2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben hevesim olduğundan bambu süslü beşik aldım önce. 6-7 ay ancak kullanılıyor ama pişman değilim. Sonra da büyüyen yatak ve dolap aldık. Bizim yatak dediğin gibi bazalı. Altına kullanmadığım şeyleri koyuyorum. Şimdiki bebeğim için park yatak alacağım. Belki ileride büyüyen beşiğin bazasında ikisini yatırırım veya ayrı yatak alırım.

Benim ilki mobilya beşikti canım hiç yatmadı.ilkbaşlarda anakucağında sonra da orda burda benim yanımda falan yattı maalesef.ben de o beşiği yeni eve taşındığımızda kızıma oda yapınca birine verdim.şimdi bu kuzuma park yatak alacağım kısmetse,yatar diye umutluyum inşallah.mobilya beşik portatif olmayışı,çocuğun kabul etmemesi gibi riskler taşıyor.ilk hamileliğimde ben de uzun vadeli ve daha sağlıklı bir ürün tercih ettiğimi düşünmüştüm ama o iş öyle olmuyormuş onu gördüm

Cezasi biten arkadaşlar hoşgeldiniz diğer arkadaslarda inşallah çabuk döner .
Bu hafta yoğun gecince giremedim anca okudum tansiyon yüzünden 24 saat holter cihazi takildi yarim saatte bir tansiyon ölçüldü hem de cihaz takılıyken yyatılı misafir ağırladım ba baya zor oldu ama çook şükür evde tansiyonumun normal olduğunu kanıtladım . Kardiyoloji sadece hastanede cikiyor demek benim alfemetden baska yapacağım birsey yok dedi . Kadın dogumcuna danis o ne verirse ne yaparsa bilemem dedi .
Halbuki cokta rahatim ya hastanede hiç stres sıkıntı yapmıyorum eşimde doktora şuanda tansiyonu 16/9 ama sapasağlam duruyor nasil oluyor diye soruyor aadamda şaşırdı artık tansiyonum 17 kadar çıktı. Doğumda da çıkması tehlikeli mi yada normal doğum yapabilir miyim. Normal yada sezaryan doğum demeleri kaçıncı haftamizda belli oluyor . Ilk bebek olunca tecrubesizlik var

Canım büyüyen beşiğe hiç yatmadı mı . Anladığım kadarıyla bambu beşik var , büyüyen beşik var ama niye park yatak alıyorsun onu anlamadım . Benimde sepet beşik gelecek dayımların bebeğinde kullanıyor bana geçecek onu yatak odasında kullanıcamm.Çocuk odasında büyüyen beşik, dolap alamayı düşünüyorum. Evet canım benim ilk çocuk ondan alt ve yandaki çekmeceler çok işe yarayacak ikincisinide Allah nasip ederse beşik olarak kullabilirim yada ikisinede yatak olur yada bütüytür büyük çocuğuma kullanırım . Yani durumuza göre odaya göre değiştirebilirim diye düşünüyorum .
Evet canım uzun vaddeli düşünüyorum. Sepet beşik odacak yatak odasında . Annemde illa beşik alacam deyince alınmışken kullanışlı uzun vadeli olsun diye büyüyen beşik düşündüm çocuk odasına 15 yaşına kadar yatabiliyormus altı yatak olup iki cocuk kullanabiliyor diye ama fiyatları iki katı yani ondan annemede yük olmak istemiyorum bilemedim

Canım bende de tansiyon var tek çare alfamet içmek zararı yok bebeğe kadın doğum da kardiyolog da bana alfamet verdi dikkat etmek lazım yinede tansiyon bu belli olmaz

800 e düştüğünde şubat indiriminden aldım çok memnun kullananlar içi çol geniş ve hamileyken bile tek elle kapatıp açıyorum canım

Aynen cnim mobilya besik agir oluyor portatif degil park yatak gibi.herkes park yatak diyor ozellikle buyuyen besik alanlar cok pisman

Bizim tanıdığımız biri kullanıyordu çok aşırı memnun içi de çok geniş diğerlerinden cnm

Bende aldım bu arabadan kızlar ortasından bir ip gibi bisey çıkıyor çekince kolayca kapanıyor.
Kapanınca valiz gibi sürükleniyor bagaja falan çok kolay sığar tekerleri çıkıyor. Kumasi cikiyor yikanabilir. Sürdüm denedim. Genelde tekerleri büyük olanlar agir gibi duruyor ama buyuk tekerler daha kolay dönüyor. Küçük tekerler üstüne ağırlık binince yani çocuk ağırlaşınca zor dönüyor.
çok beğendim ve kullanışlı tavsiye ederim... xra221

Ay benim bu sinir sistemim yüzünden kalp krizi geçireceğim galiba. Esim geldi demistim.
Kayseriyle memleket 1 buçuk saat arası eşim dedi gidelim annemleri falan da göreyim bir gece yatarız ertesi gün geliriz diye cumartesi geldik bugün dönecektik sözde ama göndermiyor kv.
Ben karışmam kalacan diyo öyle deyince ben de üzülüyorum iznin yarısı bitti bile diyorum. Esim de sinirleniyor benim orda işlerim var burda mı beklicemm diye ama yollamak istemiyorlar ya biktim her geldiğinde aynı muhabbet. Zaten izin 6 gün 3 günü burda geçecek daha napalim yaaa gelse bir dert gelmese bir dert napacam bilemiyom

Evet 10 lu aldim canim. Valla sayisini bilmiyorum desem 0-3 ay 3-6 ay 2şer 3 er aldim galiba. Ayriyeten alt pijama fazla aldim zibinla. Bundan sonra almayacagim hediye gelen de olur herhal

Aynen olur tabi hediyede gelir ama bilemeyizki kucukmu gelir buyukmu?aynen bende 5 tane filan patikli alt aldim.zibin aldim askili kisa kollu uzun kollu.dun 10lu hastane cikisi ve 5li cikis seti aldim.2tane daha 5li alicam.gerisini tulum ve alt ust seklinde alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…