- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.881
dedikleri gibi gitmelisin doktora arkadaşım,en azından erken teşhis konur tedbir alınır
Canım ya gebeliğin ilk haftalarından beri var kaşıntı o zamanda tahlil vermiştim enfeksiyon yok demişti.Mantar heralde bu.
O yüzden diken üstündeyim,sirkeli su çok yaptım o da işe yaramadı ya inşallah dediğin gibidir ama yarın akşam idrar kültürü vermeye gidecem hayırlısı bakalım,tekrar sağolasın ya
kan sulandırıcımı kullanıyorsun?Bende şişme var bacaklarımda özellikle.Ama tabiki o da normalmiş kan hacmi arttığı için 27. hafta sonrası bacaklar daha kalınlaşır diyor.[/QUOT
Süt pompası ben çalıştığım için bana lazım olmuştu ama 3 ay sonra almıştık,şimdide 3 ay sonra kullanırım sanırım.Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu
Yok decavit ve devit3 haricinde hiç bir şey kullanmıyorum ama anlam veremedim çok ağrı yapiyordedikleri gibi gitmelisin doktora arkadaşım,en azından erken teşhis konur tedbir alınır
Canım ya gebeliğin ilk haftalarından beri var kaşıntı o zamanda tahlil vermiştim enfeksiyon yok demişti.Mantar heralde bu.
O yüzden diken üstündeyim,sirkeli su çok yaptım o da işe yaramadı ya inşallah dediğin gibidir ama yarın akşam idrar kültürü vermeye gidecem hayırlısı bakalım,tekrar sağolasın ya
kan sulandırıcımı kullanıyorsun?Bende şişme var bacaklarımda özellikle.Ama tabiki o da normalmiş kan hacmi arttığı için 27. hafta sonrası bacaklar daha kalınlaşır diyor.
Ben de 58-60 ile kaldim suan 75 76 kiloyum ama sislik cok sukur yok. Gunde en az 3 4 litre su iciyorum belki de daha fazla. Bunun disinda sivi olarak süt de tuketiyorum. ben de calisyorum ama yuruyus butun kaslari çalıştırdığı icin daha faydali oluyor gunde yarim saat bi saat yurumek iyi gelir.Günlük sekiz saat çalışıyorum önceleri yorgun
- Pazartesi kontrolum var bı önceki kontrolde varis corabi almıştım ama tahlil falan yapılmadı yürüyüş hiç yapamıyorum ama günlük sekiz saat çalışıyorum çok yoğun bir iş olmasa da bu halim yorulmama yetiyor 27 haftada çok kilo aldım 56 kilo hamile kalmıştım şu an 72
Öyle cnm insallah sağlıklı sıhhatli bi dogsun larda hayırlısıylaBazen insan karamsarlığa kapılıyor. Bir tanesini ne güzel bu yaşa getirmişsin. Allah'ın izniyle bu minnoş da büyür. Biraz zorlanacağız ama birkaç yıl sonra iyi ki doğmuş diyeceğiz.
Ben de öyle modeller istiyorum ama bulamıyorum. Senin özelliklr aldığın bir marka var mı?
Mutlaka doktora gidin bana doktorum, kanlı akıntı, su boşalması, bebek hareketlerini hissetmeme gibi 3 durumdan biri varsa hemen gel deditam yazan arkadaş var mı diye bakim açtım senin yazını gördüm tam o anda da akıntı geldi.Beyazımsı,zaten fili olarak progestanda kullanıyorum onun kalıntıları gelmiş ama kan yok şuan.Hay Allahım ya biraz daha bekleyim gelirse o zaman doktora gideyim bari,enfeksiyon diyorsun sıkıntı yani.İnşallah gelmez ya.(canım artık akıntıylamı geliyor anlamıyorum biliyorsun benim idrar da sürekli kan gelişi var her sabah wc çıkışı temizlendikten sonra böyle peçete ile silince sarımsı ama hani kanın karıştığı bir ıslaklık oluyor.İlk defa bugün biraz fazlaydı)Sağolasın cevabın için
Aaa niye öyle bende 1 saat sonra olcuyorum bu doktorlarından bir dediği bir dediğini tutmuyor yahu bende bugun gittim insulin başlar diye dusunuyodum diyetisyene bile göndermedi hiç önemsemedi bile sinir oldum kendim diyet yapıyorum dedim öyle devam et bırak sonra gel dediBen ölçüm cihazı aldım canım,devlet karşılamadı ama aldım çok evham yaparım diye. Şimdi her zaman olcmuyorum günde bir defa açlık bir defa tokluk olcuyorum. 2 hafta sonra yine kontrol var.
Bana da ilk lokmayı aldıktan iki saat sonra ölç dediler
Valla bu doktorlar niye böyle bı standardı yok demek ki, beni de ölçümlerin iyi diyete devam dedi. Ben de kendim yapıyorum ama kafama göre dedim,ha o zaman diyetisyene göndereyim dedi. Bı tuhaflar yaniAaa niye öyle bende 1 saat sonra olcuyorum bu doktorlarından bir dediği bir dediğini tutmuyor yahu bende bugun gittim insulin başlar diye dusunuyodum diyetisyene bile göndermedi hiç önemsemedi bile sinir oldum kendim diyet yapıyorum dedim öyle devam et bırak sonra gel dedi
Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu
Benim ellerim çok büyüdü saatim girmiyor artık .ayaklarımda öyle ayakkabı fermuar i çekilmiyorMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya
Proteine bakıyorlar herhalde sadece benimde bakteri çıktı idrarimda ama iki doktorumda dikkate almasiKızlar bu arada benim WBC ve Lökosit değerlerim ilk yaptırdığım testlerde de aynı seviyedeymiş 6-7 haftalıkken yani. Şuanda da halaa aynı. Kaç dr.a göstermiştim o dönem kimse bir şey dememişti. Su çok iç demişlerdi o kadar.
senin bu diyet kılo için mi yoksa şeker için mi canımBana çok ekmek yazdı ama ben okadar yemiyorum.neyle yiyeceksem okadar ekmeği herşey yasakkenEki Görüntüle 2126256
Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ben yeni katıldım aranıza haziran annesiyim muhtemelen kuzum erken gelmezse tabikibenim sorum ayaklarım çok kötü sisiyor ve morarmalar oluyor sizde de aynı sıkıntıları çeken varmı çok kötü bir durum ya
Asıl bir saat sonrası önemli çünkü iki saat sonra normal seviyeye düşebilir ilk şekerim çıktığında benim de 1 saat sonra ölçüyordum günde 7 kere ölçüyordumAaa niye öyle bende 1 saat sonra olcuyorum bu doktorlarından bir dediği bir dediğini tutmuyor yahu bende bugun gittim insulin başlar diye dusunuyodum diyetisyene bile göndermedi hiç önemsemedi bile sinir oldum kendim diyet yapıyorum dedim öyle devam et bırak sonra gel dedi
Kızlar nasılsınız? Bu aralar bitik durumdayımbel bacak sırt ağrısı var, hamile kemeri aldım baya hafifletti ağrıyı ama gene de sürekli ayakta olmak ve çalışmak yoruyor artık hergün 8 saat zor valla Allah yardımcımız olsun
Bişeyi merak ediyorum burada bir çok anne süt pompası alıyor.Bebek doğduğunda falan mı gerekiyor.Yani illa kullanılacak birşey mi ki.Çoğu kişi almış bunu
Şeker için canım.sebze ya da et ogunlerde değişimli olarak ikisi birlikte değil canım yoğurt ve salatada öyle.yoksa çok zengin görünüyorsenin bu diyet kılo için mi yoksa şeker için mi canım
Onu almani şekerin yuksekcikinca devletteki doktorun mu is
Onu almani şekerin yuksekcikinca devletteki doktorun mu istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?