2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sistemde öyle hesaplamışlar. Bazı drlar 31+ ile başlayan haftayı baz alıyorlar. İki kere sordum ama öyle dediler.
Anladım canım. Iki üç gün önceden ayırabilirim dedi bana da.bi daha ki sefere yine sorarım.bu arada ben de dün yürüyüş yaptım yarım saat karnım çok gerildi .hamilelerde normal sanırım

Eki Görüntüle 2125835
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptım
Çok hoş olmuş hangi malzemeleri kullandım internetten mi aldın eline sağlık canim
İsminiz de pek güzel adiyla yaşasın

Son düzenleme:
Çok hoş olmuş hangi malzemeleri kullandım internetten mi aldın eline sağlık canim
İsminiz de pek güzel adiyla yaşasın
Sağol canım kendim yaptım ankaradayım suluhan var burda oraya gittim tüm malzemeler satılıyor bi tane silikon tabancasıyla herşeyi hallediyorsun yastıkta bu şekilde fiyonk ve ayıcık ekledim resim bazılarını almıyor dosya büyük diye biraz el becerisiyle yapabilirsin tablonun altına kurdeleler tek tek yaptım YouTube de videoları var oda kokusu fln çok basit ztn bu hafta istanbula gidicem 2 aylık gitmeden çoğunu hallettim ben karnım şiştikçe alışverişte zor oluyor

Eki Görüntüle 2125835
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptım
Cok güzel olmuş. Ne kadara mal oldu. Kendin yapınca karlı olmuştur tabi. Ben cesaret edemiyorum kendim yapmaya. Belki eşime yaptırırım :)

Cok güzel olmuş. Ne kadara mal oldu. Kendin yapınca karlı olmuştur tabi. Ben cesaret edemiyorum kendim yapmaya. Belki eşime yaptırırım :)
Canım ayrı ayrı aldığımdan hesaplamadım ama internettekinden tabiki daha uyguna denk geliyor mesela oda kokularını hazır tanesi 9 tl demişlerdi ben şişesini 1.5 tl aldım içinin kokusu bide kurdelesi 20 tl isim yazan pleksiler de 25 tanesini 18 tl almıştım

Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş . Dikkt ediyoruz ama işte bazı şeylerde elimizde değil sonuc kötü sonuclanmamış ama çok şükür .

Benim doğum sancılarım bıçak saplanır gibi değildi. İlk önce sanki regli olacak gibi hissetmeye başladım sonra git gide arttı. Adet sancısının dayanılmaz şekilde olanı. Bel ve karına saplanıyo. Başkasını bilemem ama benim bu şekilde oldu.

Arkadaşlar hamile üst giyim için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Bugün H&M'ye baktım. Bir model beğendim ama tamamen polyesterdi. Havlar ısınınca mahvolurum. Tesettürlü olduğum için seçenek de az oluyor. LCW'ye tekrar bakacağım. Güzel uzun bir elbise de istiyorum aslında ama bulamadım.

Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş . Dikkt ediyoruz ama işte bazı şeylerde elimizde değil sonuc kötü sonuclanmamış ama çok şükür .
Cok sukur ama dunden beri valla psikolojim bozuldu. Yani hala bisey olursa korkusunu atamiyorum icimden. Ne kadar kotu bir korkuymus ya. ALLAHim evlatlarimizi sagsalim bize bagislasin insaALLAH. cok sagol bu arada canim

Sagol canm guzel anlattinsuan oyle degl sukur agrilarm

Merhaba,aranıza yeni katılıyorum haziran annesi olacağım inşallah , sizi yeni keşfettim çok mesaj vardı hepsini okuyamadım fakat sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum.

Hoşgeldin canım istersen bilgilerini yaz ekleyim seni de tablomuza

Bu arada takvim yapmamışsın göremedim kaç haftalık Sin

Dimplesbaby canım ,çok zevkli seçimler ,çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık ben de çok heveslenip yapayım diyorum ama beceremezsem diye de endişe ediyorum.gerçi daha isim de belli değil bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…