- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.541
Bilmiyorum ki buranın kanunlarıda farklı sezeryanıda erken yapmıyorlar sanırım...
Ya benim en son ağrıdan sebep gittiğimde kendi dr.um yoktu başka bir dr. vardı. Ölçümlerini yaptı, daha önce herşey gününde görünürken geçen gün o dr.un ölçümleri birbirinden farklı çıktı. 28+5'ti. Ölçümlerde kafa 27+2, bacak kemiği 29 haftalık, kilosu 30+4 falan çıktı.. Gelişimi iyi dedi ama benim bu farklar kafama takıldı. Özellikle baş ölçüsü? Acaba ölçümlerde farklılıklar olabilir mi?Benim ilk hamileliğimde de 2 hafta öndeydi ama 40+5 te normal doğum yaptım. 3860 doğdu. Şimdi de 10 günden faZla önde. Dr 3800 den aşağı doğmaz dedi ve sezaryen olacak doğum dedi. Erken doğum riskinden hiç bahsetmedi. Özellikle kafası önde dedi normal zor olur dedi. İlla normal doğum dersen iğneyi erken bırakırsın 38 de çatı muayenesi yaparız uygunsa ozaman düşünürüZ normal doğumu dedi...
Saadece kahverengi alanami surucez yani.ucuna degilmi?
bu göğüs ucu yaraları acaba meme ucu ile mi alakalı mesela benim ilk doğumda uç yoktu hiç emdikçe oldu ve şimdi de düğme gibiler maşallah emzirme bitti ama uçlar kaldı öyle... neyse belki 2. çocuk için emzirme daha kolay olur bu şekilde ve belki yara olmaz diye ümit ediyorum... bu arada mutlaka şu ürünü tavsiye ederimr esmen hayat kurtarıcı o kremi sürünce kıyafetinize yapışmasını engelliyor ve hava aldığı için daha çabuk iyileştiriyor https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15702-gogus-kalkani-2-li-p-pav-757/
Bende almayı düşünüyorum bu kalkanı eğer tavsiye ediyorsan alalım gerçekten. Benim de en büyük korkum emzirememek, hatta doğumdan bu kadar korkmuyorum :) göğüs ucu bende de pek yok çıkartmak için bir şey yaptınmı. Çıkartıcı bir aparat var nette ama işe yararmı bilmiyorum onu düşünüyordum bende. Sanki uç olmayınca sütte olmıcak gibi geliyor insana.
Ben yapacağım kısmetse :) Ama mekan konusunda karar verebilmiş değiliz.
Bende almayı düşünüyorum bu kalkanı eğer tavsiye ediyorsan alalım gerçekten. Benim de en büyük korkum emzirememek, hatta doğumdan bu kadar korkmuyorum :) göğüs ucu bende de pek yok çıkartmak için bir şey yaptınmı. Çıkartıcı bir aparat var nette ama işe yararmı bilmiyorum onu düşünüyordum bende. Sanki uç olmayınca sütte olmıcak gibi geliyor insana.
Eki Görüntüle 2136096 Arkadaşlar sizce hangisi daha güzel. Önü kelebekli olanın rengi aslında lavanta mavisi. Eflatun mavi karışımı gibi.
kızlar size konu dışı bişi soracağım, pazar günü oğlumun d.günü olacak ben poğaçaları ctsiden yapsam sonra pazra az bi fırında ısıtsam olur mu sizce?
kötü düşünme canım biraz zorlu bir süreç süt ve emzirme olayı.. asla pes etme ve sabırlı ol :) ilk 2 ay benim kabus gibiydi ama hiç pes etmedim zaten normal doğumda çok isteyim yapamamıştım en azında emzirmede başarılı olmalıyım diye inat ettim kendimle :) süt sağma makinan varsa daha kolay makina da uç daha iyi çıkıyor belki senin bebeğin daha kolay örenir emmeyi senin daha kolay geçer süreç.. ama kalkan kesin almalısın onsuz bir emzirme süreci düşünemiyorum...
kızlar size konu dışı bişi soracağım, pazar günü oğlumun d.günü olacak ben poğaçaları ctsiden yapsam sonra pazra az bi fırında ısıtsam olur mu sizce?
Aynen ben de resmen penguen gibi yürüyorum :) nefesim yetmiyo, geceleri zor nefes aliyorum zaten.hemen tikaniyorum en ufak bisey yaparken.ALLAH yardimcimiz olsun, herseyiyle guzel ama cok sukur bin sukurKızlarrr zaman geçiyor doğum yaklaşıyor heyecan da artıyor. Ben ağırlaştım iyice ördek gibi yürüyorum bacaklarım ağrıyor hemen nefes nefese kalıyorum. 8.aya girdik ama son günler nasıl geçecek bilmiyorum.
Ama kalkan kullaninca herhangi bisey surulmuyormus cnim sadece kendi sutunden uca surup kalkani kapaticakmissjn.ben yanlismi biliom acaba
Eki Görüntüle 2136096 Arkadaşlar sizce hangisi daha güzel. Önü kelebekli olanın rengi aslında lavanta mavisi. Eflatun mavi karışımı gibi.
sağol cnaım mayalı yapıcam maya olduğundan zaten pazar günü kabarmama stresini de yaşamak istemiyorum :)olur canım tazecik olur. hatta öncesinden yapıp buzluğa bile atabilirsin o gün çözdürüp ısıtınca da taze kalıyor. ama mayalı poğaça için geçerli kabartma tozlu olan bayatlıyor hemen ertesi güne.
kesinlikleBenim de hiç pes etmeye niyetim yok valla umarım en az hasarla atlatırızmakine alıcam evet sütün gelmesi de kolaylaşır heralde sağarak felan.
Olur nie olmasin ki cnm.mikrodalgan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?