2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tebrik ederim canım hadi gözün aydın. Çok büyük emek zaman zahmet var o tezin arkasında umarım karşılığını alırsın
Kadron hazır mi?

Ayyy aynen öyle işte herkes stresli..

Ay çok güldüm yeni sildiğin camı tükrük yapmaya. Benim ilk çocuğum ama arkadaşlarımın çocuklarında da bazen bazı şeyleri sorguluyorum neden diye? Bakalım benimkinin ne cinslikleri olacak
Kuzum sakın şaşırma bide sorgulama pat diye evine düşüyor sonra,seni bizim eve misafir etsem daha nelere şaşırirdın bir görsen şenlik bizim ev eşim bırak toplama dedikçe inatla topluyorum.

EVET canım rukiyeymis bayadir yazıyordu tam dedi ben rukiyeyim ertesi gün hesabı kapandı . Tuhaf yani

Tebrik ederim canım hadi gözün aydın. Çok büyük emek zaman zahmet var o tezin arkasında umarım karşılığını alırsın
Kadron hazır mi?
Çok teşekkür ederim canım.. Cidden zor.. Ama oldu bitti şükür.. Şimdi bir kadrom var ama ilerisi nasip.. Herşey karışık malum.. Bakalım biraz çocuk bakayım, açılır inşallah yollar..

EVET canım rukiyeymis bayadir yazıyordu tam dedi ben rukiyeyim ertesi gün hesabı kapandı . Tuhaf yani
Evet tazeanne hesabı baya vardı sanki.. Ben baya detaylı bakamadım ama vardı sanki.. Ya sistemden oldu ucu ucuna gün denk geldi, ya şikayet..

İnşAllah güzel sonuçlar cıkar cnm

Selam kizlar.

Sizden uzak ben bir haftadir öyle fena hastayim ki kafami kaldiramaz hale geldim. Doktorada gittim ama tabi ilac falan yok. Bi tane yazdi ama arastirdim onuda pek tavsiye etmiyorlar aslinda. Resmen karnjm agrimaya basladi ya

Valla ben hergün bir tane nescafe içiyorum zararlı biliyorum ama kendimi durduramıyorum bizde insanız canimiz istiyor hamileyiz diye dikkat ediyoruz ama oda bir yere kadar valla
Aynen öyle. Biz sanki zararlı mı değil mi bilmiyoruz da herkes başımıza bilirkişi kesiliyor.

A aeengineer tebrik ederim.Bunu da atlatmışsın.
U Umutt19 şekerinin yükselmesini önlemek için şunları yapabilirsin: Yemekten sonra yürüyüş, bol su içmek, beyaz ekmek dışındaki ekmekleri bile az yemek, meyvelerle beraber ayran veya süt içmek, yemeklerde lifli gıdalar kan şekerinin yükselmesini engellediğinden salata yemek, yemeklerde yoğurt yemek veya ayran içmek... Bir de glisemik yük diye bir şey var. Bazı yiyecekler kan şekerini yükseltir ama a yersen kontrol edebilirsin ama gazla yersen şekerin yükselir. Örneğin 1 tt kaşığı bal yersen şekerin normal çıkabilir ama 2 kaşık yersen yükselir gibi. Glisemik indeksi yüksek şeylerden de uzak durmalısın. Yani şekeri hızlı yükseltenlerden. Pilav, makarna, börek, tatlı vsyi söylemeye gerek bile yok. Stres de tabii...

Vallahi çok şükür atlattım.. Teşekkür ederim canım.. Geride büyük bir sınavım kaldı bakalım.. Şimdi hazırlıklara yönelebilrim.

Selam kizlar.

Sizden uzak ben bir haftadir öyle fena hastayim ki kafami kaldiramaz hale geldim. Doktorada gittim ama tabi ilac falan yok. Bi tane yazdi ama arastirdim onuda pek tavsiye etmiyorlar aslinda. Resmen karnjm agrimaya basladi ya
Geçmiş olsun grip mi oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…