- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.301
Aynen benimde oyle canim.dun kontrolde doktor ayaklariyla vuruyor dedi hatta
Galiba kapı süsü de takmayacaklar. Benim beklediğim de öyle yıldızlar balonlar havada uçuşsun değildi ama bebeğin beşiği belki kuvoz gibi görünmez benim yatağımın başında belki abartı olmayan bir cibinlik ve bir tane de pembe ya da mavi örtülü bir masa olabilirdi. Her doğum yapana kullanabilirler çok masraflı da değil bunlar. 4 bin lira verip tek kişilik odada kaldığıma sukredicem nerdeyseSüsleme yapmıyorlar yapanlarda ekstra para istiyor. Ama kapı süsünü bir çoğu takıyo kapıya cinsiyete göre pembe yada mavi. Yatak ve bebek beşiğini süslemek bencede gereksiz. Süslemek isteyen evindekini süslesin daha iyi
Ben hastane yapacak sanıyordum özel hastane. Yapmayacağını öğrendim şok icerisindeyim. Aldığı dünya para nereye gidecek çok merak ediyorum. Hadi ikramlik hazırlanır da bir daha hiç kullanılmayacak hastane yatağı ve masa süsleme sanırım beni artık aşıyor
Ben üniversite hastanesinde doğum yapmayı düşündüğüm için süsleme yapmıcam canım hoş özelde de olsam yapmazdım çünkü kimse yok benim yaşadığım şehirde. Doğuma bi annemle gelirse bir de kayınvalide gelir o kadar. Zaten öyle süsü püsü çok sevmiyorum bir gün için gerek yok evi odasını süslerim daha iyi temiz temiz. Hatıra olarak da tıpalı cam şişe içinde mavi kumlar deniz kabukları falan olan hediyelik düşünüyorum o da bebek dogduktan sonra. Üstünde ismiyle birlikte doğum tarihi de olsun diyeKizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Eskisehirdeyim canım özel bı hastanede doğum yapicam koskoca odada tek bir fiyonk tek bir süs hoş olmaz sanırım. Bilemiyorum belki 3 ayda fikrim değişir. Fiyatı önümüzdeki gidişte sorcamNekadar cnim verdikleri fiyat peki?nerelisin bu arada nerde dogum yapicaksin?yataga tul koyabilirsin ayak ucuna fiyonk seklinde
Yaparım da çok üşeniyorum yaa.Peki bunlari nereye koyacaksin.masayami?tülle filan susleme yapicakmisin masayi yatagini kapiyi?
Sağ ol yazdığın için. Aslında yediklerimiz aynı sayılır ama bazen dediğim gibi akşamları atıştırmalıklar ipin ucunu kaçırtıyor.Sabahları bir yumurta ,bir dilim beyaz peynir, domates, salatalık, 5-6 zeytin ve 2 cevizle şekersiz süt içiyorum. Ara öğünde bir meyve ve süt ya da ayran, öğle yemeği tam buğday ekmeği ve bir tabak yemek. Çalıştığım için yemekhanede ne çıkarsa o. İkindi ara öğününde yine bir meyve ve süt ya da ayran, iki tane eti form, ya da grissini. Akşam yemeği de bir tabak yemek. Yarısı pilav yarisi sebze yemeği et ya da tavuk balık. Akşam ara ogunum yine meyve ve süt yada ayran. 9 buçukta bitiyor akşam ara ogunu. Arada bir avuc falan da ceviz fındık badem yiyorum.
Ben de süsleme yapmayacağım. Hastane kapısına bir kapı süsü takılıyormuş. Bizden zaten sadece aileler gelir. Kv zaten rahmetli. Kp, annem, babam ve gelirse ablamlar... Ben kızımda da yapmamıştım. Şimdi adaletsizlik olmasın diye oğlumda da yapmak istemem. Mümkün mertebe bu anlayışla devam edeceğim.Kizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Orasi da oyle tabii yine de tahmini tarihe gore hareket ederim. Eger beklenenden daha once olursa da esim gider alır artik :))Ay ama nasıl bilcen ne zaman doğurcani
Magnet istemiyorum canim ya degisik bisey olsun dedim. Bide fazla gelen giden olmaz kalabalik aile akraba degiliz, 25 tane falan hazirlayacagiz sadece.Zahmetli olmazmi canim fil?hazir magnetler warya cesit cesit
Fiyatlar fena degil canim. Ben 34×49 cm ayakli pano hazirladim masaya, 15 tl verdim onun icin.Ooo tam yerinde çalışıyorsun valla canımafiş yapıyomusunuz fiyatlar nasıl internete göre uygunmu?
Çok begendim canim, kadehler ve altindaki standlar cok guzel. Ben konsept rengini gold-pudra pembe dusundum, o yuzden seninkilerin gold rengini bulursam alacagim. Genelde hep aynali ve gumus renkleri var bulabilirim umarim.Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Canim birde kapi susu yapiyorum, kapi icin pudra pembe tul aldim onunla susleyip uzerine kapi susunu koyacagim. Birde anne yatak ucu ve bebek besik ucuna koymak icin buyuk ici elyafli fiyonk hazirladi annem. Onun dısında bir de masa susleme iste.Kizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama avcılarda uygun avm var. Orda gold çeşitler var modellerde fazla fiyatta uygun. Ben ordan aldım sende ordan bulabilirsin....Çok begendim canim, kadehler ve altindaki standlar cok guzel. Ben konsept rengini gold-pudra pembe dusundum, o yuzden seninkilerin gold rengini bulursam alacagim. Genelde hep aynali ve gumus renkleri var bulabilirim umarim.
Pazartesi mi geliyor ?Kızlar diğer hafta a101 e bebek ürünleri geliyor duyduk duymadık demeyin
Bebek küveti bebek askısı kova duvar figürleri güzel şeyler var.
Ben bebek kuvvetini alacağım çok hoşuma gitti kızlar hemde pratik birşeye benziyor çok hoş sizde bakıp fikir yazın
Bebek anne bakım çantası da var bakın çok çeşit ürünler var
Bahcelievlerdeyim canim. Aklimda bulunsun. Bu ay eminonune gidecegim bir de oraya bakarim. Ordan alacak cok seyim var hepsi ayni yerden aradan ciksa fena olmaz.Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama avcılarda uygun avm var. Orda gold çeşitler var modellerde fazla fiyatta uygun. Ben ordan aldım sende ordan bulabilirsin....
ben joie muze travel almıştım 450tl indirime girdiğinde senin baktığın modelde güzel çift yönlü olması bizimki tek yönlü keşke onun gibi çift yönlü olsaydiKızlar ebebek te bebek arabası indirimleri varya alan ya da almayı düşünen var mi . Ben mirus joie beğendim alan var mi bunu lliterax 4 pahalı geldi onu beğenmiştim ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?