2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Galiba kapı süsü de takmayacaklar. Benim beklediğim de öyle yıldızlar balonlar havada uçuşsun değildi ama bebeğin beşiği belki kuvoz gibi görünmez benim yatağımın başında belki abartı olmayan bir cibinlik ve bir tane de pembe ya da mavi örtülü bir masa olabilirdi. Her doğum yapana kullanabilirler çok masraflı da değil bunlar. 4 bin lira verip tek kişilik odada kaldığıma sukredicem nerdeyse

Nekadar cnim verdikleri fiyat peki?nerelisin bu arada nerde dogum yapicaksin?yataga tul koyabilirsin ayak ucuna fiyonk seklinde

Kizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için süsleme yapmıcam canım hoş özelde de olsam yapmazdım çünkü kimse yok benim yaşadığım şehirde. Doğuma bi annemle gelirse bir de kayınvalide gelir o kadar. Zaten öyle süsü püsü çok sevmiyorum bir gün için gerek yok evi odasını süslerim daha iyi temiz temiz. Hatıra olarak da tıpalı cam şişe içinde mavi kumlar deniz kabukları falan olan hediyelik düşünüyorum o da bebek dogduktan sonra. Üstünde ismiyle birlikte doğum tarihi de olsun diye

Nekadar cnim verdikleri fiyat peki?nerelisin bu arada nerde dogum yapicaksin?yataga tul koyabilirsin ayak ucuna fiyonk seklinde
Eskisehirdeyim canım özel bı hastanede doğum yapicam koskoca odada tek bir fiyonk tek bir süs hoş olmaz sanırım. Bilemiyorum belki 3 ayda fikrim değişir. Fiyatı önümüzdeki gidişte sorcam

Peki bunlari nereye koyacaksin.masayami?tülle filan susleme yapicakmisin masayi yatagini kapiyi?
Yaparım da çok üşeniyorum yaa.
Hazır masa örtüsü satılıyor ondan sererim. Kapı susünü de satın alırım zaten hastane süsleme için 200 tl istiyor belki direk Onlara veririm

Kızlar bunların hepsini ben yaptım çokta basit cidden size de fikir amaçlı paylaştım bide buzdolabı için magnet yaptırcam külaha lokum koycağım eve gelen misafirlere böyle gri çanta aldım oda kokusu külah ve magnet koyup vercem evde servis etmek için de çikolata aldım onu dağıtırım belki birde Sebil alırım sonra kayınvalidemin tarafında lohusa şerbeti yapıyolar onu dağıtır ama o kesin değil

Sağ ol yazdığın için. Aslında yediklerimiz aynı sayılır ama bazen dediğim gibi akşamları atıştırmalıklar ipin ucunu kaçırtıyor.

Ben de süsleme yapmayacağım. Hastane kapısına bir kapı süsü takılıyormuş. Bizden zaten sadece aileler gelir. Kv zaten rahmetli. Kp, annem, babam ve gelirse ablamlar... Ben kızımda da yapmamıştım. Şimdi adaletsizlik olmasın diye oğlumda da yapmak istemem. Mümkün mertebe bu anlayışla devam edeceğim.

Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Çok begendim canim, kadehler ve altindaki standlar cok guzel. Ben konsept rengini gold-pudra pembe dusundum, o yuzden seninkilerin gold rengini bulursam alacagim. Genelde hep aynali ve gumus renkleri var bulabilirim umarim.

Canim birde kapi susu yapiyorum, kapi icin pudra pembe tul aldim onunla susleyip uzerine kapi susunu koyacagim. Birde anne yatak ucu ve bebek besik ucuna koymak icin buyuk ici elyafli fiyonk hazirladi annem. Onun dısında bir de masa susleme iste.

Ben hastane de süsleme yapmayı düşünmüyorum.kapi süsü yaptım.bir de haciserif isimli çikolata alırım magnet alırım nazar boncuklu klasik ama o şekilde istiyorum nazar boncuklu ya da sureli .serbete gerek yok bence eve çıkınca bana yapsınlar içerim ama misafire lohusa şerbeti bana biraz alakasız geliyor.
Çok hoş ve şık duruyor ama alaka kuramıyorum.annem de çok hevesli ona anlatamıyorum

Çok begendim canim, kadehler ve altindaki standlar cok guzel. Ben konsept rengini gold-pudra pembe dusundum, o yuzden seninkilerin gold rengini bulursam alacagim. Genelde hep aynali ve gumus renkleri var bulabilirim umarim.
Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama avcılarda uygun avm var. Orda gold çeşitler var modellerde fazla fiyatta uygun. Ben ordan aldım sende ordan bulabilirsin....

Pazartesi mi geliyor ?

Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama avcılarda uygun avm var. Orda gold çeşitler var modellerde fazla fiyatta uygun. Ben ordan aldım sende ordan bulabilirsin....
Bahcelievlerdeyim canim. Aklimda bulunsun. Bu ay eminonune gidecegim bir de oraya bakarim. Ordan alacak cok seyim var hepsi ayni yerden aradan ciksa fena olmaz.

Kızlar ebebek te bebek arabası indirimleri varya alan ya da almayı düşünen var mi . Ben mirus joie beğendim alan var mi bunu lliterax 4 pahalı geldi onu beğenmiştim ama .

Kızlar ebebek te bebek arabası indirimleri varya alan ya da almayı düşünen var mi . Ben mirus joie beğendim alan var mi bunu lliterax 4 pahalı geldi onu beğenmiştim ama .
ben joie muze travel almıştım 450tl indirime girdiğinde senin baktığın modelde güzel çift yönlü olması bizimki tek yönlü keşke onun gibi çift yönlü olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…