- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.381
Canım onlar da kalan işleri halletsinler bir zahmet Benim de geçen dayımla yengem geldi oturmaya yengemin çok sevdiği yeğni misafir gelecek diye iş yaparken düşük yapmış bunu bana anlatıyor bide üstüne bunlar bize geldiler eşim de evde yoktu yengem mutfağa gelip bi tabağa bile yardım etmedi ki ben belim kopa kopa yaptım hazırladım sonra kendime kızdım ne salağım diye masayı kaldırdım ona da oturdu yerin de insan biraz yardımcı olur başkaları için kendimizi yoruyoruz hepCenaze olunca birşey diyemedim. Gereksiz yordum kendimi pişmanım zaten aksam geç geldiler. Ben çay yaptim tabakları hazirladim esim servisi halletti. Tabakları kaldirdi makineye dizdi elimi sürmedim. Gece 12 de yastik yorgan gösterdim yataklarini sen yaparsin dedim. Iyi geceler diyip yattım sabahta kimseyi görmeden ise geldim
Ohhh çok iyi demissin. Sende aynı benim gibisin bende dün kaynanama çat çat lafları yapıştırdım. Içimde dert olacağına ona olsunMakarna salatasindan vazgectim canim gec gelecegiz diye aradilar o saatten sonra kalırdı. Sarmayla tatlı koydum boregide dolaba kaldirdim sabah yesinler diye, kayinvalide her zamanki gibi suratsizdi zaten. Cayindan icmedi tabaga dokunmadi. Herkes ic ye diye söyleniyordu buda burun kiviriyordu bende kalktim aldim önünden israr etmeyin koskoca kadin yemesin ne olacak dedimzaten onca yorulmusum bide kaprismi çekicem toplasan 10 kelime konuşmadım. Ben yatarken konuşsaydık biraz daha bebek falan nasil dediler sabah 7 de kalkacagim ayrica bebek cok umrunuzda olsaydi hayirli olsuna bu zamana kadar arardiniz demekki umrunuzda değil konusmayada gerek yok dedim sustular
hakikaten bu arkadaşın biraz erken doğmuştu bıdığı ama ben nickini unutmuştum iyi yaptın etiketledinde dönsün bizi bilgilendirsin meraktayız,Güzel haberlerle gelsinde ilk bebişin sevincini bir yaşalım "haziran anneleri topiğinde".Bakalım 2. minoş kimden gelecek,ne güzel dimi şimdiye kadar gelecekleri günü konuşuyorduk artık ilk dünyaya gözünü açan kuzucukları konuşacağızyasminfth canm bebeğin sen nasıl oldunuz bizi de bilgilendirirsen seviniriz girdiğini görüyoruz ama yazmiyosn meraktayiz
Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun teşekkür ederiz bir önceki yılın sevgili haziran annesi.Dediğin gibi çoğumuzda bende dahil bazı korkulardan dolayı biran önce meleklerimizi kucağımıza almayı istiyoruz bu yüzden de maalesef bazen tadını çıkaramıyoruz hamileliğin.Hamilelik dönemini tekrar yaşamak istermiyim bilemedim (uykusuz her gece,nefes alamam nedeniyle ne sağa dönüp yatabilme de sola ne de sırt üstü bir rahat uzanabilme,karında sürekli bir şişlik gaz,sağlıklı beslenme....Merhaba arkadaşlar ,
ben de 2017 haziran annesiyim. grubu görünce şöyle bir baktım zaman ne çabuk geçiyor biz yaşımıza yaklaştık siz de kucağınıza almaya. bizde şu anda sıralama yürüme çalışmaları diş çıkartma ağlamaları var siz de seneye bunları yaşayacaksınız. Zaman çok hızlı geçiyor kıymetini bilin nolur o günlerin. ben riskli bir hmilelik geçirdiğim için hiç tadını çıkartamamıştım hep bir an önce doğsun istedim. ama doğumdan sonra hamileliğimi çok özledim. hatta ilk günler bunun için çok ağladım kızımı alıp tekrar karnıma sokmak istiyordum:) Allah herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bir de tavsiye işleri son zamana bırakmayın havalar ısındıkça çok zor oluyor:)
Selam kızlar ben artık hazırlıkları hızlandırıyorum dolap içlerini oda oda tekrar elden geçiriyorum çünkü bebekten sonra ne zaman bi daha zaman olur bilmiyorum. İki ay kaldı sadece çok heyecanlıyım. Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek.
Ben Arden koymayı düşünüyirum nasipse :))Arkadaşlar isim için Yiğit düşünüyoruz ama içime tam olarak sinmiyor. Ben az rastlanan ve farklı olan bir isim istiyorum ama erkekte böyle bir şey de mümkün değil. Az rastlanmasa bile Yağız ve Kayra isimleri hoşuma gidiyordu ama Yağız esmer at anlamına geldiğinden, Kayra da sevmediğim birinin yeğeninde olduğundan koymak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba arkadaşlar ,
ben de 2017 haziran annesiyim. grubu görünce şöyle bir baktım zaman ne çabuk geçiyor biz yaşımıza yaklaştık siz de kucağınıza almaya. bizde şu anda sıralama yürüme çalışmaları diş çıkartma ağlamaları var siz de seneye bunları yaşayacaksınız. Zaman çok hızlı geçiyor kıymetini bilin nolur o günlerin. ben riskli bir hmilelik geçirdiğim için hiç tadını çıkartamamıştım hep bir an önce doğsun istedim. ama doğumdan sonra hamileliğimi çok özledim. hatta ilk günler bunun için çok ağladım kızımı alıp tekrar karnıma sokmak istiyordum:) Allah herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bir de tavsiye işleri son zamana bırakmayın havalar ısındıkça çok zor oluyor:)
Aslında klasik şeker diyeti. Kahvaltı yumurta haşlama her gün 1 salatalık 1 domates 2-3 parça peynir 5-6 zeytin şekersiz açık çay her öğünde 1er dilim tam tahılli ekmek tüketiyorum 2 saat sonra meyve yanında 1 bardak süt 2 saat sonra öğle yemeği 3 saat sonra tekrar ara öğün kuru meyve+kuru yemiş ayran yada süt yanında gibi sonra da akşam yemeği. Haftada 2 gün kurubaklagil 2 gün sebze yemeği 2 gün de et pişirip yiyorum. İlk 2 hafta çok sıkı uydum diyete şu an esnetiyorum bende arada azıcık tatlı yiyorum haftada 1 bir dilim kadar ıspanak ve pirasa gibi yemeklere az da olsa pirinç koymaya başladım gibi.Nasıl bir diyet yapıyorsun canım ? Ben bu hafta ipin ucunu çok kaçırmışım ya
Kizlar lohusa geceligi yada lohusa pijamalarinizi nasil aldiniz foto yuklermisiniz???
Bu hafta 5 Nisan Perşembe gelecekPazartesi mi geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?