2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)

Temizliğini yaptıysan bence hicbirsey hazırlama.pertim çıkıyor benim valla 1cesit bile yapsam yorukuyorum.pastaneden kuru pasta alsın eşin çay yap yeterde artar bile.begenmeyen gelmesin birdaha bu halde hiç umrumda olmaz.

Oda oda temizliyorum. Psikolojikmi bilmem karnım ağrıyor. Zaten migrenim tutmuştu tuz biber oldu üzerine. Ben haftaici ütü yapamıyorum 5 gömlek birde benim eşyalarım vardı ütülenmesi gereken bir iş bir parça ütü seklinde gittim. Mutfak ara hol banyo kaldı. 2 tane de tunik ütüsü. Yemek sepetinden börekle tatlı siparis ettim. Geldi hemen cok kisi olmazlar heralde yani öyle umuyorum buzlukta sarma var bi cana gelirsem onu atacağım ocağa su an iki büklüm haldeyim. Ikindiye kalkacakmış geç kaldık diyip ugramadan dönseler keşke

Fırın kapalı dolapta canım beni kesseler onu kaldırmam yemesinler kek falan :) makarna salatası mantıklı sarmanın yanına yapıverim 2 dk

Bende oldu düşük tehlikesi atlattım takip etmekte fayda var yine de geçse de bi doktoruna danış istersen Allah korusun temkinli olmak lazım

Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım

Çok güzeller, bende lohusa şerbeti hazırlamayı düşünüyordum ama doğumum ramazan ayına geleceği için hem gelen giden çok olmaz, hemde oruçlu oruçlu kimseye şerbet veremeyecegim için vazgeçtim.

Benim ilk olacak inşallah işte birazda özeniyorum işin aslı oda olayına.Ama olmayacak hemen öyle görünüyor yok taşınmaydı falan derken oda sonraya kalır artık.
Blackbluee1 canım sorma ya ban yedim.Başka bir sayfada bir arkadaşın sorusuna cevap verdim.Bide diğer üyelerin kadına verdikleri cevaplara dayanamadım biraz ağır kaçtı kurallara ama bence değildi,yapacak birşey yok.Zaten bir daha böyle konulara girmem bir daha yeniden şunu öğrendim "en büyük kötülüğü bir kadına yine bir kadın yapıyor" İnsan olarak ne kadar ön yargılı ve kişileri karalamaya yönelimimiz var,halbuki anlamaya çalışmak varken.Ama işte kendi hemcinsimden özellikle farklı açılardan bakamayan ve dar kalıplardan bakanlar beni üzüyor ve yoruyor.İnsanlar laftalar yapıştırmayı seviyoruz galiba.Bir daha banlanırsam da bir daha girmeyecem bu foruma.
Siz maşallah ne güzel hazırlıklar yapmışsınız çok beğendim. @Bigaripyolcu bebeğin çok güzel olmuş,hayırlısıyla kullansın sarılıp sarılıp yatsın minnoşun

İnsanlar ne düşüncesiz dertleri gidecek,gezecek kapıları olsun.Ben de karşıdan sinir oldum valla.Yetmemişmi orda görüşmenizde sana geleceklermiş.Ben almıyorum kimseyi müsait değilim diyorum,Karşımdaki densizse ben o kişinin her türlü cevabı hakettiğini düşünüyorum.

Sagol canim benimamin insaallah

Canim kabul etmeseydin keşke ben öyle yemekli misafir aldım gündüz 6 saat ayakta kaldım akşam da 12ye kadar hizmet, sonra kasılmalarım oldu hastaneye yatmak zorunda kaldım bi daha tövbe, kimse bebeğimden kıymetli değil kusura bakmasinlar

Ben de dün karnım çok sertti taş gibi kasıklarım da ağrıyordu dayanamadım gittim sancım çıkmadı bugün de öyle yürümekte zorlanıyorum senin nasıldı belirtiler sancı çıkmış mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…