- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.321
Vallahi şuan baya hafifledim.. 8saatlik yol bile gözümde yok.. Darısı eşimle tez zamanda kavuşmaya inşallah..Gözün aydın cnm sevindim vermene üstünden büyük bir yük kalkmıştır
Amin hadi insallahVallahi şuan baya hafifledim.. 8saatlik yol bile gözümde yok.. Darısı eşimle tez zamanda kavuşmaya inşallah..
Tebrik ederim canım hadi gözün aydın. Çok büyük emek zaman zahmet var o tezin arkasında umarım karşılığını alırsınAminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.
Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..
Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..
Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?
Nerden öğrendim canım? Kim kim inatlaşmış? :)
Ya herkesin kendine ait fikri var bunları karşı tarafı aşağılayıcı ve kırıcı kelimeler kullanmadan, dile getirmeliyiz.. Beş parmağın beşi bir olmaz derler.. Kardeşlerimizle bile huyumuz, düşüncemiz farklı.. Birde başkalarının kurduğu sitede, onların kurallarına da uyumalıyız diye düşünüyorum tabi burası ayrı.. Ay az kaldı kızlar, hormonların etkisi galiba bunlar..
Aminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.
Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..
Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..
Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?
Ya herkesin kendine ait fikri var bunları karşı tarafı aşağılayıcı ve kırıcı kelimeler kullanmadan, dile getirmeliyiz.. Beş parmağın beşi bir olmaz derler.. Kardeşlerimizle bile huyumuz, düşüncemiz farklı.. Birde başkalarının kurduğu sitede, onların kurallarına da uyumalıyız diye düşünüyorum tabi burası ayrı.. Ay az kaldı kızlar, hormonların etkisi galiba bunlar..
Kuzum sakın şaşırma bide sorgulama pat diye evine düşüyor sonra,seni bizim eve misafir etsem daha nelere şaşırirdın bir görsen şenlik bizim ev eşim bırak toplama dedikçe inatla topluyorum.Ay çok güldüm yeni sildiğin camı tükrük yapmaya.Benim ilk çocuğum ama arkadaşlarımın çocuklarında da bazen bazı şeyleri sorguluyorum neden diye? Bakalım benimkinin ne cinslikleri olacak
EVET canım rukiyeymis bayadir yazıyordu tam dedi ben rukiyeyim ertesi gün hesabı kapandı . Tuhaf yaniAminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
Ikinciden sonra çocuk düşünmeyeceğim canım oyuzden değer aşırı kilo alıp vermezsem olmaz tabi bi çocuk doğsun bakacağım kötü durmuyorsa gerek olmazkızzzz hiç değer mi kilo al ver yine çatlıcaklar ne gerek var
Evet canımAaa ne diyosun yinemi
Çok teşekkür ederim canım.. Cidden zor.. Ama oldu bitti şükür.. Şimdi bir kadrom var ama ilerisi nasip.. Herşey karışık malum.. Bakalım biraz çocuk bakayım, açılır inşallah yollar..Tebrik ederim canım hadi gözün aydın. Çok büyük emek zaman zahmet var o tezin arkasında umarım karşılığını alırsın
Kadron hazır mi?
Evet tazeanne hesabı baya vardı sanki.. Ben baya detaylı bakamadım ama vardı sanki.. Ya sistemden oldu ucu ucuna gün denk geldi, ya şikayet..EVET canım rukiyeymis bayadir yazıyordu tam dedi ben rukiyeyim ertesi gün hesabı kapandı . Tuhaf yani
İnşAllah güzel sonuçlar cıkar cnmKizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu
Bende de parlaklık görüldü önemli Birsey yok dediler eko da istemediler canım geçen bitseymiş üzülme
Aynen öyle. Biz sanki zararlı mı değil mi bilmiyoruz da herkes başımıza bilirkişi kesiliyor.Valla ben hergün bir tane nescafe içiyorum zararlı biliyorum ama kendimi durduramıyorum bizde insanız canimiz istiyor hamileyiz diye dikkat ediyoruz ama oda bir yere kadar valla
Vallahi çok şükür atlattım.. Teşekkür ederim canım.. Geride büyük bir sınavım kaldı bakalım.. Şimdi hazırlıklara yönelebilrim.A aeengineer tebrik ederim.Bunu da atlatmışsın.
U Umutt19 şekerinin yükselmesini önlemek için şunları yapabilirsin: Yemekten sonra yürüyüş, bol su içmek, beyaz ekmek dışındaki ekmekleri bile az yemek, meyvelerle beraber ayran veya süt içmek, yemeklerde lifli gıdalar kan şekerinin yükselmesini engellediğinden salata yemek, yemeklerde yoğurt yemek veya ayran içmek... Bir de glisemik yük diye bir şey var. Bazı yiyecekler kan şekerini yükseltir ama a yersen kontrol edebilirsin ama gazla yersen şekerin yükselir. Örneğin 1 tt kaşığı bal yersen şekerin normal çıkabilir ama 2 kaşık yersen yükselir gibi. Glisemik indeksi yüksek şeylerden de uzak durmalısın. Yani şekeri hızlı yükseltenlerden. Pilav, makarna, börek, tatlı vsyi söylemeye gerek bile yok. Stres de tabii...
Geçmiş olsun grip mi oldun?Selam kizlar.
Sizden uzak ben bir haftadir öyle fena hastayim ki kafami kaldiramaz hale geldim. Doktorada gittim ama tabi ilac falan yok. Bi tane yazdi ama arastirdim onuda pek tavsiye etmiyorlar aslinda. Resmen karnjm agrimaya basladi ya
İnşAllah güzel sonuçlar cıkar cnm
Göbeği değilde iç bacağı yırtılıp çatlayan var mı umarım gobegim bu saatten sonra catlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?