- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.121
Hahhahaha:) ben de ona takılmıştım, tuvalette su bosaldikca kokuyu çok hissediyordum , soruyordum sizde aliyormusunuz diye. Eşim Hayır demiştiBelki de kendimi kötü hissetmeyeyim diye :) kötü kokmuyor ama dediğim gibi ilaç gibi keskindi, normal doğuracak olan arkadaşlar farkedersiniz suyunuz geldiğinde
Keske bana da oyle deseler teşekkür ederim cok naziksiniz diyecem. Bana da nasil sismissin. Ay sen onceden cok zayiftin. Sen mi kilo aliyon bebek aliyo mu bari. Bana da bunlari diyorlar.yani milleti memnun edemiyoruz. Kilo aliyosun boyle diyolar almiyosun oyle diyolar. Gicik oluyorum bu tur insanlaraonlar cekemıyordur bende 29. haftama gırıorum 6 kılo aldım 56 kıloyum herkes banada aynısını dıyor bebek alıyor mu alıyor mıllet fesatlıgından olecek
Bende de öyle oldu. Hastanede sancı çekiyodum 7-8cm de falan dr suyu boşalttı çataldaBazilarinin suyunu patlatiyorlar Bnim ablaminkinde oyle olmustu yani
Yasak canim bu yuzden arkadaşlar hep ceza yediler..WhatsApp mi kursak ya ne güzel paylaşırız sıkıntıları
ben henüz gitmedim ama bir ay önce doğum yapan arkadaşım hemen hemen her hastanenin eğitimine gitti.Aa hangi hastanelermis onlar? Gecen gun baya araştırdım da görememiştim
Bende de öyle oldu. Hastanede sancı çekiyodum 7-8cm de falan dr suyu boşalttı çataldagüzel bir his değildi. En iyisi suyun zamanında ve kendi gelmesi..
Hele onlara hiç kulak asma canım, İlk gebeligimde bana da parmak çocuk mu doguracaksun dediler , üzülüyordum en son kendimi ufak çocuk doguracagim diye sartlamistim ama maşallah 4 kilo doğdu kuzum sağlıkla, o laf edenler citlari bile çıkmadı
Ke
Keske bana da oyle deseler teşekkür ederim cok naziksiniz diyecem. Bana da nasil sismissin. Ay sen onceden cok zayiftin. Sen mi kilo aliyon bebek aliyo mu bari. Bana da bunlari diyorlar.yani milleti memnun edemiyoruz. Kilo aliyosun boyle diyolar almiyosun oyle diyolar. Gicik oluyorum bu tur insanlara
WhatsApp mi kursak ya ne güzel paylaşırız sıkıntıları
Canm mavisi çok çirkindi bildiğin açe ile yıkanmış solmus gibiydi sen nerde n aldinCantam kirmizi canim :) oğluşumun herşeyi de mavi olmasın bu farklı olsun dedim :)
Canım göbeği geç düşebilir hava da sıcak olursa hastaneden eve gelince yıkayabilirsin aslında, üzerinde ki verniks bi kaç gün kalsa yeter bebişe, bazı hastaneler daha doğar doğmaz yıkıyor ona dikkat et derim. Milletin lafıyla canını sıkma o bebişin annesi sensin, ne zaman gerek görürsem o zaman yıkarım de geç..Ay bu milet ne çok şey biliyor benim çocuğun doğar doğmaz yikiycaklarmis ben yıkamam göbeği düşene kadar dedim. Benim çocuğumu siz öpeceksiniz diye ben niye yıkayım ya doktorlar falan yıkamayın diyor o kadar. Sinir oldum.
Sen yıkama biz yıkarız diyolar saçlarını başlarını yolacam.
Işte göbeğine şu değdirmeden becerebilir miyiz bilmiyroumCanım göbeği geç düşebilir hava da sıcak olursa hastaneden eve gelince yıkayabilirsin aslında, üzerinde ki verniks bi kaç gün kalsa yeter bebişe, bazı hastaneler daha doğar doğmaz yıkıyor ona dikkat et derim. Milletin lafıyla canını sıkma o bebişin annesi sensin, ne zaman gerek görürsem o zaman yıkarım de geç..
Canim mesajlarını biraz daha üstü kapalı anlatabilirsin. Burda bir çok kişiyiz bence hoş değil. Varis vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.kızlar benim şeyimin üst tarafı çok acıyor .kılların ilk ciktigi yer..bugün dayanamıyorum neden ki..İki kalçama da vuruyor acisi
Ben kızımı hastaneden eve geldiğimiz gün yıkadım. Bir gece kaldım hastanede.Mayıs doğumlu o da. Sonra da gün aşırı yıkadım hemen hemen. Yıkanınca daha bı kendine geldi. Ama bebek senin bebeğin ne yapacağına sen karar verirsin ve ne zaman yıkamak istersen o zaman yikarsin.Ay bu milet ne çok şey biliyor benim çocuğun doğar doğmaz yikiycaklarmis ben yıkamam göbeği düşene kadar dedim. Benim çocuğumu siz öpeceksiniz diye ben niye yıkayım ya doktorlar falan yıkamayın diyor o kadar. Sinir oldum.
Sen yıkama biz yıkarız diyolar saçlarını başlarını yolacam.
Göbeğini nasıl muhafaza ettiniz ya.Ben kızımı hastaneden eve geldiğimiz gün yıkadım. Bir gece kaldım hastanede.Mayıs doğumlu o da. Sonra da gün aşırı yıkadım hemen hemen. Yıkanınca daha bı kendine geldi. Ama bebek senin bebeğin ne yapacağına sen karar verirsin ve ne zaman yıkamak istersen o zaman yikarsin.
Yaa bende aynı şeyi hissediyorum biliyor musun sanki büyüyor ama küçük gibi gobegim yemek yiyince çıkıyor biraz sonra küçük gibi acaba büyüdükçe aşağı doğru indiklerinden mı öyle mi geliyor bizehey maşallah demek gerçekten alıyorlar.Kız maşallah nasıl tosuncuk o öyle:).Bu sıralar göbem hiç büyümüyormuş gibi geliyor hatta küçüldü gibime bile geliyor.Bi taraftan kilo almayayım diyorum bir taraftanda bu göbek küçüldümü diye sorguluyorum
Göbeğini nasıl muhafaza ettiniz ya.
Su değmesi sıkıntı olurmu sıcak olacak onu havalar o yüzden çocuk yapış yapış bu sefer isilik pişik falan olur diye yıkamak istiyorum ama gobeginden korkuyorum ilk bebek ya bir de :)
Canım valla annemle teyzem yaptırdılar banyosunu zaten çok uzun sürmüyor iki dkda bitiyor :) göbeğine de çok su dokmediler sonra kuruladik pansumanini yaptık. Bir haftada düştü göbeği. Bir hafta beklesek o sıcakta baya kötü olurdu bence.Göbeğini nasıl muhafaza ettiniz ya.
Su değmesi sıkıntı olurmu sıcak olacak onu havalar o yüzden çocuk yapış yapış bu sefer isilik pişik falan olur diye yıkamak istiyorum ama gobeginden korkuyorum ilk bebek ya bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?