2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nstde 70'lere varan sancım çıktı canım ama ben ağrı hissetmiyordum, karnım toplanıp taş gibi oluyordu özellikle sırtüstü yattığımda

Bugün benim de çok sertti ve bebik efendi resmen bir yerini dayanıp itmiş ve öylece kalmıştı. Ben strese bağladım. Dün çok sinirliydim ve canım sıkkındı. Masajla ve dinlenerek biraz rahatladım. Nefessiz kaldığım ve karnım yırtılacakmış gibi hissettiğim anlar oldu.

Arkadaşlar isim için Yiğit düşünüyoruz ama içime tam olarak sinmiyor. Ben az rastlanan ve farklı olan bir isim istiyorum ama erkekte böyle bir şey de mümkün değil. Az rastlanmasa bile Yağız ve Kayra isimleri hoşuma gidiyordu ama Yağız esmer at anlamına geldiğinden, Kayra da sevmediğim birinin yeğeninde olduğundan koymak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Evet stres etkiliyor malesef ama benim idrar yolu enfeksiyonundan kasılmam oldu sanırım inşallah kalmaz çünkü hareket etmek bile zor oluyor

Oh ne güzel! Benim için 32=izin Çalışıyorsan çok şanslısın. Ben izin için adeta gün sayıyorum.

Çalışmıyorum ama ağırlaştıgim için ev işlerini yapmakta zorlanıyorum. Çalışıyor olsaydım izne çıkacaktım :) Günler geciyoor az kaldı bebeğime kavusmama

Cenaze olunca birşey diyemedim. Gereksiz yordum kendimi pişmanım zaten aksam geç geldiler. Ben çay yaptim tabakları hazirladim esim servisi halletti. Tabakları kaldirdi makineye dizdi elimi sürmedim. Gece 12 de yastik yorgan gösterdim yataklarini sen yaparsin dedim. Iyi geceler diyip yattım sabahta kimseyi görmeden ise geldim

Canım bizde oğlumuza yiğit Ali koyacağız ama bende yağız olsun çok istiyordum eşimi bir türlü ikna edemedim ikinci çocuğum erkek olursa ona koyacağım ama yiğit ve yağız uyumlu olur :) arden ismi hem değişik hem güzel onu da düşünebilirsin Kaan ve emir ismini de çok seviyorum

Kaldırma oradan zaten. Allah korusun bir şey olur. Sarmalar, salatalar... Oh oh oh! Afiyet olsun.
Makarna salatasindan vazgectim canim gec gelecegiz diye aradilar o saatten sonra kalırdı. Sarmayla tatlı koydum boregide dolaba kaldirdim sabah yesinler diye, kayinvalide her zamanki gibi suratsizdi zaten. Cayindan icmedi tabaga dokunmadi. Herkes ic ye diye söyleniyordu buda burun kiviriyordu bende kalktim aldim önünden israr etmeyin koskoca kadin yemesin ne olacak dedim zaten onca yorulmusum bide kaprismi çekicem toplasan 10 kelime konuşmadım. Ben yatarken konuşsaydık biraz daha bebek falan nasil dediler sabah 7 de kalkacagim ayrica bebek cok umrunuzda olsaydi hayirli olsuna bu zamana kadar arardiniz demekki umrunuzda değil konusmayada gerek yok dedim sustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…