2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ilk hamileliğinde olmuştu dedi. Sonra o akdar çok olmadı dedi
Benim annem harita gibi çatlak ablam da öyle.ben ilk gebelikte hiç çatlamadım,bunda da henüz yok ama bundan sonra olur mu bilmem.lieracı bi arkadasım kullanmıştı yine de çatladı baya.şişirilmiş bi ürün bence.genetik de önemlidir muhakkak ama su tüketimi ve düzenli yağlanma ciddi etkili oluyor.cildi nemli tutmak lazım.birkaç kez daha yazmıştım burdan kakao yağı ham olan şiddetle tavsiye ediyorum ek olarak badem susam veya Hindistan cevizi yağı ile dönüşümlü günde en az iki kez yağlanmak lazım.en azından ben öyle yaptım çatlamadım bu hamişliği de çatlamadan bitiririm inşallah kızlar .seviliyorsunuz hepiniz

Ah canım benim derttaşım :)) Valla ne yalan söyleyeyim bende seni okurken kendimi görüyorum,sen bişeyler yazınca ha benimki yazdı diyorum içimden.Sorma buda sucuk yapıyor ki hayatta en sevdiğim şey.Valla ben yiyom kız sucuğu,kasap sucuk alıyorum güvendiğim bir yerden ısıl işlem görmemiş bağırsağa sarılı oluyor aldığım sağlıklı.Ama kilo aldı başını diye onuda azaltmak zorunda kaldım.Hain komşularEkmeği kokuya banasım geliyor valla,Allah açlıkla sınamasın insanı,ekmekçiye girdim geçende,satıcı bakışlarımı farketmiş olacak -nasıl farketmesin,ciğere bakan kedi gibi süzdüm hepsini- "insanın hepsini alası geliyor dimi" dedi

Ah kuşum benim ya listenin başında sen olmalısın aslında. Yemişsin ya sonunda çok sevindim, bebişe yarasın inşallah.

Ay çok güldüm okurken ama doğru tespitler

Kim diyor bunu canim?nerde okudun bende bakayim bi???bikac arkadasta ole demis sana simdi gordum.hani testler temizse bisi olmas die

Aynn cnm.Yaz internete anne karnindaki bebegin kalbinde parıltı gkrulmesi diye cikiyor hatta Kadinlar kulububdede konusulmus sormus bi bayan Kormayin zamanla geciyor diye yazmislar.Bnde bi nebzede olsa rahatldm okuyunca

hmmm o zaman o fransız ablaya söyle fransayla aramızda 1 saat var lütfen bu saatte yemek yapma bütün koku bizde diyiver beni küçük emrah moduna da sokma de bir tabak indiriver de kaççç
ay çok güldüm ha.Kız ben artık onu görünce vurucu manda gibi bakıyorum.bide bigün beni asansörde değleyi verdi. Bendeki de kibarlık apartmana bende sonra girdi ben asansördeydim dedim kadını bekleyim birlikte çıkarız nasılsa aynı kat.Kadından cevap: "De hade git sen" tuhaf bir el hareketiyle kız Türkçeyi unutmuş hatun.tabi ben dumur

Aynn cnm.Yaz internete anne karnindaki bebegin kalbinde parıltı gkrulmesi diye cikiyor hatta Kadinlar kulububdede konusulmus sormus bi bayan Kormayin zamanla geciyor diye yazmislar.Bnde bi nebzede olsa rahatldm okuyunca

Rabbime emanet yavrularimiz cnim.ama bana parlaklik demedi.sag kalp kapakciginda hafif yetersizlik var dedi.suan karninda nefes almadigi icin sag tarafa yukleniyor dedi.ama dogunca sol aktif olcak dedi.yuklenmeden kaynakli olabilir dedi.ama bende muallakta kaldim iste

Blackbluee1 tatlım bende hamile kaldığımdan beri pek hoş rüyalar görmüyorum gerek kendimle ilgili gerek eşimle gerekse ailemle ilgili.Araştırdım olabiliyormuş böyle durumlar hamilelikte yine tabi ki namı değer "hormonlar" yüzünden.Ben rüyaları çok önemsediğim için önce çok korktum çünkü gördüğüm rüyalar genelde çıkıyor.Ama şimdi aldırmamaya çalışıyorum bazen rüyaya göre insanı zorluyor tabi.Ne yap biliyormusun soluna "Allahım rüyalarımı hayra çıkar sana sığınıyorum,sen beni ve ailemi aklıma gelen ve gelmeyenden uzak eyle, emin eyle" de ve 3 kere tükür(tabi temsili şekilde :) )Ben hep böyle yapıyorum kimseye de anlatmıyorum,zaten gerçek bir rüya değil diye düşünerek.İnsan kendini böyle daha rahatlamış hissediyor

A aeengineer canım hayırlı olsun çok sevindim.Rahatlamışsındır valla ben karşıdan rahatladım ,sınava girecek arkadaşlar vardı inşallah onlarında iyi geçer de derslerini verirler.
Ya kızlar inanmak istemiyorum ama rukiye yine banlanmış,çok üzüldüm ya,çok uzadı bu iş ya.Tam sevinmişken geldi diye aramıza tüh ya

Hmm seninki farkliymis cnm.Rabbim korusun insallah.Insallab duzelir❤

Ha bide çatlaklar konusunda yazmışsınız evet genlerle ilgili deniyor ama alakası yok.Annem ikiz hamilelik geçirdi.Kadında tek çatlak yok ve bu arada sarışın ve bembeyaz bir teni var.Benim ise ergenlikte bacak içinde, kalça üst kısmında ve de diz arkalarımda çatlaklarım oluştu çok değil ince şekilde ama oluştu sonuçta.O dönemde bebe yağı mı denemedim neler neler hiç birşey engel olmadı.Cildim çok hasas ama bunda vazelin kullandım ondan mı bilmem ama yok henüz çatlak hatta sanki eskilerin görüntüsüde azaldı.İnanamıyorum çünkü çatlağın tedavisi yok.Onuda araştırmıştım.Böyle bir teknoloji yok yani, o yüzden göz yanılmasımı acaba diye düşünüyorum ama bariz azaldı sanki.He belki ilerki haftalarda çatlayacam ama kaşınma bile az oluyorki ben çok kilo aldım vazelinin etkili olduğunu düşünmeye başladım

Ha ha ha O ne ya .Bizim bir arkadaşın çocuğu vardı.Koridorda pormantoyu açık bulduğu anda dikkatini çeken bir ayakkabıyı alıp yalamaya başlıyordu.hatta bir tanesini kendim şahit olmuştum ,tatlı tatlı bir güzel yalıyordu.Seninkilerde onun gibiymiş,bakalım bizimkiler neler yapacak.Çok tatlılar ya

Hemde nasıl yaa.. Dün sabah 8.30ta yollara düştüm, hâlâ yollardayım.. Özellikle bir haftadır uyku düzenim yok ama kuş gibiyim valla..
Valla hatta tazeanne rukiye imiş yaa.. Benim tezden daha karışık buralar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…