- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.761
Teşekkür ederim canimgeçmiş olsun canım
Anladım canım. Iki üç gün önceden ayırabilirim dedi bana da.bi daha ki sefere yine sorarım.bu arada ben de dün yürüyüş yaptım yarım saat karnım çok gerildi .hamilelerde normal sanırımSistemde öyle hesaplamışlar. Bazı drlar 31+ ile başlayan haftayı baz alıyorlar. İki kere sordum ama öyle dediler.
Kızlar beşiğimiz geldi çok beğendim ama buraya resim ekleyemedik düşünen varsa bebekonfor dan alabilir 1 günde geldi
Evet 75 lik yukleemede 250 civariydi simdi insulunle aclik iyi de tokluk 160-170 civariKaç çıkıyo ki canım değerlerin evde ölçünce?şekerin çok mu yüksek çıkmıştı başta
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptımGüle güle kullanın canım hangi modelini aldiniz
Çok hoş olmuş hangi malzemeleri kullandım internetten mi aldın eline sağlık canimEki Görüntüle 2125835
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptım
İşallah düşer canım zamanla.diyet yapmana rağmen mi böle çıkıyo hem de insülinle?yürüyüş çok önemliymiş hergün 1 saat yürüyünce insülin direnci de kırılıyomuş.Evet 75 lik yukleemede 250 civariydi simdi insulunle aclik iyi de tokluk 160-170 civari
Sağol canım kendim yaptım ankaradayım suluhan var burda oraya gittim tüm malzemeler satılıyor bi tane silikon tabancasıyla herşeyi hallediyorsun yastıkta bu şekilde fiyonk ve ayıcık ekledim resim bazılarını almıyor dosya büyük diye biraz el becerisiyle yapabilirsin tablonun altına kurdeleler tek tek yaptım YouTube de videoları var oda kokusu fln çok basit ztn bu hafta istanbula gidicem 2 aylık gitmeden çoğunu hallettim ben karnım şiştikçe alışverişte zor oluyorÇok hoş olmuş hangi malzemeleri kullandım internetten mi aldın eline sağlık canim
İsminiz de pek güzel adiyla yaşasın
Cok güzel olmuş. Ne kadara mal oldu. Kendin yapınca karlı olmuştur tabi. Ben cesaret edemiyorum kendim yapmaya. Belki eşime yaptırırım :)Eki Görüntüle 2125835
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptım
Canım ayrı ayrı aldığımdan hesaplamadım ama internettekinden tabiki daha uyguna denk geliyor mesela oda kokularını hazır tanesi 9 tl demişlerdi ben şişesini 1.5 tl aldım içinin kokusu bide kurdelesi 20 tl isim yazan pleksiler de 25 tanesini 18 tl almıştımCok güzel olmuş. Ne kadara mal oldu. Kendin yapınca karlı olmuştur tabi. Ben cesaret edemiyorum kendim yapmaya. Belki eşime yaptırırım :)
Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş . Dikkt ediyoruz ama işte bazı şeylerde elimizde değil sonuc kötü sonuclanmamış ama çok şükür .Kizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimlehala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar
Benim doğum sancılarım bıçak saplanır gibi değildi. İlk önce sanki regli olacak gibi hissetmeye başladım sonra git gide arttı. Adet sancısının dayanılmaz şekilde olanı. Bel ve karına saplanıyo. Başkasını bilemem ama benim bu şekilde oldu.Gunaydin hanimlar iyi haftalar herkese.benim asagiya yani icerden vajinaya bicak saplanr gbi sancilarm oluyor keskin bi aci.bi saplaniyor bikac saniye icinde geciyor sonra tekrar oluyor ama o saniyelerde ben ne yuruyebiliyorm ne hareket edebiliyrm.cuma gunu dr um dinlen demisti.bu hafta raporluyum ama sancilarm devam ediyor.daha once dogum yapmis olan arkadaslar dogum sancisi neye benziyor bi anlatin hele
Canm bence de çok geciktirme agirlasirsin erkek dogum riski oluyo sancin olir yürüyemezsin dikkat et canm
Cok sukur ama dunden beri valla psikolojim bozuldu. Yani hala bisey olursa korkusunu atamiyorum icimden. Ne kadar kotu bir korkuymus ya. ALLAHim evlatlarimizi sagsalim bize bagislasin insaALLAH. cok sagol bu arada canimCanım çok geçmiş olsun, allah korumuş . Dikkt ediyoruz ama işte bazı şeylerde elimizde değil sonuc kötü sonuclanmamış ama çok şükür .
Benim doğum sancılarım bıçak saplanır gibi değildi. İlk önce sanki regli olacak gibi hissetmeye başladım sonra git gide arttı. Adet sancısının dayanılmaz şekilde olanı. Bel ve karına saplanıyo. Başkasını bilemem ama benim bu şekilde oldu.
Merhaba,aranıza yeni katılıyorum haziran annesi olacağım inşallah , sizi yeni keşfettimçok mesaj vardı hepsini okuyamadım fakat sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum.
HoşgeldinMerhaba,aranıza yeni katılıyorum haziran annesi olacağım inşallah , sizi yeni keşfettimçok mesaj vardı hepsini okuyamadım fakat sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?