- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.341
Ya gecmis olsun cnm ya hayrisi olsun insallah uzme canini senin taramalarin nasil cikmisti
2li testimiz gayet iyi cikti cnm.3lu veya 4lu olmadim doktorum gerek gormedi.testle ne alaka ki?
Okuduguma gore ikili ve uclu taramalarin temiz ciktiysa Korkulacak bir sey yokmus
Benim annem harita gibi çatlak ablam da öyle.ben ilk gebelikte hiç çatlamadım,bunda da henüz yok ama bundan sonra olur mu bilmem.lieracı bi arkadasım kullanmıştı yine de çatladı baya.şişirilmiş bi ürün bence.genetik de önemlidir muhakkak ama su tüketimi ve düzenli yağlanma ciddi etkili oluyor.cildi nemli tutmak lazım.birkaç kez daha yazmıştım burdan kakao yağı ham olan şiddetle tavsiye ediyorum ek olarak badem susam veya Hindistan cevizi yağı ile dönüşümlü günde en az iki kez yağlanmak lazım.en azından ben öyle yaptım çatlamadım bu hamişliği de çatlamadan bitiririm inşallah kızlar .seviliyorsunuz hepinizIlk hamileliğinde olmuştu dedi. Sonra o akdar çok olmadı dedi
Ah canım benim derttaşım :)) Valla ne yalan söyleyeyim bende seni okurken kendimi görüyorumKiz ben senden korkmaya basladim artikayni seyleri yaşıyoruz senle hep ya ya inanmazsin bizim komsu da ne yapsa koku benim evde. Balik yapiyo balik kokuyo. Sabah sucuk yapiyo sucuk kokuyo. Sucuk yasak bize ama canimi istettiriyo pogacalar patates kizartmalari kokulari. Evde maskeyle dolascam.artik
Ah kuşum benim ya listenin başında sen olmalısın aslında. Yemişsin ya sonunda çok sevindim, bebişe yarasın inşallah.aynı sıkıntı bende var benim de alt kattan tüm kokular benim evi sarıyor, bugün kandil diye lokma dökmüş sayın sevgili alt katımda ki akraba, tüm mahalleye dağıtmış bana getirmedi... insanın böyle bi günde ilk aklına gelen hamile bi kadın olmaz mı valla içim gitti Allaha havale ettim. Kayınvalideme vermiş bende orda görünce yedim içimde kalmasın diye
Ay çok güldüm okurken ama doğru tespitler
Kim diyor bunu canim?nerde okudun bende bakayim bi???bikac arkadasta ole demis sana simdi gordum.hani testler temizse bisi olmas die
hmmm o zaman o fransız ablaya söyle fransayla aramızda 1 saat var lütfen bu saatte yemek yapma bütün koku bizde diyiver beni küçük emrah moduna da sokma de bir tabak indiriver de kaççç
Aynn cnm.Yaz internete anne karnindaki bebegin kalbinde parıltı gkrulmesi diye cikiyor hatta Kadinlar kulububdede konusulmus sormus bi bayan Kormayin zamanla geciyor diye yazmislar.Bnde bi nebzede olsa rahatldm okuyunca
Evet ben varım. İlkinden kalma olanlar duruyo zatenGöbeği değilde iç bacağı yırtılıp çatlayan var mı umarım gobegim bu saatten sonra catlamaz
Rabbime emanet yavrularimiz cnim.ama bana parlaklik demedi.sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik var dedi.suan karninda nefes almadigi icin sag tarafa yukleniyor dedi.ama dogunca sol aktif olcak dedi.yuklenmeden kaynakli olabilir dedi.ama bende muallakta kaldim iste
Hmm seninki farkliymis cnm.Rabbim korusun insallah.Insallab duzelir❤
Ha ha haHani derler ya daha bir çöp bile almadım işte o benim oğlumdan kalanları döküp seçmem lazım ondan sonra alışverişi yaparım diyorum oda 33 haftadan sonra başlarım,temizlik konusunda bizim ev sürekli camlar,balkon,yerler ve mutfak temizleniyor 2 tane minigim var sürekli her yeri elliyor ve döküyorlar çalışmayan anne olunca sürekli sil süpür yapıyorum hatta kızımın en büyük zevki yeni silinen cami tükürük ile ıslatmak
E yuh artık , Yazık günah ikinciye şikayet etmeketmekte nedir :/Kızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya
Maalesef kızlar o kremler falan hikaye, Yazık günah onca verilen paraya. Çatlak olayı genetik ve salgılanan hormonlar ile alakalıÖyle derinden derinden duruyor ama bakma sen öyle durduğuna birden bire büyüdü benimkiler kremde ise yaramadı..
Hemde nasıl yaa.. Dün sabah 8.30ta yollara düştüm, hâlâ yollardayım.. Özellikle bir haftadır uyku düzenim yok ama kuş gibiyim valla..A aeengineer canım hayırlı olsun çok sevindim.Rahatlamışsındır valla ben karşıdan rahatladım ,sınava girecek arkadaşlar vardı inşallah onlarında iyi geçer de derslerini verirler.
Ya kızlar inanmak istemiyorum ama rukiye yine banlanmış,çok üzüldüm ya,çok uzadı bu iş ya.Tam sevinmişken geldi diye aramıza tüh ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?