- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.521
Ben hevesim olduğundan bambu süslü beşik aldım önce. 6-7 ay ancak kullanılıyor ama pişman değilim. Sonra da büyüyen yatak ve dolap aldık. Bizim yatak dediğin gibi bazalı. Altına kullanmadığım şeyleri koyuyorum. Şimdiki bebeğim için park yatak alacağım. Belki ileride büyüyen beşiğin bazasında ikisini yatırırım veya ayrı yatak alırım.Canim bende büyüyen beşik düşünüyorum . 2 haftadir gezip bakıyorum fiyat sorusturuyoruz bazilarinin elinde yok gelmesini bekliyoruz . Bide ile gidip bakicaz . Büyüyen beşik bana da daha kullanışlı geldi cekmeceleri var alt temizleme yeri var . 4 yasindan sonra o cekmeceleri kaldırıp 15 yasina kadar kullanabiliyormus. Bazilarinin alti bazali oluyor oraya yatak konulup ikinci cocukta ta kullanolabilenler var . Fiyati konusunda annenler alacak o yüzden kararsizim sadece onlara yüklenmek istemiyorum normal beşik mi alsam diye düşünmüyor degilim. Ama büyüyen besigin avantajlarından da vazgeçmiyorum . Cekmeceleri var kullanışlı olur bizi iki kere masraftan kurtarir .
Benim ilki mobilya beşikti canım hiç yatmadı.ilkbaşlarda anakucağında sonra da orda burda benim yanımda falan yattı maalesef.ben de o beşiği yeni eve taşındığımızda kızıma oda yapınca birine verdim.şimdi bu kuzuma park yatak alacağım kısmetse,yatar diye umutluyum inşallah.mobilya beşik portatif olmayışı,çocuğun kabul etmemesi gibi riskler taşıyor.ilk hamileliğimde ben de uzun vadeli ve daha sağlıklı bir ürün tercih ettiğimi düşünmüştüm ama o iş öyle olmuyormuş onu gördümCanim bende büyüyen beşik düşünüyorum . 2 haftadir gezip bakıyorum fiyat sorusturuyoruz bazilarinin elinde yok gelmesini bekliyoruz . Bide ile gidip bakicaz . Büyüyen beşik bana da daha kullanışlı geldi cekmeceleri var alt temizleme yeri var . 4 yasindan sonra o cekmeceleri kaldırıp 15 yasina kadar kullanabiliyormus. Bazilarinin alti bazali oluyor oraya yatak konulup ikinci cocukta ta kullanolabilenler var . Fiyati konusunda annenler alacak o yüzden kararsizim sadece onlara yüklenmek istemiyorum normal beşik mi alsam diye düşünmüyor degilim. Ama büyüyen besigin avantajlarından da vazgeçmiyorum . Cekmeceleri var kullanışlı olur bizi iki kere masraftan kurtarir .
Hadi hayirlisi insaALLAH canim benimBugün 26+0 canım 27 haftaya başlıyoruz Allahın izniyle :)
Aynem canim hazir olsun dursunlar icimiz rahat olur en azindan insaALLAHBende düşünüyorum ebe arkadaşlar 30 hafta ya girmeden çantan hazır olsun dediler ben erken diye tam 30. Hafta da yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canim peki buda kıyafetleri kötü kokutuyor mu sürmek yeterli mi durulama gerek var mı.Canim bnde eczaneden aldm.Gül kokuluEki Görüntüle 2128469
Nivea nin vazelini var baby olanindan ben a101 den alistimapudra kokuyorTeşekkür ederim canim peki buda kıyafetleri kötü kokutuyor mu sürmek yeterli mi durulama gerek var mı.
Canım büyüyen beşiğe hiç yatmadı mı . Anladığım kadarıyla bambu beşik var , büyüyen beşik var ama niye park yatak alıyorsun onu anlamadım . Benimde sepet beşik gelecek dayımların bebeğinde kullanıyor bana geçecek onu yatak odasında kullanıcamm.Çocuk odasında büyüyen beşik, dolap alamayı düşünüyorum. Evet canım benim ilk çocuk ondan alt ve yandaki çekmeceler çok işe yarayacak ikincisinide Allah nasip ederse beşik olarak kullabilirim yada ikisinede yatak olur yada bütüytür büyük çocuğuma kullanırım . Yani durumuza göre odaya göre değiştirebilirim diye düşünüyorum .Ben hevesim olduğundan bambu süslü beşik aldım önce. 6-7 ay ancak kullanılıyor ama pişman değilim. Sonra da büyüyen yatak ve dolap aldık. Bizim yatak dediğin gibi bazalı. Altına kullanmadığım şeyleri koyuyorum. Şimdiki bebeğim için park yatak alacağım. Belki ileride büyüyen beşiğin bazasında ikisini yatırırım veya ayrı yatak alırım.
Evet canım uzun vaddeli düşünüyorum. Sepet beşik odacak yatak odasında . Annemde illa beşik alacam deyince alınmışken kullanışlı uzun vadeli olsun diye büyüyen beşik düşündüm çocuk odasına 15 yaşına kadar yatabiliyormus altı yatak olup iki cocuk kullanabiliyor diye ama fiyatları iki katı yani ondan annemede yük olmak istemiyorum bilemedimBenim ilki mobilya beşikti canım hiç yatmadı.ilkbaşlarda anakucağında sonra da orda burda benim yanımda falan yattı maalesef.ben de o beşiği yeni eve taşındığımızda kızıma oda yapınca birine verdim.şimdi bu kuzuma park yatak alacağım kısmetse,yatar diye umutluyum inşallah.mobilya beşik portatif olmayışı,çocuğun kabul etmemesi gibi riskler taşıyor.ilk hamileliğimde ben de uzun vadeli ve daha sağlıklı bir ürün tercih ettiğimi düşünmüştüm ama o iş öyle olmuyormuş onu gördüm
Canım bende de tansiyon var tek çare alfamet içmek zararı yok bebeğe kadın doğum da kardiyolog da bana alfamet verdi dikkat etmek lazım yinede tansiyon bu belli olmazCezasi biten arkadaşlar hoşgeldinizdiğer arkadaslarda inşallah çabuk döner .
Bu hafta yoğun gecince giremedim anca okudum tansiyon yüzünden 24 saat holter cihazi takildi yarim saatte bir tansiyon ölçüldü hem de cihaz takılıyken yyatılı misafir ağırladım babaya zor oldu ama çook şükür evde tansiyonumun normal olduğunu kanıtladım . Kardiyoloji sadece hastanede cikiyor demek benim alfemetden baska yapacağım birsey yok dedi . Kadın dogumcuna danis o ne verirse ne yaparsa bilemem dedi .
Halbuki cokta rahatim ya hastanede hiç stres sıkıntı yapmıyorumeşimde doktora şuanda tansiyonu 16/9 ama sapasağlam duruyor nasil oluyor diye soruyor aadamda şaşırdı artık tansiyonum 17 kadar çıktı. Doğumda da çıkması tehlikeli mi yada normal doğum yapabilir miyim. Normal yada sezaryan doğum demeleri kaçıncı haftamizda belli oluyor . Ilk bebek olunca tecrubesizlik var
Bizim tanıdığımız biri kullanıyordu çok aşırı memnun içi de çok geniş diğerlerinden cnmBende o modeli beğendim aklım onda ama kullanıp tecrübe eden pek yok galiba
800 e düştüğünde şubat indiriminden aldım çok memnun kullananlar içi çol geniş ve hamileyken bile tek elle kapatıp açıyorum canımElbiseyi bilemedim ama tunikler ideal bence canım.
Benimde en başta çift yönlü olmaması nedeni ile vazgeçtiğim, sonradan almak istediğimde tükenen ürün.. Şimdi kafamda sadece o model var.. 750 tl iken alaydık, iyiydi..
Hadi hayirlisi insaALLAH canim benim
Benim ilki mobilya beşikti canım hiç yatmadı.ilkbaşlarda anakucağında sonra da orda burda benim yanımda falan yattı maalesef.ben de o beşiği yeni eve taşındığımızda kızıma oda yapınca birine verdim.şimdi bu kuzuma park yatak alacağım kısmetse,yatar diye umutluyum inşallah.mobilya beşik portatif olmayışı,çocuğun kabul etmemesi gibi riskler taşıyor.ilk hamileliğimde ben de uzun vadeli ve daha sağlıklı bir ürün tercih ettiğimi düşünmüştüm ama o iş öyle olmuyormuş onu gördüm
2 hastane cikisim var canim, altli ustlu takimlar aldim zibini bol aldim battaniye sapka eldiven corap. 0-3 ay ve 3-6 ay agirlikli aldim simdilikSen neler aldin cnim bebisine bttimi alicaklarin?yikadim demissin
Bizim tanıdığımız biri kullanıyordu çok aşırı memnun içi de çok geniş diğerlerinden cnm
2 hastane cikisim var canim, altli ustlu takimlar aldim zibini bol aldim battaniye sapka eldiven corap. 0-3 ay ve 3-6 ay agirlikli aldim simdilik
Evet 10 lu aldim canim. Valla sayisini bilmiyorum desem2 tane 10lu hastane cikisimi aldin?altli ustlu takim kactane aldin?
Evet 10 lu aldim canim. Valla sayisini bilmiyorum desem0-3 ay 3-6 ay 2şer 3 er aldim galiba. Ayriyeten alt pijama fazla aldim zibinla. Bundan sonra almayacagim hediye gelen de olur herhal
Ben havanin guzel oldugu gunler bir de eşimin gorevde olmadigi gunler yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?