2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ikiside cok hos canim gule gule kullan bende begendim bitane ama once bi burdaki carsiya bakim diom.

Kizlar avent gogus kalkani kullanmis olan bi arkadasim war sakin alma diyor bosuna para diyor.gogusleri hamlatiyor diyor.sulu yara yapti giguslerimi diyor ((
Olemi gercekten yaa.kremde ise yaramamis lanolin ((

Gogus kalkanini ben de damlatiyor diye duydum.gereginden fazla nem enfeksiyona zemin hazirlar ama nemsiz kuru kalinca da yara oluyor kremler de o yara olmasin diye.ben silikon gogus koruyucu aldim hem ucunu da cikarmaya yariyor bebek onun ustunden emiyormus ilk zamanlar icin alisana kadar kullanirim diyorum.ilk zamanlar emzirmekten gozum korkmasindansa,emzirmek eziyet haline gelmesindense koruyucu kullanicam ablam ne cekmisti o yaralardan.krem meselesi gec baslarsa ise yaramaz tabi.ben lansinohun kreminin ise yaradigini suan birebir goruyorum.yaralarimi iyilestirmeye basladi catlak benm smdiden.yavastan duzeliyorlar

Nasil simdiden yara mi oldu cnm anlamadim??silikon gogus ucuna baktim nette de oda uzun sure kullanilmiyormus sutu azaltiyormus sende bi bak istersen.video izledim ben.

Nasil simdiden yara mi oldu cnm anlamadim??silikon gogus ucuna baktim nette de oda uzun sure kullanilmiyormus sutu azaltiyormus sende bi bak istersen.video izledim ben.

Uzun sure kullanmicam zaten ama acidan emziremezsem sutum hic gelmez zaten.kar zarar iliskisi.ben ebebekten aldim aventin.ordaki gogus kalkaniyla koruyucu yorumlarini okudum cok fazla kullanicinin.koruyucudan herkes memnundu hayat kurtarici demisler.benm gogus ucum zaten kuru catlakti yillardir dert etmemistim.smdi tedavisine basladm bebis gelmeden cok korkuyorum emzirememekten

Goguslerinde yara mi var ?

güzel bence ikisi de bende burdan aldım L beden..
alırken not da yazdım beden konusunda bilgi istiyorum diye ama kimse aramadı. L inşallah büyük gelmez
Canım aslında kalıpları anladığım kadarıyla dar değil. Ben de ilk önce öyle algıladım, satın alma işlemini yaparken not düştüm ama yanlış yapmışız :) Ben S beden aldım. Kenarda sohbet bölümü var messenger üzerinden sormak gerekiyormuş. Aldıktan sonra sormuş bulundum. Boyumu kilomu, haftamı falan söyledim, S beden aldığımı ama tereddütte kaldığımı söyledim. Doğru seçim yapmışsınız dedi, kalıpları dar değilmiş. Elime ulaşınca göreceğim bakalım.

Evet uzun süre kullanılmıyor bebek ona alışıyor bu sefer memeyi almak istemiyor ben yaşamıştım ama yara iyileşmesi açısından iyi

Guzeller canim insaALLAH guzelce o gun gelir bebisinn kucgainda bunlari giymis olursun fiyatlari ne canim? Benim arkadasim da lohusa sepetinden aldi ayni gorundugu gibi geldi cok begenerek almisti o da.

Kaç canım boyun kilon. Pijama için merak ettim

güzel bence ikisi de bende burdan aldım L beden..
alırken not da yazdım beden konusunda bilgi istiyorum diye ama kimse aramadı. L inşallah büyük gelmez

canım buyuk gelebilir bence.. Ben 2 tane aldım oradan biri m beden bana çok büyük oldu.. şu an boyum 168 kilo da 68 yani zayıf biri değilim.. Sen hem uzunsun hemde benden daha zayıfsın o yüzden değiştirebilirsen s ile değistir bence güzel olur.. bana s bile biraz büyük geliyor ama doğuma kadar doldururum içini umarım..

Dr dan dr a fark ediyormuş. Ben en başından beri aynı dr a gidiyorum başka dr a hiç gitmedim ayrıntılı ultrason hariç. Ayrıntılı ultrasonla kendi dr umun ölçümleri uymuştu ama.4 kilo doğacak sezaryen olmalı deyip 3.300 falan doğarsa kızarım ama yani.

Guzeller canim insaALLAH guzelce o gun gelir bebisinn kucgainda bunlari giymis olursun fiyatlari ne canim? Benim arkadasim da lohusa sepetinden aldi ayni gorundugu gibi geldi cok begenerek almisti o da.
Aminn canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza
Sabahlıklı takımı 127 tl'ye aldım, diğer takımı da 85 tl'ye. Bir de yaptığım alışverişten sebep 25 tl'lik emzirme sütyenini 12 tl'ye aldım :)

Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaa bi de bunla mi uğraşıcam boyu kısa gelir diye s almamıştım

canım yaa sıkıntı oluyor herşey böyle..benimde bugün 24 saatlikteki protein miktarı çok azalmış yeni çıktı sonuç çok sevindim.. şimdilik bende hala preeklampsi riski taşımıyorum.. protein min düzeyde tansiyon yok çok şükür inşallah yarınki kontrolde bebeğimin kilosu da iyi çıkar

şu bebişleri sağlıkla alabilsek kucağımıza.. psikolojik olarak yıprandım resmen.. Akli dengem pek iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…