2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kan ve idrar spnuclarim temiz cikti.Arkadaslarda parilti onemli bi sey degil diyor Hayirlisi insallah oyledir

Bnim goguslerim bide dizimin arka tarafi catladi.Gobegim catlamadi
Evet cnm bende onemli degil diye biliyorum ekon inşAllah iyi cıkar :) parlaklıkta düzelir inşAllah

İlk başlarda tatlı geliyor ama bir müddet sonra çok yorucu oluyor inşallah sakin kuzular olur herkes şimdiden Allah yardımcın olsun diyor inşallah gelecek olan biraz daha uyumlu olur yastığa başımı nasıl koyuyorum nerde uyuyorum bilmiyorum.

Heç deme duygularima bizzat tercuman olmussun vallahi:) sen yazinca da ben aha ikizim yazmis diyorum :) ama bisey diyim mi beyaz ekmegi birakali bi ay kadsr oldu kepekliye yoneldim o da guzel tavsiye ederim :) kokulari duyunca icimden ALLAH iyiliginizi versin komsu ya da komsular diyorum bir yerlerim sismesin diye de hop avcumu yaliyorum

Hahahahah

Canımbenim inşlah Allah’ın izniyle büyüyecek merak etme artık çok güzel bakıyolar senin bebiş dayanamamış kavuşmak için biran evvel gelmiş hiç merak etme Rabbim onu korusun

Allahın izniyle beraber taburcu olursunuz inşallah. Daha geçen bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide 1 kg doğmuş şuan 9 yaşında çok sağlıklı,tıp çok ilerledi hiç merak etme dualarımız seninle

Rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah sağ salim evine götürmeyi nasip etsin Allah'ım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız sizinle inşallah herşey çok güzel olur

Allah yavrunuzu size bağışlamış . Bundan sonrası da çok güzel olur inşallah.

Arkadaşlar muhtemel doğum tarihi 23 Haziran. Oğlum 20 Hazirana dek bekler mi acaba? Öncesi bayram. Dr bayramdan önce alırız gibi bir şey dedi ama oturup etraflıca konuşamadık.

Al
Alalhım sana bağışlasın inşallah yavrunu sabah okuyunca yazını çok duygulandım.
Sabırsızmış minik kuzun.. Inşallah iyi olur her şey. rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…