cm 1200 gr olmuş tosuncuk ama göbek çevresi 5 gün geriden geliyormuş çok moralim bozuldu.. doktor aslında çok tedirgin olmayayım diye sakin sakin konuştu çok endişe edilecek bir durum yok biraz dinlen ara öğünlerine dikkat et toparlarsın dedi. rapor verecek haftada 1-2 gün evde iyice dinlen sol tarafına yatıp dedi... ilk hamileliğimde oğlum tam bir tosundu her şeyime o kadar dikkat ediyordum ki bunda varlığını bile unutuyorum bazen ve bu durum beni inanılmaz üzüyor 13 nisan da tekrar çağırdı bebeğin kilosuna bakmak için... umarım o zamana kadar toparlayabilirim...

Ya kızlar benim bebeğim ısrarla yüzünü göstermiyor zaten plesentam önde gözüksede net olmuyordu bu zamana kadar,şimdi bi de eliyle yüzünü kapıyor. Benim gibi göremeyen var mı?

biz de göremiyouzbugün dr o kadar da dürttü ama yok elleriyle yüzünü kapadı açmadı birdaha ilk hamileliğimde de oğlum hep saklardı takmıyorum bu konuyu...

Günaydın kızlar, gece kramplarından kendimi keseceğim artık. Dün gece 4 kez uyandım kullandığım vitaminde magnezyum var aslında ama yeterli gelmiyor demekki

ben d eçok fenayım geçen gece iki bacağımda dizimden aşağısı resmen felçli gibi oldum bi süre çok korktum hala acısı geçmiş değil

valla hamile kıyafeti bulmak çok sıkıntı tesettürlü değilim ama yine bişi bulamaıyorum lcw + h&m + defacto'da var bildiğim bunlarda da seçenek öylesine az ki bir şey bulabilmen zor.. gebe diye bi marka var oraya bakabilirsin fiyatlar biraz pahalıydı hatırladığım kadarıyla

Sıkma canını hemen hemen günümüz aynı 7 Haziran benim ki 1300gr 5 gün bi şey değil sen dr un dediklerini yap ama canını boşuna sıkma.

Sıkma canını hemen hemen günümüz aynı 7 Haziran benim ki 1300gr 5 gün bi şey değil sen dr un dediklerini yap ama canını boşuna sıkma.

sağol canım elimde olmadan üzülüyorum sürekli... son aylarda gerileme olursa aradaki fark hızla açılıyormuş bu yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…