- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.361
Evet cnm bende onemli degil diye biliyorum ekon inşAllah iyi cıkar :) parlaklıkta düzelir inşAllahKan ve idrar spnuclarim temiz cikti.Arkadaslarda parilti onemli bi sey degil diyor Hayirlisi insallah oyledir
Bnim goguslerim bide dizimin arka tarafi catladi.Gobegim catlamadi
İlk başlarda tatlı geliyor ama bir müddet sonra çok yorucu oluyor inşallah sakin kuzular olur herkes şimdiden Allah yardımcın olsun diyor inşallah gelecek olan biraz daha uyumlu olur yastığa başımı nasıl koyuyorum nerde uyuyorum bilmiyorum.Ha ha haO ne ya .Bizim bir arkadaşın çocuğu vardı.Koridorda pormantoyu açık bulduğu anda dikkatini çeken bir ayakkabıyı alıp yalamaya başlıyordu.hatta bir tanesini kendim şahit olmuştum ,tatlı tatlı bir güzel yalıyordu.Seninkilerde onun gibiymiş,bakalım bizimkiler neler yapacak.Çok tatlılar ya
İlk etapta rahat etmek için travel aldım ben.Kızlar travel sistemmi baston bebek arabası sizce ?
Heç deme duygularima bizzat tercuman olmussun vallahi:) sen yazinca da ben aha ikizim yazmis diyorum :) ama bisey diyim mi beyaz ekmegi birakali bi ay kadsr oldu kepekliye yoneldim o da guzel tavsiye ederim :) kokulari duyunca icimden ALLAH iyiliginizi versin komsu ya da komsular diyorum bir yerlerim sismesin diye de hop avcumu yaliyorumAh canım benim derttaşım :)) Valla ne yalan söyleyeyim bende seni okurken kendimi görüyorum,sen bişeyler yazınca ha benimki yazdı diyorum içimden.Sorma buda sucuk yapıyor ki hayatta en sevdiğim şey.Valla ben yiyom kız sucuğu,kasap sucuk alıyorum güvendiğim bir yerden ısıl işlem görmemiş bağırsağa sarılı oluyor aldığım sağlıklı.Ama kilo aldı başını diye onuda azaltmak zorunda kaldım.Hain komşular Ekmeği kokuya banasım geliyor valla,Allah açlıkla sınamasın insanı,ekmekçiye girdim geçende,satıcı bakışlarımı farketmiş olacak -nasıl farketmesin,ciğere bakan kedi gibi süzdüm hepsini- "insanın hepsini alası geliyor dimi" dedi
Hahahahahay çok güldüm ha.Kız ben artık onu görünce vurucu manda gibi bakıyorum.bide bigün beni asansörde değleyi verdi. Bendeki de kibarlık apartmana bende sonra girdi ben asansördeydim dedim kadını bekleyim birlikte çıkarız nasılsa aynı kat.Kadından cevap: "De hade git sen" tuhaf bir el hareketiyle kız Türkçeyi unutmuş hatun.tabi ben dumur
Geçmiş olsun grip mi oldun?
Canımbenim inşlah Allah’ın izniyle büyüyecek merak etme artık çok güzel bakıyolar senin bebiş dayanamamış kavuşmak için biran evvel gelmiş hiç merak etme Rabbim onu korusunArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allahın izniyle beraber taburcu olursunuz inşallah. Daha geçen bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide 1 kg doğmuş şuan 9 yaşında çok sağlıklı,tıp çok ilerledi hiç merak etme dualarımız seninleArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Çok ağrıyor bacağım seninde öyle miEvet ben varım. İlkinden kalma olanlar duruyo zaten
Rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağ salim evine götürmeyi nasip etsin Allah'ımArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız sizinle inşallah herşey çok güzel olurArkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Allah yavrunuzu size bağışlamış . Bundan sonrası da çok güzel olur inşallah.Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
Alalhım sana bağışlasın inşallah yavrunu sabah okuyunca yazını çok duygulandım.Arkadaslar bebegim kanala girdigi icin acil doguma alindim.26 haftalik 880 gr 33 cm boyunda bir oglum oldu suan yogun bakim unitesinde ne olur dua edin 11 yildan ve sayisiz tup bebekten sonra gelen melegimizi Allah bize bagislasin lutfen yalvariyrm dua
sezaryen mi kiArkadaşlar muhtemel doğum tarihi 23 Haziran. Oğlum 20 Hazirana dek bekler mi acaba? Öncesi bayram. Dr bayramdan önce alırız gibi bir şey dedi ama oturup etraflıca konuşamadık.
Evet canım. İlki öyleydi.8
sezaryen mi ki
Evet canım. İlki öyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?