- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.941
25+6da gittik canım 950 Gr dedi doktor boyu da32-33 cm di sanirimBugün 10 bin adım attım ama tam 2 saatte oturup dinlene dinlene inşlah yediklerimi yazmışımdır tartıya her çıktığımda şaşırıyorum nasıl hemen kilo aldım diye en son 4 hafta önce gitmiştim yarın muayne günüm inşlah bebeğim kilo almıştır en son 420 gram dı miniğim yarın 25+5 olmuş olcam kızlar o haftalarda sizin kaç gram dı
Maşallah canım cinsiyeti ne senin25+6da gittik canım 950 Gr dedi doktor boyu da32-33 cm di sanirim
Kız canim.Maşallah canım cinsiyeti ne senin
Benden istedi cnm gittiğimde de bebeğim çok hareketliydi yarım saat uğraştılar çekemediler bi sorun yokmuş ztn ben üniversite hastanesine gittiğim için herşeye bakıyolar ondan istemişlerKizlar doktor hicbirinizden fetal eko istemedi yahuuu kimse yazmiuor :/
O kadar zor geliyor ki gerçekten çalışmak.Gün geçtikçe yataktan çıkmak o sabhları zulüm gibi gerçekten :) Hele bide istanbul trafiği 1 saat yol çekiyorum.Henüz izin alamıyorum.Biraz daha beklemem lazım.Allah yardımcımız olsunAllahım gayret kuvvet versin :)
çalışınca bir de üstüne 1 çocuk daha olunca dinlenme fırsatı hiç olmuyor dr 32.haftaya kadar cumaları işe gitme evde dinlen dedi bakalım inş. işe yarar...
Yasal iznimiz daha başlamadı maalesef. Bir başlasa bir gün bile beklemeyeceğim.
Merdiven ve 10 15 dakikalık yürüyüş bile bazen zorluyor. Bir de gürültü bazen dayanılmaz oluyor.
Daha var izne canım bazen gına geliyor gidip evde uzanasım geliyor ama yapacak birşey YÖK merdiven inip çıkarken resmen bacaklarım ağrıyor Benim
Devlet işi mi canm seninkisiBizim ayrılma hakkımız var ama ne kadar uzun çalışırsak o kadar avantaj benim için, Çünkü doğumdan sonra 1 sene paralı iznim olacak ve bebeğimle olacağım
Benden istedi cnm gittiğimde de bebeğim çok hareketliydi yarım saat uğraştılar çekemediler bi sorun yokmuş ztn ben üniversite hastanesine gittiğim için herşeye bakıyolar ondan istemişler
Muhasebe canım tekstil fabrikasındaSen ne iş yapiyosn canm . Merdivenleri hiç sorma 4 kat çıkıyorum eve
Allah kolaylık versin inşaAllah :)Muhasebe canım tekstil fabrikasında
Düzelir inşlah canım doğana kadar daha çok minikler banada bekle dinlen biraz dedi ama ben sonra gelirim dedim sonra kendi doktoruma sordum çok mu gerekli diye oda üni hastanesi olduğumuz için bebeklerin kalp eko da istiyor doktorlar bizde yönlendiriyoruz hastalarımızı bi sorun olduğundan değil yani dediAy ciddimisin aynen bizim oglanda cok hareketliydi hatta doktor goremedim bi yarim saat yuru gel dönsun dedibizim pasanin sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik var dedi (((
Düzelir inşlah canım doğana kadar daha çok minikler banada bekle dinlen biraz dedi ama ben sonra gelirim dedim sonra kendi doktoruma sordum çok mu gerekli diye oda üni hastanesi olduğumuz için bebeklerin kalp eko da istiyor doktorlar bizde yönlendiriyoruz hastalarımızı bi sorun olduğundan değil yani dedi
kılolu kaldığım için olabilir 63 kılo . eskisi gibi devam ediyorum hayatıma extra olarak süt yumurta tatlı da yiyorum ama hamur çok yemiyorum çünkü hamur yediğimde ödem oluyorCanım maşallah çok az kilo almışsın . Nasıl başardın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?