- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.881
Sagolun kızlar teşekür ederim gösterdi ama sola döndüm yan yattım öksürdüm şebek etti bizibu arada baş aşağı dönmüş artık...
Sağol arya92 cevabın içinAğrı yok canim normal yani eskisinden pek farkı yok bir tikbuyudu.ama ablam doğum yaptıktan bir hafta falan sonra hastanedeki halinin nerdeyse iki katıydı herhalde sonra buyuyecek
Canım sen eşin yüzünden neden vazgeçiyorsun. Bence al giy içinde kalmasın. Kocalara bakarsan para harcanacak herşey gereksizfpamuk canım geceliğin çok güzel renk okadar önemli değil model çok kibar,çok severim o şekil yaka ve kol modelini.işin aslı ben beyaz ve ekru olanlara yakında baktım hatta birini denedim gerçekten içi çok belli ediyor yani nasıl giyilir anca sabahlıkla hatta biri demişti sabhlıkla tolere edilebilir diye.Gerçi ben galiba almayacak iyice bu konuda soğudum evde hiç giymediğim kırmızı çeyizimden kalma takımım var onu giycem bir tanede annem getirecek eflatunmuş o da evde de bir askılı geceliğim var onuda hiç kullanmadım çizgili mavili pembeli sarılı üstüne birşey bakacam heralde.Neye niyet neye kısmet ekru olsun çok istiyorum kırmızı olacak resim çekilirken heralde
Daha haftası var pozisyonu değişir erken Doğum riski başka birşey Rahim uzunluğu ile alakalı sen bol bol dinlen rahatlarsın yer çekimine karşı koymak önemli hepimiz için risk var artık haftalar ilerledikçe çok yorulmamak lazımCanım bende dün gittim kontrole benim de bebek baş asagi dönmüş erken doğum riski olabilir dedi doktor bol bol dinlenmemi söyledi sana böyle bir şey dediler mi acaba bebek tekrar döner mi korkmaya başladım
Gecen hafta kontrolde benimkide baş aşağıydı. Dönermi doğuma kadar dedim suyun iyi dönebilir ama genelde bu haftadan sonra cok yer değiştirmez dedi. Erken doğumdan bahsetmedi. İlk bebeğimde baş gelişti ve ben 40+5 te doğum yaptım.Canım bende dün gittim kontrole benim de bebek baş asagi dönmüş erken doğum riski olabilir dedi doktor bol bol dinlenmemi söyledi sana böyle bir şey dediler mi acaba bebek tekrar döner mi korkmaya başladım
Canım bende dün gittim kontrole benim de bebek baş asagi dönmüş erken doğum riski olabilir dedi doktor bol bol dinlenmemi söyledi sana böyle bir şey dediler mi acaba bebek tekrar döner mi korkmaya başladım
Bende vajina ağrısı, uykusuzluk (her gece en az 2-3 saat uyanık kalma), birkaç gündür sırtımın ve belimin sağında ağrı, birkaç gündür baş dönmesi, biraz yürüyünce veya tek kat merdiven çıkınca nefes nefese kalma, şeker, haşimato, demir düşüklüğü, kolesterol yüksekliği, sinirlilik... Baş dönmesi ve nefes nefese kalma sanırım demir eksikliğinden . Bir de doğum ramazanda diye kimin yanımda surat asmadan kalacağı endişesi. Sonrası zaten ayrı sorun. Annem şimdiden şu 5 günde ayağa kalkıp koşa koşa iş yapıyor demeye başladı. Maalesef ilk doğumda çabuk toparlanamamıştım. Bunda da aynısı olursa tam rezillik. Çocuk emince şekerim hep düşüyor ve birinin yardımı gerekiyor.kızlar ne gibi sikayet yaşıyorsunuz.gogus altı batmadı. kasık acimasi var bnde
Aynı senin gibiyim bende gögüslerim şişmedi agrısı süt olmamasından korkuyorum :/Kızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
Canim niye surat assinlar ki? Ramazan olunca ne degisiyormus? Yardıma en çok ihtiyacın olan dönem sonuçta sen önemlisin burdaBende vajina ağrısı, uykusuzluk (her gece en az 2-3 saat uyanık kalma), birkaç gündür sırtımın ve belimin sağında ağrı, birkaç gündür baş dönmesi, biraz yürüyünce veya tek kat merdiven çıkınca nefes nefese kalma, şeker, haşimato, demir düşüklüğü, kolesterol yüksekliği, sinirlilik... Baş dönmesi ve nefes nefese kalma sanırım demir eksikliğinden . Bir de doğum ramazanda diye kimin yanımda surat asmadan kalacağı endişesi. Sonrası zaten ayrı sorun. Annem şimdiden şu 5 günde ayağa kalkıp koşa koşa iş yapıyor demeye başladı. Maalesef ilk doğumda çabuk toparlanamamıştım. Bunda da aynısı olursa tam rezillik. Çocuk emince şekerim hep düşüyor ve birinin yardımı gerekiyor.
Benim ki de dönmüş baş aşağı ama artık bu aydan sonra normal beklenen bi şey bu.Kızlar içime su serptiniz ya dünden beri içimde bir sıkıntı vardı doğum pozisyonu almış diyince doktor. Inşallah erken gelmez miniğim.
Aynı bende de bide ek bel ağrısı uykusuzlukkızlar ne gibi sikayet yaşıyorsunuz.gogus altı batmadı. kasık acimasi var bnde
Canım bende dün gittim kontrole benim de bebek baş asagi dönmüş erken doğum riski olabilir dedi doktor bol bol dinlenmemi söyledi sana böyle bir şey dediler mi acaba bebek tekrar döner mi korkmaya başladım
Göğüslerin süt ile alakası yok canım, Benim de doğru düzgün büyümedi, agrimiyor dolgun değil sadece damarlı, ilkinde de öyleydi ama maşallah sütüm vardı :) takmayın kafanıza olumlu düşünün kızlarAynı senin gibiyim bende gögüslerim şişmedi agrısı süt olmamasından korkuyorum :/
Yumuşamaya başladı canm benimkisi de artk süt üretecek o yuzden.Kızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
İstediğin zaman çalışamaz raporu alıp ayrılabşlirsin canım.tekrar rapor almak gerekiyorMerhaba kızlar,
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğimiz zaman doğum iznine ayrılabilir miyiz? (35. ya da 36. haftada)
Böyle bir durumda doktordan tekrar çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor?
Canim gecen haftalarda benimde oglanin basi asadaydi doktor aynisuni dedi bende korktum.ama soraki gttigimde pozisyonu degismisti.korkma daha kackere degisir pozisyonu
Tatlım kolesterol gebelikte yüksek oluyor ,sıkma canını bence hiç.demir için de hapını artırır drun.hatta kolesterol konusu bu topicte ilk başlarda konuşulmuştu diye hatırlıyorum herkesin yüksek çıkınca.sen yine de dr unla konuş ama stres olma lütfen bebiş içinGeçen gün yaptırdığım tahlil neticesinde demirim düşük çıktı. Alt sınır 50'yken benim 36. Kolesterol de 290Şeker ve haşimato olunca kolesterol yüksek olabiliyor ama bu kadar yüksek değildi. Canım epey sıkıldı. Bu hamilelik bana hiç yaramadı. Eşim sağ olsun her şeye yatsım ediyor . Etmeseydi demek ki yerlerde sürünecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?