2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

kardeşi olan ve mutlu olan çocuklar varsa yakınınızda onları örnek gösterebilirsin. bizim kzuenler var mesela onları söylüyorum şimdilik ters bişi söylemedi ne zaman dünyaya gelecek diye sorup duruyor

Amiin insaAllah canm benim walla zor istanbulu düşünemiyorum 37.haftada mi izin

Yok kuzum ya 32 de hemen ayrılmayı düşünüyorum.Başlarda sonuna kadar giderim diyordum ama çyle olmuyormuş :) vücut artık gitme yat dio .üstelik erken doğum riskim çok yüksek.Bebişe kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışıyorum devamlı.

Arkadaşlar sağlık ocağında gayet dinlenmiş bir haldeyken nabzim 115 çıktı iki kere. O sırada çarpıntım falan da yoktu. Bazen kalbimi çok hissettiğim oluyor çarpıntı bu demekse. Kardiyolojiye mi gitmem gerekir acaba?

Hamilelikte kan basıncı ve hacmi arttığı için nabız yüksek ve çarpıntı olabiliyor. Sağlık ocağında ne dediler bu değere peki, bı de kadın dogumcuna sor o seni yönlendirir canım. Ama için rahat edecekse kardiyolojiye de git tabi.

Sağlık ocağından kardiyolojiye git dediler. Kadin doğuma üç hafta sonra gidicem. Ben de arada kaldım.

Aynnen ben de doldurunca hemen ayrilcacagim cok zor oluyo bu sekilde gitmek.hatta son haftasinda da rapor almayi düşünüyorum. Cnaim mesela neler yiyorsun. Muz, yumurta, sut, yogurt,peynir, findik, fistik, ceviz ve hatta kaşar peynirin cocuga kilo aldırdığını duydum

bende bunları duydum ama çalışırken hepsini yapamıyorum Çalışırken yapabildiğim sadece süt .yumurta haftasonları anca evde kahvaltı yaparken. Az önce farklı bi uygulama da yeşil zeytinin bebeğe kilo aldırdığını okuudm.Sizce varmı doğruluğu kızlar?

Ben de yapamiyordum onceden ama hepsini belli bir duzene ve belli bir saate oturttum. Mesela sabah 8 gibi kahvaltimi yapiyorum. Aynen dedigin gibi dogal yesil zeytin tuketiyorum. Saat 11 gibi meyve saati yapiyorum okulda, ben de calisiyorum yanimda getiriyorum. Meyve arti süt. Oglen 1 gibi yemek saati, 3 bucuk gibi tekrar meyve arti süt aksma 6 gibi yemek, 8 bucuk gibi meyve arti süt. Tabi bu duzeni yaklasik 3 4 haftadir yaptim. Ondan oncesinde sacma sapan beslendigim icin kilo da fazla aldim. Beyaz ekmek cok tuketmistim. Onu da buraktim kepekli yiyorum. Hem doyurucu oluyo hem gereksiz kilo yapmiuo. Keske en basindan yapsaydim ama ikk hamilelik olunca insan tecrubesiz bilgisiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…