2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben çalıştığım için bu diyeti yapamam ki :/ yine de sağol canım

kızlar bebek bezi, pişik kremi, deterjan, gögüs uçu kremi, şampuan, pamuk mendil yeni doğan, gögüs pedi hangi markaları alıcaksınız yada aldınız benim ilk bebeğim fikrimde yok daha önce kullanalar bilgi verirseniz sevinirim.

İnşallah canım Allah işini rast getirir, Rabbim kapılarını açar.

göğüs kremi lansinoh ıslak mendil unu babbaby bez de sleepy diğerlerinde çok kararlı değilim

Kızlar dün e bebekten joie bin bebek arabasını aldık 200 lira hediye çeki kazandık . Sizce bu cekle ne alayım ben port bebe ve pompa almak istedim eşim izin vermedi iyi düşün daha gerekli şeyler al diyor .siz olsanız ne alırdınız ?

Benim aklimda büyük parça olarak alınabilecek bebek arabası, park yatak yada ahşap henüz karar vermedim. Ev tipi ana kucağı, süt sağma makinesi var muhtemelen bunlardan birinde kullanırdım. Arabanız hayırlı olsun kuzum:)

Islak mendil üni baby doğan aldım
Göğüs kremi.lansinoh
Bebek bezi ilk etapta Prima premium çare sonra değiştiririm
Pişik kremi kararsızım belki sudocrem
Göğüs pedi bilmiyorum o göğüs ucuna yapışıp rahatsız etmez mi ya göğüs kalkanı almak istiyorum ama tecrübeli anneler fikir bekliyorum
Şampuan dalin

Hayırlı.olsun canım.mirus mu aldınız
Anakucagi ihtiyacın varsa ondan.alabilirsin ya da arkadasinda dediği gibi park yatak olabilir

Park yatağı annem alacak canım.sende benim gibi düşünüyorsun :) ama eşim süt sağma makinesi ve ana kucağını gereksiz görüyor

Ben de dün bir video izledim Orda ilk günler göğüs peki kullanmayın diyordu doktor yapışıp açılabilir mis sonraki zamanlar için daha uygun . Ilk günler için göğüs kalkanı daha iyiymiş

Kızlar bende temizliği mayıs başı gibi yapicam inşallah mayıs başında başlarım. Annem gelir eşim olmazsa. Eşim olursa zaten gerek kalmaz kimseye. Önce evin içine çeki düzen veririm. Sonra da camlar silinir balkonalr berbat durumda evde durmadigim için. Perdeleri yikar asarim. Boya işi yok allah'tan. Mutfağı falan dip köşe yaparım banyoyu wc yi hergun yapıyorum ama duvarlarını falanyıkarım.
Halıları da 15inde falan gönderirim. Geldiğinde sermeden önce süpür sil yaparım. Tabi yapabilirsem sonra da sererim oh mis. Tabi bunları halıları vericem 3 günün içinde yapacam yok sa geri pis olur

Evet canm merak ediyoruz hepimiz. Yaşayan ilk bebek galiba daha önce biri ölü doğdu biri de sonradan vefat etmişti galiba . InsaLalah bu minos sağ salim annesine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…