- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.401
Ben çalıştığım için bu diyeti yapamam ki :/ yine de sağol canımAslında klasik şeker diyeti. Kahvaltı yumurta haşlama her gün 1 salatalık 1 domates 2-3 parça peynir 5-6 zeytin şekersiz açık çay her öğünde 1er dilim tam tahılli ekmek tüketiyorum 2 saat sonra meyve yanında 1 bardak süt 2 saat sonra öğle yemeği 3 saat sonra tekrar ara öğün kuru meyve+kuru yemiş ayran yada süt yanında gibi sonra da akşam yemeği. Haftada 2 gün kurubaklagil 2 gün sebze yemeği 2 gün de et pişirip yiyorum. İlk 2 hafta çok sıkı uydum diyete şu an esnetiyorum bende arada azıcık tatlı yiyorum haftada 1 bir dilim kadar ıspanak ve pirasa gibi yemeklere az da olsa pirinç koymaya başladım gibi.
Sağol canımBu hafta 5 Nisan Perşembe gelecek
İnşallah canım Allah işini rast getirir, Rabbim kapılarını açar.Kızlar mrb bende çok stresli günler geçiriyorum.rapor haftalık yaklaşıyor ve benim raporunu verebilmek için bir sigorta girişi yaptirmam gerek tanıdık bir kaç yere soyledik.ama doğum ödeneğini yanardağ cockkkkk cokkkk üzülürüm .sürekli kafam bunla meşgul ne olur bana dua edin işim rast gitsin.hayirlisi olsun ne olur o ödeneği alamazsam kreşi borcum var icra gelir evimize onu kapatacağım.su an iş bile arıyorum girmek iciçn kim alır bilmem tanidtan k bir yere gidip bu hafta görüşeceğim.beni haksız yere işten çıkartan işlerini Allah bildiği gibi yapsın başkada bişey demiyorum
Son haftalara bırakacagim ben henüz bakmadım
göğüs kremi lansinoh ıslak mendil unu babbaby bez de sleepy diğerlerinde çok kararlı değilimkızlar bebek bezi, pişik kremi, deterjan, gögüs uçu kremi, şampuan, pamuk mendil yeni doğan, gögüs pedi hangi markaları alıcaksınız yada aldınız benim ilk bebeğim fikrimde yokdaha önce kullanalar bilgi verirseniz sevinirim.
Lohusam.net ten aldım 85tl canım.bir takımda pazardan büyük beden alicam bir de gecelik alırım diyorum ya da başka pijama almam gecelik alirimBende oyle dusunuyorum ama biyandanda alsammi diyorum cnm
Benim aklimda büyük parça olarak alınabilecek bebek arabası, park yatak yada ahşap henüz karar vermedim. Ev tipi ana kucağı, süt sağma makinesi var muhtemelen bunlardan birinde kullanırdım. Arabanız hayırlı olsun kuzum:)Kızlar dün e bebekten joie bin bebek arabasını aldık 200 lira hediye çeki kazandık . Sizce bu cekle ne alayım ben port bebe ve pompa almak istedim eşim izin vermedi iyi düşün daha gerekli şeyler al diyor .siz olsanız ne alırdınız ?
Islak mendil üni baby doğan aldımkızlar bebek bezi, pişik kremi, deterjan, gögüs uçu kremi, şampuan, pamuk mendil yeni doğan, gögüs pedi hangi markaları alıcaksınız yada aldınız benim ilk bebeğim fikrimde yokdaha önce kullanalar bilgi verirseniz sevinirim.
Hayırlı.olsun canım.mirus mu aldınızKızlar dün e bebekten joie bin bebek arabasını aldık 200 lira hediye çeki kazandık . Sizce bu cekle ne alayım ben port bebe ve pompa almak istedim eşim izin vermedi iyi düşün daha gerekli şeyler al diyor .siz olsanız ne alırdınız ?
Park yatağı annem alacak canım.sende benim gibi düşünüyorsun :) ama eşim süt sağma makinesi ve ana kucağını gereksiz görüyorBenim aklimda büyük parça olarak alınabilecek bebek arabası, park yatak yada ahşap henüz karar vermedim. Ev tipi ana kucağı, süt sağma makinesi var muhtemelen bunlardan birinde kullanırdım. Arabanız hayırlı olsun kuzum:)
Ben de dün bir video izledim Orda ilk günler göğüs peki kullanmayın diyordu doktor yapışıp açılabilir mis sonraki zamanlar için daha uygun . Ilk günler için göğüs kalkanı daha iyiymişIslak mendil üni baby doğan aldım
Göğüs kremi.lansinoh
Bebek bezi ilk etapta Prima premium çare sonra değiştiririm
Pişik kremi kararsızım belki sudocrem
Göğüs pedi bilmiyorum o göğüs ucuna yapışıp rahatsız etmez mi ya göğüs kalkanı almak istiyorum ama tecrübeli anneler fikir bekliyorum
Şampuan dalin
Evet canım mirus aldık . Evde koridorda sürdüm biraz eşim gülüyordu çocuk gibisin diye :)Hayırlı.olsun canım.mirus mu aldınız
Anakucagi ihtiyacın varsa ondan.alabilirsin ya da arkadasinda dediği gibi park yatak olabilir
Napalim heves ediyoruz benimde eşim dalga gecmistihayret hadi kuralım demedin 1saat geçti falan demişti.gule güle kullaninEvet canım mirus aldık . Evde koridorda sürdüm biraz eşim gülüyordu çocuk gibisin diye :)
Sağol canımNapalim heves ediyoruz benimde eşim dalga gecmistihayret hadi kuralım demedin 1saat geçti falan demişti.gule güle kullanin
Lohusam.net ten aldım 85tl canım.bir takımda pazardan büyük beden alicam bir de gecelik alırım diyorum ya da başka pijama almam gecelik alirim
hakikaten bu arkadaşın biraz erken doğmuştu bıdığı ama ben nickini unutmuştum iyi yaptın etiketledinde dönsün bizi bilgilendirsin meraktayız,Güzel haberlerle gelsinde ilk bebişin sevincini bir yaşalım "haziran anneleri topiğinde".Bakalım 2. minoş kimden gelecek,ne güzel dimi şimdiye kadar gelecekleri günü konuşuyorduk artık ilk dünyaya gözünü açan kuzucukları konuşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?