2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bazilarinin suyunu patlatiyorlar Bnim ablaminkinde oyle olmustu yani

Ke
onlar cekemıyordur bende 29. haftama gırıorum 6 kılo aldım 56 kıloyum herkes banada aynısını dıyor bebek alıyor mu alıyor mıllet fesatlıgından olecek
Keske bana da oyle deseler teşekkür ederim cok naziksiniz diyecem. Bana da nasil sismissin. Ay sen onceden cok zayiftin. Sen mi kilo aliyon bebek aliyo mu bari. Bana da bunlari diyorlar.yani milleti memnun edemiyoruz. Kilo aliyosun boyle diyolar almiyosun oyle diyolar. Gicik oluyorum bu tur insanlara

Bende de öyle oldu. Hastanede sancı çekiyodum 7-8cm de falan dr suyu boşalttı çatalda güzel bir his değildi. En iyisi suyun zamanında ve kendi gelmesi..

Hmm Ama soyle bir seyde var Bnim bi arakdasimin suyu gelmisti evde Hastaneye gitmislerdi suyu kalmadigi icin hemen sezeryana almislardi bebk cok fazla durmustu rahimde Susuz Simdi ikinci bebegide sezeryan ile oldu.Suyu bnce patlatsinlar Yoksa acilman olmasina ragmen bebek tehlikedeyse sezeryana aliyolar

Çıkmaz tabi laflarını yiyemezler.
bizimki de gelişimi iyi şu an için. Allahım sağlık versin o yeter

Aynen alınca da kilo bebeğe değil sana gitmiş diyolar

Ay bu milet ne çok şey biliyor benim çocuğun doğar doğmaz yikiycaklarmis ben yıkamam göbeği düşene kadar dedim. Benim çocuğumu siz öpeceksiniz diye ben niye yıkayım ya doktorlar falan yıkamayın diyor o kadar. Sinir oldum.
Sen yıkama biz yıkarız diyolar saçlarını başlarını yolacam.

Canım göbeği geç düşebilir hava da sıcak olursa hastaneden eve gelince yıkayabilirsin aslında, üzerinde ki verniks bi kaç gün kalsa yeter bebişe, bazı hastaneler daha doğar doğmaz yıkıyor ona dikkat et derim. Milletin lafıyla canını sıkma o bebişin annesi sensin, ne zaman gerek görürsem o zaman yıkarım de geç..

Işte göbeğine şu değdirmeden becerebilir miyiz bilmiyroum

kızlar benim şeyimin üst tarafı çok acıyor .kılların ilk ciktigi yer..bugün dayanamıyorum neden ki..İki kalçama da vuruyor acisi
Canim mesajlarını biraz daha üstü kapalı anlatabilirsin. Burda bir çok kişiyiz bence hoş değil. Varis vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Insalalh geçer ağrılar bi tavsiyede de bulunamıyoruz maalesef

Ben kızımı hastaneden eve geldiğimiz gün yıkadım. Bir gece kaldım hastanede.Mayıs doğumlu o da. Sonra da gün aşırı yıkadım hemen hemen. Yıkanınca daha bı kendine geldi. Ama bebek senin bebeğin ne yapacağına sen karar verirsin ve ne zaman yıkamak istersen o zaman yikarsin.

Göbeğini nasıl muhafaza ettiniz ya.
Su değmesi sıkıntı olurmu sıcak olacak onu havalar o yüzden çocuk yapış yapış bu sefer isilik pişik falan olur diye yıkamak istiyorum ama gobeginden korkuyorum ilk bebek ya bir de :)

Kizlar annelerimiz de bizi yıkıyordu eve gelince. Bu göbek işi sonradan cıktı . Onceden doktor öyle bise demiyordu ki . Bence de yikanabilir gibi geliyor tabi göbek bağını iyice kurulayın yazıyordu yıkamak tercih meselesine kalmış ams yan etkisi yok die biliorum. Aynen bide yıkandıkca daha da çok serpiliyor gelisiyorlar

Yaa bende aynı şeyi hissediyorum biliyor musun sanki büyüyor ama küçük gibi gobegim yemek yiyince çıkıyor biraz sonra küçük gibi acaba büyüdükçe aşağı doğru indiklerinden mı öyle mi geliyor bize

Hatta ben şey de duymuştum göbeğin o üstünü bise ile kapatıp bantlayın öyle yıkayın diyenlerde war doktorlardan yada iyice kuruluycaksn

Canım valla annemle teyzem yaptırdılar banyosunu zaten çok uzun sürmüyor iki dkda bitiyor :) göbeğine de çok su dokmediler sonra kuruladik pansumanini yaptık. Bir haftada düştü göbeği. Bir hafta beklesek o sıcakta baya kötü olurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…