- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.481
Hastane çıkışı na bayıldım, güle güle giysin oğlusun :) dosyaların bazıları büyük oluyor o zaman ben ekran fotosu alıp yüklüyorumKizlar hani foto yukluyorsunuz ya eki goruntule diyor.nasil yapiliyor bu ya??normal dosya yukleden yuklenmiyor foto yaaa :///
Canim bnde eczaneden aldm.Gül kokuluMerhaba bu bahsettiğiniz vazelin hangisi resim arar mısınız lütfen.
Hastane çıkışı na bayıldım, güle güle giysin oğlusun :) dosyaların bazıları büyük oluyor o zaman ben ekran fotosu alıp yüklüyorum
Hastane çıkışı na bayıldım, güle güle giysin oğlusun :) dosyaların bazıları büyük oluyor o zaman ben ekran fotosu alıp yüklüyorum
lolita555 cok guzel canim gule gule kullanin
kronik_unutkan canin dogum gunun kutlu olsun nice mutlu saglikli senelere canim bosver esini bende artik beklentiyi sifira indirmeye calisiyorumki sinirlerim ziplamasin onlar bizim gibi dusenemiyor malesef
Eki Görüntüle 2128477 buda 5li setimiz kizlar ❤
Sonunda yukleyebildim :))
İyi ki doğdun arkadaşım nice güzel sağlıklı bebisinle ailenle mutlu yılların olsunBugün benim doğum günüm ilk hatırlayan her zamanki gibi 6 yıl önce beraber çalıştığımız şu an baska yerde olsada kimseyi atlamayan müdürüm. Birde kadınlar kulübü yazısı var :) Hödük kocam beni yine şaşırtmadı şaşırtmayacak biliyorum. Bu aralar neden evliyim diye sorguladığım zamanlar artışta. Sanırım arkasını toplayan para kasasından fazlası olmadığımı unutmamam gerek, aynı evde yaşadığı insanın doğduğu günün farkında olmayan adamın sevgi sözleri bana içi boş geliyor. Neyse öyle canım sıkkın.
Yaa cok tatli masallah :) erkek miydi seninkide cnm. Bnde insallah baslicam alisverise cok heyecanliyim :))))
Saolasin cnm.Evet cnim erkek ❤seninkidemi erkekti?bende daha dun aldim bunlari canim.daha var tabi alincak bi suru.daha baslamadin mi seeeen
Evet bnimkide erkek :)
Yok ya daha baslamdm.Bn hepsini bir alicam.Gorumcemle gidicz iste ilk gebelik ya ne alinir nasil olmasi gerekir flan bilemiyorm.Besigide alicam insallah sn alicakmisn nasil bi sey dusunuyosun.Ben boyle bi sey dusunuyorm :)
Eki Görüntüle 2128482
Kaynana olucaz nasipse desene hahaha:)))
Aynen canim ya insan ne alcani bilemiyo ilk olunca benimde ilk bebegim nasipse.benide o yuzden burda en panik anne ilan ettiler :)
Guzelmis canim besik buyuyen sanirim dimi?ben park yatak alicam nasipse cnm.bende buyuyen istiyordum sonradan fikrim degisti arastirinca
Insallah evet Cok guzel bi kaynana olucaz
Hayirli olsun ❤.evet buyuyen besik.Sallaniyoda.Senin niye fiktin degisti.bnim esim park yatak istemiyyle kucuk falan duruyomus.tahta alalim digerleride kullansin diyo
Evet canim aynen oyle. Zaten uzun sureki kirginliga ikimiz de dayanamiyozOda farkındadır canım sinirlerimiz çok bozuk oluyor. Anlayışla karşılaması güzel bişey.
+ bende yıkadım ütüledim kıyafetleri zaten digru düzgün evde durduğum yok. Yaptık hazır şekilde bekliyor.
Sagol canim benimMaşallah kocana canım ne güzelbence erken değil 30 haftalık olmuşun canım ya 32 dedin mi hazır olmalı bence Doğum çantası hazır olmalı en azından o yüzden ben de 30-31 gibi yıkamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?