- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.781
Hosgelrin canimMerhaba,aranıza yeni katılıyorum haziran annesi olacağım inşallah , sizi yeni keşfettimçok mesaj vardı hepsini okuyamadım fakat sizlerle birlikte ilerlemek istiyorum.
Canım İnan çok kolay bi silikon tabancası hepsini yapıştırıyorDimplesbaby canım ,çok zevkli seçimler ,çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık ben de çok heveslenip yapayım diyorum ama beceremezsem diye de endişe ediyorum.gerçi daha isim de belli değil bizim
Canım çok teşekkür ederim evet çocuk olunca söz konusu mahvoluyosun bugün sinirlerim bozuldu artık çok ağladım benim neyime gerekti ikinci cocuk daha buna bakamiyorum diye çünkü benim ufaklık 15 güne bir hastalaniyor benimde pskolojim iyice bozulmuş anladimkiÇokşükür ateşi düşmüş. Amin. İnsan çocuk söz konusu olunca mahvoluyor. Ben de öyleyim. Çabucak atlatır inşallah.
Bence gayet normal duruyorsun. Boyun uzun en azından. Ben Pigme gibiyim:) İlerleyen haftalarda topiş olacağım.
Çok güzel olmuş. Sen mi yaptın?
Çok geçmiş olsun cnm artık ağırlaşıyoruz çok dikkat etmek lazım insallah bir sorun olmadan atlatırsınizKizlar herkese gunaydin.. dun talihsiz bi kaza atlattik bebegimlehala korkuyorum.. dun eşimle yuruyus yaparken kaldirima cikayim dedim ayagimi bosa atmisim tepe taklak oldum resmen..dizlerimin ve avuc iclerimin uzerine dusmusum paramparca olmus. Ama ben bunun acisini duymadim tek duydugum aci korkuydud. Bebegumr bisey oldu mu diye. Saatlerce agladim.doktora gittik aksam vaktiydi aradik geldi doktorum ultrasondsn baktik sukur dedi suan hersey yolunda ama biz bu durumlarda plesanta ayrılmasından korkuyoruz dedi. Simdikik oyle bi bulgu yok dedi. Yuzde 90 olmaz dedi. Agri sizi karninda sertlesme olursa gel mutlaka dedi. Simdilik yok sukur insaALLAH da olmaz ne olur dua edin kizlar ne olur. Ne olur ne olmaz diye aksam bikac saat gozlatinda tuttular. Erken gebeligi onleyici igne serum yaptilar
INSAALLAH canim benim valla cok dikakt ediyorum aslunda ama bi anda oldu nasil odlugunu da anlayamadimÇok geçmiş olsun cnm artık ağırlaşıyoruz çok dikkat etmek lazım insallah bir sorun olmadan atlatırsıniz
Kızlar merhaba insallah hepimiz haziran anneleri oluruz . ben geçen sene aralık ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm toplamda 6 adet 5. Gün embriyom olmustu.4 ü dondurulmustu 2 tanesi transfer edilmisti. Ve 1 tane embriyo da bölünüp üçüzlerime hamile kalmıştım. Fakat rahim agzı yetmezligi varmış bende ve 18 haftalık erken doğumla bebeklerimi kaybettim nisan ayında.zorlu bir sürecti atlatabildim cok sükür. Ve simdi kendimi hazır hissettim pazartesi günü dondurulmuslarimla transfer oldum . allah nasip eder de hamile kalırsam eger haziran annesi olucam nasipse :) cok heyecanlıyım sizler gibi :)
Canım o arkadaşın tuttu ama maalesef yine düşük oldu çok uzuldu uzun zamandır girmiyor buralaraCanm peki hamile kalabildin mi
merhaba. 1 haftadır istanbuldayım giremedim hiç kkya. canım burdaki diyetisyen 2000 kalorilik 3 ana 3 ara öğünden oluşan bir liste vermişti bana . 4 gün uydum her öğünden önce ve 1 saat sonra ölçüm yapıp not aldım. ama değerlerde kayda değer bir düşüş olmadı. o ara istanbula gittim. istanbulda da hem kadın doğuma hem de dahiliyeye göründüm. göründüğüm dahiliye uzmanı 1 haftada değişiklik olmadıysa bebeğe zarar vermeyi riske almaya gerek yok 1 hafta daha bekleyip deyip insülin raporu çıkardı bana. şimdi aabah akşam 10 doz insülin yapıyorum. döndüm bugün. cuma günü ölçümlerimle tekrar dahiliyeye gideceğim. ve dozlama yapılacak. çünkü ordaki doktor dedi ki ben farazi bir doz veriyorum. 1 hafta kullanımdan sonra sonuçlara bakıp gerçek dozlama yapılması gerekiyor. şuan açlık 90-110 arası, tokluksa 140-200 arası çıkıyor değerim.Canım ölçülüyo musun nasıl çıkıyo değerlerin?diyet falan nasıl?
Canım o arkadaşın tuttu ama maalesef yine düşük oldu çok uzuldu uzun zamandır girmiyor buralara
Bende tesetturluyum canım ama üst için hamile giyimden almıyorum sadece alt hamile reyonundan alıyorum. Ben üste normal kıyafetler giyiyorum elbise almak istiyorsan da çok güzel robali normal tesettür elbiseler var öyle şeyler alabilirsin doğumdan sonrada giyersin hemde.Arkadaşlar hamile üst giyim için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Bugün H&M'ye baktım. Bir model beğendim ama tamamen polyesterdi. Havlar ısınınca mahvolurum. Tesettürlü olduğum için seçenek de az oluyor. LCW'ye tekrar bakacağım. Güzel uzun bir elbise de istiyorum aslında ama bulamadım.
Ya kızlar benim bebeğim ısrarla yüzünü göstermiyor zaten plesentam önde gözüksede net olmuyordu bu zamana kadar,şimdi bi de eliyle yüzünü kapıyor.Benim gibi göremeyen var mı?
Bazen insan karamsarlığa kapılıyor. Bir tanesini ne güzel bu yaşa getirmişsin. Allah'ın izniyle bu minnoş da büyür. Biraz zorlanacağız ama birkaç yıl sonra iyi ki doğmuş diyeceğiz.Canım çok teşekkür ederim evet çocuk olunca söz konusu mahvoluyosun bugün sinirlerim bozuldu artık çok ağladım benim neyime gerekti ikinci cocuk daha buna bakamiyorum diye çünkü benim ufaklık 15 güne bir hastalaniyor benimde pskolojim iyice bozulmuş anladimki
Ben de öyle modeller istiyorum ama bulamıyorum. Senin özelliklr aldığın bir marka var mı?Bende tesetturluyum canım ama üst için hamile giyimden almıyorum sadece alt hamile reyonundan alıyorum. Ben üste normal kıyafetler giyiyorum elbise almak istiyorsan da çok güzel robali normal tesettür elbiseler var öyle şeyler alabilirsin doğumdan sonrada giyersin hemde.
Özellikle bir marka yok internet sitelerinden rahatlıkla bulabilirsin. Instagram da falan çok varBazen insan karamsarlığa kapılıyor. Bir tanesini ne güzel bu yaşa getirmişsin. Allah'ın izniyle bu minnoş da büyür. Biraz zorlanacağız ama birkaç yıl sonra iyi ki doğmuş diyeceğiz.
Ben de öyle modeller istiyorum ama bulamıyorum. Senin özelliklr aldığın bir marka var mı?
Moda nisaya bak internetten de tesettür bulabilirsin ben trendyoldan almıştımArkadaşlar hamile üst giyim için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Bugün H&M'ye baktım. Bir model beğendim ama tamamen polyesterdi. Havlar ısınınca mahvolurum. Tesettürlü olduğum için seçenek de az oluyor. LCW'ye tekrar bakacağım. Güzel uzun bir elbise de istiyorum aslında ama bulamadım.
Bana da diyet verdi ama ne korkudan verdiği diyeti de az yiyorum azaltıyorum yani biraz.düşük çıkıyo değerler ama içim rahat değil acaba az yiyerek bebek beslenemez mi fln diye.ya bi de bu ölçüm aletlerine de güvenemiyorum.geçen tokluk 140 çıktı 2 kere daha ölçtüm üstüne 120ler çıktı sonra.hatalı da ölçüyolar bence.insülinden önce kaç çıkıyodu değerlerin?merhaba. 1 haftadır istanbuldayım giremedim hiç kkya. canım burdaki diyetisyen 2000 kalorilik 3 ana 3 ara öğünden oluşan bir liste vermişti bana . 4 gün uydum her öğünden önce ve 1 saat sonra ölçüm yapıp not aldım. ama değerlerde kayda değer bir düşüş olmadı. o ara istanbula gittim. istanbulda da hem kadın doğuma hem de dahiliyeye göründüm. göründüğüm dahiliye uzmanı 1 haftada değişiklik olmadıysa bebeğe zarar vermeyi riske almaya gerek yok 1 hafta daha bekleyip deyip insülin raporu çıkardı bana. şimdi aabah akşam 10 doz insülin yapıyorum. döndüm bugün. cuma günü ölçümlerimle tekrar dahiliyeye gideceğim. ve dozlama yapılacak. çünkü ordaki doktor dedi ki ben farazi bir doz veriyorum. 1 hafta kullanımdan sonra sonuçlara bakıp gerçek dozlama yapılması gerekiyor. şuan açlık 90-110 arası, tokluksa 140-200 arası çıkıyor değerim.
bende durum budur. sen naptın?
çok güzelmiş, eline sağlık. Nedir bu nasıl yaptın?Eki Görüntüle 2125835
Sağol canım lara model anne yanını aldım çok güzel duruyor odasınıda montesori yaptırcaz bunlarda yaptığım hediyelikler takı yastığımızı da yaptım
ben canım hiç şöyle net görmedimYa kızlar benim bebeğim ısrarla yüzünü göstermiyor zaten plesentam önde gözüksede net olmuyordu bu zamana kadar,şimdi bi de eliyle yüzünü kapıyor.Benim gibi göremeyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?