- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.581
Kızlar ben de bugün bir anlık gaza gelip lohusa pijama takımlarımın siparişini verdim lohusasepetim'den. Yorumları falan olumluydu. İnşallah güzel, kaliteli ürünler gelir. Aslında kendim gezip, bakıp almak istiyordum ama almam gereken o kadar çok şey var ki bir de pijama için gezmek istemedim. Aldığım ürünler bunlar: İlk model ekru aldım sabahlıklı. İkinci modeli sabahlıksız tercih ettim, ve pudra pembesini aldım kızlar. Nasıl sizce? Hastane serin olur mu acaba?
Eki Görüntüle 2136152 Eki Görüntüle 2136153
Eki Görüntüle 2136154
Kizlar avent gogus kalkani kullanmis olan bi arkadasim war sakin alma diyor bosuna para diyor.gogusleri hamlatiyor diyor.sulu yara yapti giguslerimi diyor((
Olemi gercekten yaa.kremde ise yaramamis lanolin((
Gogus kalkanini ben de damlatiyor diye duydum.gereginden fazla nem enfeksiyona zemin hazirlar ama nemsiz kuru kalinca da yara oluyor kremler de o yara olmasin diye.ben silikon gogus koruyucu aldim hem ucunu da cikarmaya yariyor bebek onun ustunden emiyormus ilk zamanlar icin alisana kadar kullanirim diyorum.ilk zamanlar emzirmekten gozum korkmasindansa,emzirmek eziyet haline gelmesindense koruyucu kullanicam ablam ne cekmisti o yaralardan.krem meselesi gec baslarsa ise yaramaz tabi.ben lansinohun kreminin ise yaradigini suan birebir goruyorum.yaralarimi iyilestirmeye basladi catlak benm smdiden.yavastan duzeliyorlar
Nasil simdiden yara mi oldu cnm anlamadim??silikon gogus ucuna baktim nette de oda uzun sure kullanilmiyormus sutu azaltiyormus sende bi bak istersen.video izledim ben.
Goguslerinde yara mi var ?Gogus kalkanini ben de damlatiyor diye duydum.gereginden fazla nem enfeksiyona zemin hazirlar ama nemsiz kuru kalinca da yara oluyor kremler de o yara olmasin diye.ben silikon gogus koruyucu aldim hem ucunu da cikarmaya yariyor bebek onun ustunden emiyormus ilk zamanlar icin alisana kadar kullanirim diyorum.ilk zamanlar emzirmekten gozum korkmasindansa,emzirmek eziyet haline gelmesindense koruyucu kullanicam ablam ne cekmisti o yaralardan.krem meselesi gec baslarsa ise yaramaz tabi.ben lansinohun kreminin ise yaradigini suan birebir goruyorum.yaralarimi iyilestirmeye basladi catlak benm smdiden.yavastan duzeliyorlar
Goguslerinde yara mi var ?
Canım aslında kalıpları anladığım kadarıyla dar değil. Ben de ilk önce öyle algıladım, satın alma işlemini yaparken not düştüm ama yanlış yapmışız :) Ben S beden aldım. Kenarda sohbet bölümü var messenger üzerinden sormak gerekiyormuş. Aldıktan sonra sormuş bulundum. Boyumu kilomu, haftamı falan söyledim, S beden aldığımı ama tereddütte kaldığımı söyledim. Doğru seçim yapmışsınız dedi, kalıpları dar değilmiş. Elime ulaşınca göreceğim bakalım.güzel bence ikisi de bende burdan aldım L beden..
alırken not da yazdım beden konusunda bilgi istiyorum diye ama kimse aramadı. L inşallah büyük gelmez
Evet uzun süre kullanılmıyor bebek ona alışıyor bu sefer memeyi almak istemiyor ben yaşamıştım ama yara iyileşmesi açısından iyiUzun sure kullanmicam zaten ama acidan emziremezsem sutum hic gelmez zaten.kar zarar iliskisi.ben ebebekten aldim aventin.ordaki gogus kalkaniyla koruyucu yorumlarini okudum cok fazla kullanicinin.koruyucudan herkes memnundu hayat kurtarici demisler.benm gogus ucum zaten kuru catlakti yillardir dert etmemistim.smdi tedavisine basladm bebis gelmeden cok korkuyorum emzirememekten
Bu modeli bende çok beğenmiştim canım, çok hoş bence. Lohusasepetim'de de varEki Görüntüle 2136160 nasil kizlar bu model?mavisini begendim
Guzeller canim insaALLAH guzelce o gun gelir bebisinn kucgainda bunlari giymis olursunKızlar ben de bugün bir anlık gaza gelip lohusa pijama takımlarımın siparişini verdim lohusasepetim'den. Yorumları falan olumluydu. İnşallah güzel, kaliteli ürünler gelir. Aslında kendim gezip, bakıp almak istiyordum ama almam gereken o kadar çok şey var ki bir de pijama için gezmek istemedim. Aldığım ürünler bunlar: İlk model ekru aldım sabahlıklı. İkinci modeli sabahlıksız tercih ettim, ve pudra pembesini aldım kızlar. Nasıl sizce? Hastane serin olur mu acaba?
Eki Görüntüle 2136152 Eki Görüntüle 2136153
Eki Görüntüle 2136154
Kaç canım boyun kilon. Pijama için merak ettimCanım aslında kalıpları anladığım kadarıyla dar değil. Ben de ilk önce öyle algıladım, satın alma işlemini yaparken not düştüm ama yanlış yapmışız :) Ben S beden aldım. Kenarda sohbet bölümü var messenger üzerinden sormak gerekiyormuş. Aldıktan sonra sormuş bulundum. Boyumu kilomu, haftamı falan söyledim, S beden aldığımı ama tereddütte kaldığımı söyledim. Doğru seçim yapmışsınız dedi, kalıpları dar değilmiş. Elime ulaşınca göreceğim bakalım.
güzel bence ikisi de bende burdan aldım L beden..
alırken not da yazdım beden konusunda bilgi istiyorum diye ama kimse aramadı. L inşallah büyük gelmez
Dr dan dr a fark ediyormuş. Ben en başından beri aynı dr a gidiyorum başka dr a hiç gitmedim ayrıntılı ultrason hariç. Ayrıntılı ultrasonla kendi dr umun ölçümleri uymuştu ama.4 kilo doğacak sezaryen olmalı deyip 3.300 falan doğarsa kızarım ama yani.Ya benim en son ağrıdan sebep gittiğimde kendi dr.um yoktu başka bir dr. vardı. Ölçümlerini yaptı, daha önce herşey gününde görünürken geçen gün o dr.un ölçümleri birbirinden farklı çıktı. 28+5'ti. Ölçümlerde kafa 27+2, bacak kemiği 29 haftalık, kilosu 30+4 falan çıktı.. Gelişimi iyi dedi ama benim bu farklar kafama takıldı. Özellikle baş ölçüsü? Acaba ölçümlerde farklılıklar olabilir mi?
Aminn canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımızaGuzeller canim insaALLAH guzelce o gun gelir bebisinn kucgainda bunlari giymis olursunfiyatlari ne canim? Benim arkadasim da lohusa sepetinden aldi ayni gorundugu gibi geldi cok begenerek almisti o da.
Canım minyonum :) Boyum 1,56 kilom da şu anda 61. Daha büyük alsam boyum da kaldırmazdı muhtemelen.Kaç canım boyun kilon. Pijama için merak ettim
Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaacanım buyuk gelebilir bence.. Ben 2 tane aldım oradan biri m beden bana çok büyük oldu.. şu an boyum 168 kilo da 68 yani zayıf biri değilim.. Sen hem uzunsun hemde benden daha zayıfsın o yüzden değiştirebilirsen s ile değistir bence güzel olur.. bana s bile biraz büyük geliyor ama doğuma kadar doldururum içini umarım..
Cok sevindim canim 31 . Haftaya geldik inşallah cikmayacak canim ne güzel gidiyorsunuz
Canim benim 17. Haftamda cikmisti bir hafta sürdü tuz biraktim bolsu ictim normalde döndü . 25 . Haftw kontrolümde doktor degistirdim onun randevusunda 15/8 cikti . O doktor panik yapti yuksek diye . Benim randevularda çıkıyor 16/8 de gördüm dedimdiger gittigim doktirum birssy demedi dedim m iki kere 15 ustu cikarsa hapa başla dedi dedim . olur mu oyle sey dedi bir anlik yukselmede bebek kendini koparirsa bagdan nasil bekletir doktorun yukselmesini dedi hemen hapa basla . Kardiyoloji cik dedi sorun neden çıkıyor ogrenelim dedi .
Neyse iste kardiyoloji ciktim kalpte ekkg de sorun cikmadi ama hastanede tansiyonum 17/9 ciktibobreklerde mi bi sıkıntı dedi idrar kan tahkilleri yapti sonuclarda temiz +1 protein cikmis ama gebelik zehirlrnmesinden suphelenmiyorum dedi . Tansiyon holter takildi 24 saat onda evde normal Tansiyon çıktı ama hastanede 16/9 doktor beyaz önlük korkusu mu var sende dedi . Evde iyi hastanede kötü buna birsey yapamam hapini artirdim ama kadin dogumcuna danis dedi o ne yapabilir .
Uzun oldu canim kusura bakma hepsi baglantili olunca neden çıktığı belli olmadi gunde 3 kez hap kullaniyorum , simdi de ellerim ayaklarim şişiyor sıcaktan ve yorgunluga bağlıyorum onu çünkü disarda dolasinca yada svde uzun sure is yapinca oluyor dinlenince geçiyor . Sali günü randevuda doktor bebegin gelisimi iyi dedi şükür her gittigimde kilo almis oluyor suyu da iyi çıkıyor. Bebegimin keyfi yerindeymis şükür . Tansiyon takibine devam yukselince haber verecem acil onu dedi .. inşallah bebeklerimiz sag salim saglikla sihatla dogacak
Canım minyonum :) Boyum 1,56 kilom da şu anda 61. Daha büyük alsam boyum da kaldırmazdı muhtemelen.
Ben de senin gibiyim canım ben de oradan almayı düşünüyorum eline geçince haber eder misin bedenine ben de karar veremedi mCanım minyonum :) Boyum 1,56 kilom da şu anda 61. Daha büyük alsam boyum da kaldırmazdı muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?