- 9 Şubat 2018
- 409
- 251
- 18
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.341
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)Merhaba. Benim de 13-14 haftaya dek iki hamileliğimde de bahsettiğiniz gibi akıntım oldu. Dinlenmeye çalışın. Merdiven çıkmak, yorucu yürüyüş, stres olumsuz etkiler. Siz önleminizi aldıktan sonra içiniz rahat olsun
Evet. İnsanlar maalesef düşüncesiz. Mümkünse dışarıdan bir şeyler söyle ya da marketten hazır börek, pastane çubuğu , kurabiye, ekler pasta vs alabilirsin. İçim rahat etmez dersen milföyle börek ve kek yapabilirsin. Kek 30 dkdan fazla sürmez. Salata yapmak istersen de makarna haşlayıp içine yoğurt, garnitür, kornişon koyarak hazırlık yapabilirsin. Kolay gelsin. Kendini çok yorma.
Temizliğini yaptıysan bence hicbirsey hazırlama.pertim çıkıyor benim valla 1cesit bile yapsam yorukuyorum.pastaneden kuru pasta alsın eşin çay yap yeterde artar bile.begenmeyen gelmesin birdaha bu halde hiç umrumda olmaz.Çok kızgınım. Eşimin ablasının kayınvalidesi öldü. Cenazeye ben gitmedim sonradan başsağlığına uğrarım yeter. Ama cenazeye gelenlerin bir kısmı bizede uğrayacakmış. Bu olay dün akşam gelişti. Dün tüm gün kontrol isleri için dışarıdaydık. Ev rezil durumda ütüler duruyor. Tek lokma yiyecek yok başım çatlıyor. Yardım edecek kimsede yok esim cenazeye gitti. Yapsan bi dert yapmasan ayrı salonu temizledim belim koptu. Ben hamileliğin başından bu yana hiç iş yapmadım ya. Ayrıca çocuğuma hayırlı olsun demeye aramayan insanların evime doluşması düşüncesi geriyor beni
Allah hayır etsin boşver canım.psikolojik bu rüyalar ben de çok kötü kabuslar görüyorumAy kızlar rüyamda kanamam oluyor du.
Önemli değil canım Burda da o haftalarda hafif lekelenme tarzı yaşayan oldu . Genelde doktorlar ne olur ne olmaz progestan yazıyor . Önemli olan devamının gelmemesiTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)
Aynen, bir günlük sadece görsel için değermi bilemiyorum. Açıkçası evde kendi odasını süslemek daha mantıklı o parayı kızıma harcarım diye düşünüyorum..Cok asiri pahali yaa dimi
Kan gorunce ruya bozulur derler bizde endise etmeAy kızlar rüyamda kanamam oluyor du.
Bugün olmadı çok şükür inşallah da olmazÖnemli değil canım Burda da o haftalarda hafif lekelenme tarzı yaşayan oldu . Genelde doktorlar ne olur ne olmaz progestan yazıyor . Önemli olan devamının gelmemesi
Oda oda temizliyorum. Psikolojikmi bilmem karnım ağrıyor. Zaten migrenim tutmuştu tuz biber oldu üzerine. Ben haftaici ütü yapamıyorum 5 gömlek birde benim eşyalarım vardı ütülenmesi gereken bir iş bir parça ütü seklinde gittim. Mutfak ara hol banyo kaldı. 2 tane de tunik ütüsü. Yemek sepetinden börekle tatlı siparis ettim. Geldi hemen cok kisi olmazlar heralde yani öyle umuyorum buzlukta sarma var bi cana gelirsem onu atacağım ocağa su an iki büklüm haldeyim. Ikindiye kalkacakmış geç kaldık diyip ugramadan dönseler keşkeTemizliğini yaptıysan bence hicbirsey hazırlama.pertim çıkıyor benim valla 1cesit bile yapsam yorukuyorum.pastaneden kuru pasta alsın eşin çay yap yeterde artar bile.begenmeyen gelmesin birdaha bu halde hiç umrumda olmaz.
Korkma dinlen bol bol benim 14.haftaya kadar sürmüştüBugün olmadı çok şükür inşallah da olmaz
Fırın kapalı dolapta canım beni kesseler onu kaldırmam yemesinler kek falan :) makarna salatası mantıklı sarmanın yanına yapıverim 2 dkMerhaba. Benim de 13-14 haftaya dek iki hamileliğimde de bahsettiğiniz gibi akıntım oldu. Dinlenmeye çalışın. Merdiven çıkmak, yorucu yürüyüş, stres olumsuz etkiler. Siz önleminizi aldıktan sonra içiniz rahat olsun
Evet. İnsanlar maalesef düşüncesiz. Mümkünse dışarıdan bir şeyler söyle ya da marketten hazır börek, pastane çubuğu , kurabiye, ekler pasta vs alabilirsin. İçim rahat etmez dersen milföyle börek ve kek yapabilirsin. Kek 30 dkdan fazla sürmez. Salata yapmak istersen de makarna haşlayıp içine yoğurt, garnitür, kornişon koyarak hazırlık yapabilirsin. Kolay gelsin. Kendini çok yorma.
Bende oldu düşük tehlikesi atlattım takip etmekte fayda var yine de geçse de bi doktoruna danış istersen Allah korusun temkinli olmak lazımMerhaba sevgili anneler sizlere birşey danışmak istiyorum iki gün önce sütlü kahve şekilde akıntı geldi ama çok az normal de sarı olur akıntım şuanda birşey yok ama hafta sonu olduğu için Dr gitmedim herhangi bir ağrı ya da sancısı yok bugün 10. Haftam bitiyor endişelenmeliyimim bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim
71 kiloyu. M.Kac gram bebisin canim?sen kac kilosun suan
Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Teşekkür ederim cevabınız için bugün çok şükür hiç gelmedi akıntım normaldiKorkma dinlen bol bol benim 14.haftaya kadar sürmüştü
Benim ilk olacak inşallah işte birazda özeniyorum işin aslı oda olayına.Ama olmayacak hemen öyle görünüyor yok taşınmaydı falan derken oda sonraya kalır artık.Benim kız 1.500 kilo olmuş gelişimi iyi maşallah. İç karnın geniştir belki o yüzden de böyle hissediyor olabilirsin ilk gebelik mı senin ki? Benim bu üçüncü, yanimda yaptıracağım 1 yaşına kadar zaten sonra çocuk odasına tasirim diyorum bende.ilk sene anneye bitişik yaşadıklarından oda meselesi çok da elzem gelmiyor bana doğduktan sonra da yavaş yavaş düzenlenir
İnsanlar ne düşüncesiz dertleri gidecek,gezecek kapıları olsun.Ben de karşıdan sinir oldum valla.Yetmemişmi orda görüşmenizde sana geleceklermişÇok kızgınım. Eşimin ablasının kayınvalidesi öldü. Cenazeye ben gitmedim sonradan başsağlığına uğrarım yeter. Ama cenazeye gelenlerin bir kısmı bizede uğrayacakmış. Bu olay dün akşam gelişti. Dün tüm gün kontrol isleri için dışarıdaydık. Ev rezil durumda ütüler duruyor. Tek lokma yiyecek yok başım çatlıyor. Yardım edecek kimsede yok esim cenazeye gitti. Yapsan bi dert yapmasan ayrı salonu temizledim belim koptu. Ben hamileliğin başından bu yana hiç iş yapmadım ya. Ayrıca çocuğuma hayırlı olsun demeye aramayan insanların evime doluşması düşüncesi geriyor beni
Benim ilk olacak inşallah işte birazda özeniyorum işin aslı oda olayına.Ama olmayacak hemen öyle görünüyor yok taşınmaydı falan derken oda sonraya kalır artık.
Blackbluee1 canım sorma ya ban yedim.Başka bir sayfada bir arkadaşın sorusuna cevap verdim.Bide diğer üyelerin kadına verdikleri cevaplara dayanamadım biraz ağır kaçtı kurallara ama bence değildi,yapacak birşey yok.Zaten bir daha böyle konulara girmem bir daha yeniden şunu öğrendim "en büyük kötülüğü bir kadına yine bir kadın yapıyor" İnsan olarak ne kadar ön yargılı ve kişileri karalamaya yönelimimiz var,halbuki anlamaya çalışmak varken.Ama işte kendi hemcinsimden özellikle farklı açılardan bakamayan ve dar kalıplardan bakanlar beni üzüyor ve yoruyor.İnsanlar laftalar yapıştırmayı seviyoruz galiba.Bir daha banlanırsam da bir daha girmeyecem bu foruma.
Siz maşallah ne güzel hazırlıklar yapmışsınız çok beğendim. @Bigaripyolcu bebeğin çok güzel olmuş,hayırlısıyla kullansın sarılıp sarılıp yatsın minnoşun
Canim kabul etmeseydin keşkeÇok kızgınım. Eşimin ablasının kayınvalidesi öldü. Cenazeye ben gitmedim sonradan başsağlığına uğrarım yeter. Ama cenazeye gelenlerin bir kısmı bizede uğrayacakmış. Bu olay dün akşam gelişti. Dün tüm gün kontrol isleri için dışarıdaydık. Ev rezil durumda ütüler duruyor. Tek lokma yiyecek yok başım çatlıyor. Yardım edecek kimsede yok esim cenazeye gitti. Yapsan bi dert yapmasan ayrı salonu temizledim belim koptu. Ben hamileliğin başından bu yana hiç iş yapmadım ya. Ayrıca çocuğuma hayırlı olsun demeye aramayan insanların evime doluşması düşüncesi geriyor beni
Ben de dün karnım çok sertti taş gibi kasıklarım da ağrıyordu dayanamadım gittim sancım çıkmadı bugün de öyle yürümekte zorlanıyorum senin nasıldı belirtiler sancı çıkmış mıydıCanim kabul etmeseydin keşkeben öyle yemekli misafir aldım gündüz 6 saat ayakta kaldım akşam da 12ye kadar hizmet, sonra kasılmalarım oldu hastaneye yatmak zorunda kaldım bi daha tövbe, kimse bebeğimden kıymetli değil kusura bakmasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?