- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.501
Benimde 25 te 975 ti bakalım kaç oldu24 teyken 970 felandi canım
O zaman daha da şiddetlenecek desene canım doktorun ne dedi peki kafası aşağıda mı benim genelde aşağıda baskı yapıyor30. hafta sen ne dıosun agrı degıl baska bısı o ara ara sımsek cakr gıbı oluyor. acı var oturdugunda gecer gıbı. bazen vajınam yırtılır gıbı degısık turden agrıyor.
Canım benim kızım 29. Haftada 1780 kg dı 20 gün önde dedi bu gidişle 4,500 kg geçer sezeryan olur dedi ,seninki benimkşne göre yine iyiKızlar 29 haftalik gebeyim ilk bastan beri önde gidiyor ama bugun kontrolde doktor 1600 gr olmuş normal dogumun riske giriyor dedi cok mu kilosu çogu ölçümü 32 hafta yaziyor daha doguma cok gibi geliyordu 32 haftayi görünce bi an korktum daha hicbiseyi hazir degil
Hoşgeldin canım valla özledik çok uzun oldu seni özellikle merak ediyordum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
Hoşgeldin :) çok uzun sürdü ya
canim hoşgeldin şükür kavusturana iyi olmaniza çook sevindim . Benim tansiyonum çıktıkca seni düşünüyordum hep yazamıyorda inşallah iyilerdir diye
Eki Görüntüle 2135813 işte buda bizim bebek bakım çantası kizlar
Pazartesi Kontrol var ama geçmek bilmedi bu haftaminnoş napiyor acaba en son benimki de 1920 gram 44 cm di 30+1 de bakalım şimdi kaç olmuş
Bende su mıktarı yukselmıs bebek asagıdaydı donmustu ama o daha cok doner dedi ole de oldu bı asagıda bı yukarıda kendi doltorumla bu hafta var kontrol bakalım ne dicek. Dus alınca rahatlıorum senın hafta kacO zaman daha da şiddetlenecek desene canım doktorun ne dedi peki kafası aşağıda mı benim genelde aşağıda baskı yapıyor
Canım benim kızım 29. Haftada 1780 kg dı 20 gün önde dedi bu gidişle 4,500 kg geçer sezeryan olur dedi ,seninki benimkşne göre yine iyibakalım yarın yine randevum var umarım daha fazla almamıştır kilo.
Kuzum o ne ya sen ciddimisin 7000tl nedir ya.Nasıl bir hastaneki orası boğaz manzaralı falan mı??? Saçmalıyorlar iyice.Hiç moralini bozma demekki böylesi hayırlı.Ne olur yani hiç olmadı gideriz tıp fakültesinde falan yaparız.Devlet hastaneleri daha güvenilir bence.Bende bugün doktorumdaydım ama doğum hakkında konuşmak için erken dedi(normal yapıp yapamayacağım konusu)Burası fiyat vermiyor çünkü muayenehane,kendisi doğum yapmıyor bildiğim kadarıyla yapıyorada tıp fakültesinde yapıyordur ama dediğim gibi daha erken dedi.Diğer doktorumdan fiyat alıcam onada 2 haftam var.Valla fazla fiyat çıkarırlarsa senin gibi yaptırmam,devlet varken.Sağılacak inek gibi görüyorlar bizi haO ne olaki hiç duymadım akan kanı durduran birşeymi ben haftasonu yeni bir doktora gideceğim. Doğumu kendi doktorumda yapamayacağım sağolsun 7000 istiyor sadece kendisi için hastane masrafı hariç. Bakalım yeni doktorla herşeyi konuşmak istiyorum ilk randevuda beni ne kadar sahiplenir bilemiyorum ama nasip
Bende su mıktarı yukselmıs bebek asagıdaydı donmustu ama o daha cok doner dedi ole de oldu bı asagıda bı yukarıda kendi doltorumla bu hafta var kontrol bakalım ne dicek. Dus alınca rahatlıorum senın hafta kac
Tşk ler sende güle güle kullan.Gule gule kullan cnim.bende kirmizjsini aldim.bu rengide begendim.arasinda kaldim hatta.kirmizi olsun dedim
28+0 da 1250 dedi bana canım ama boyu biraz daha uzun benimkinin bı de kafası büyük. Yapısal bişey heralde. Bir de olcumden ölçüme değişir dedi dr kesin değil bu gramlarKızlar maşallah bebişlerinize,28. Haftada 1100 gr 35 cm dedi, Dr küçük falan demedi ama aklıma takıldı acaba küçük mü yoksa normal mi
Tşk ler sende güle güle kullan.
Kullanışlı bir çanta için ne bebeğimizi ihtiyacını atıp sağlıklı güzel günlerde gezeriz insalh:))
Bende 30 oldum 30+1 ne zaman 29 a geldim bi tuhaflıklar olmaya başladı en son 27+3 de gittik 1100 gr 36 idi geçen çok nasıldım die gittim 29 +2 1550 gr 43 cm dedi boylu olacak dedi çocuk mutasyon geçirdi artık karnımı kaldırarak yürüyorum bende çalışıyorum oturunca gotum çok ağrıyor 32 hafta 37 ye kadar alirim diodum bakalım dayanabilecek miyim daha kıyafetleri yıkanıp bahar temizliği yapacaktım oy oy29 haftalıgız canım dönüyor benimki de hareketleri iyice sertleşti iş de yorucu dinlenemiyorum 3 hafta var 32.haftada rapor alacam ama çok çalışabileceğimi düşünmüyorum artık. İnşa güzel sonuçlar alırsın. Senin kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?