- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.521
Hanımlar Ayşe Öner in şöyle bir tavsiyesi var ben denemeyi düşünüyorum.İçinizde duyan deneyen olmuşmuydu?
ben lansinoh almıştım onu kullanırım mustela yerine.
Emzirmeye başladıktan sonra göğüs uçlarınızın yara olmasını istemiyorsanız ya da az bir hasarla atlatayım diyorsanız; hamileliğinizin yaklaşık 34. haftasından itibaren başlayarak Göğüs Ucu Kabalaştırma çalışması yapabilirsiniz. Nasıl mı oluyor? Sabahları içeriğinde 80 derece alkol olan bir kolonya ile göğüs uçlarınızı silin, akşam yatmadan önce de Mustela Göğüs Ucu kremini kullanın..
Kolonya canım bişey değil80 derece alkol bi zarar wermesin cnim gogus ucuna?korkarim ben.
Canım çok geçmiş olsun çok acimistir.Bu sakarlıkla tetanozun 2.dozunu yaptırarak yerinde karar verdiğimi farkettim. Örme bebeklere sardım ya bir tanesinin kafasına saç ekiyorum birkaç gündür. İşaretlemek içinde yorgan iğnesi takmıştım. Gece yatarken koltuğun başına koymuşum koltuk arasından geçip birşey koyacaktım hareket ettirince kafa yuvarlandı. Yorgan iğnesi dikine bilek kısmından ayağıma saplandı. Ne kadar ağladım igneyi nasıl çektim anlatamam. Kemige dayandığını hissettim resmen aksam akşam aklımı aldı
Bilmiyorum ki buranın kanunlarıda farklı sezeryanıda erken yapmıyorlar sanırım...Ay canm o zaman seni 37 38 de alırlar sezaryene
Cok sevindim canim 31 . Haftaya geldik inşallah cikmayacak canim ne güzel gidiyorsunuzcanım geçmiş olsun o tansiyon korkulu kabusum resmen ama çok şükür henüz çıkmadı.. senin tansiyonun neden oynadı? Nasıl gidiyor bebeğin gelişimi falan? inşallah gebelik zehirlenmesine dair hiçbirşey yaşamazsın
Hastane olsa iyi sadece doktor parası :) istediğimiz hastaneye gelebiliyor. Ama hastaneye ekstra malzeme ve doğum ücreti tekrar veriyorsun. 11 binden aşağı çıkmaz yani. Bakalım haftasonunu bekliyorum bende yeni doktorla frekans tuttururuz inşallahKuzum o ne ya sen ciddimisin 7000tl nedir ya.Nasıl bir hastaneki orası boğaz manzaralı falan mı??? Saçmalıyorlar iyice.Hiç moralini bozma demekki böylesi hayırlı.Ne olur yani hiç olmadı gideriz tıp fakültesinde falan yaparız.Devlet hastaneleri daha güvenilir bence.Bende bugün doktorumdaydım ama doğum hakkında konuşmak için erken dedi(normal yapıp yapamayacağım konusu)Burası fiyat vermiyor çünkü muayenehane,kendisi doğum yapmıyor bildiğim kadarıyla yapıyorada tıp fakültesinde yapıyordur ama dediğim gibi daha erken dedi.Diğer doktorumdan fiyat alıcam onada 2 haftam var.Valla fazla fiyat çıkarırlarsa senin gibi yaptırmam,devlet varken.Sağılacak inek gibi görüyorlar bizi ha
Kan taşı üzerine basıldığı yerdeki kanı durdurur canım ve berberlerde satılıyor
Merhaba ilk gebeligimde banada bebek çok kilolu dedi doktor sonra epey korkuttu o zamanda biraz plasenta aşağıda ve kanaman vardı korkudan bebeğe birşey olacak sandım ve eşimle sezeryan doğuma karar verdik keşke başka Dr gitseydin sırf para için ameliyat etti beni doğumda oğlum 3.800 Gr doğdu kafa boyu 35 cm tam olmasi gibiydi tek doktorla kalmayın Allah kolaylık versinKızlar 29 haftalik gebeyim ilk bastan beri önde gidiyor ama bugun kontrolde doktor 1600 gr olmuş normal dogumun riske giriyor dedi cok mu kilosu çogu ölçümü 32 hafta yaziyor daha doguma cok gibi geliyordu 32 haftayi görünce bi an korktum daha hicbiseyi hazir degil
Canım korkma kızimda gerilik vardı hatta 38. Haftada sancı var diye doğuma aldılar aslinda geri diye doktor 40. Haftaya yakın sezeryana alacaktı ama beklemedi kızım 3300 Gr kafa 33 cm doğdu biraz ministi kafası en alt sınırda doğdu maşallah cin gibi şimdiHızla açılıyor derken ? Kötü anlamda mi ? Inşallah bi sorun olmaz ya
80 derece alkol bi zarar wermesin cnim gogus ucuna?korkarim ben.
Benim kadar doktor degistiren olmamıştır galiba tam 5 doktora gittim hepside 2 hafta onde dediler bugune kadar bende artık erken döllenme olmuştur o zaman diye düşünmeye başladım haziran başına dogar diye düşünüyorum artık. Salta göre 28 haziran ama ultrasona göre 11 haziran gösteriyor doğum tarihiniMerhaba ilk gebeligimde banada bebek çok kilolu dedi doktor sonra epey korkuttu o zamanda biraz plasenta aşağıda ve kanaman vardı korkudan bebeğe birşey olacak sandım ve eşimle sezeryan doğuma karar verdik keşke başka Dr gitseydin sırf para için ameliyat etti beni doğumda oğlum 3.800 Gr doğdu kafa boyu 35 cm tam olmasi gibiydi tek doktorla kalmayın Allah kolaylık versin
Bebek zaten çok tahriş edecek yani genelde öyle oluyor göğüs uçları çok hassas sonuçta.benim anladığım kadarıyla zaten amaç alkolle biraz tahriş etmek zaten sonra kremle nemlendirmek.ben deneyeceğim sanırım.cunku normalde cildim çok hassas.su bir iki hafta güneşli gibi krem sürmeden dışarı çıkayım yanaklarim burnum hemen kizariyor yanıyor mesela.80 derece alkol bi zarar wermesin cnim gogus ucuna?korkarim ben.
Kolonya ile silcez canım mesela evdeki kolonyaya baktım akşam 80 derece yazıyor üstünde standart bi kolonya yeterli demek ki. Ne zarar verebilir ki tahriş etse bebek daha çok edecektir eminim :)
Sadece ucunu mu silcez peki cnim pamuga dokup kolonyayi??mustela gogus kremimi warmis senden duydum
ben pamuga dokup kahve rengi alanı silicem, sonra krem sürücem. Bende bu yazıda gördüm valla bilmiyordum olduğunu. En ünlüsü benim yazdığım krem galiba hep onu duydum bende ondan aldım.
Hanımlar Ayşe Öner in şöyle bir tavsiyesi var ben denemeyi düşünüyorum.İçinizde duyan deneyen olmuşmuydu?
ben lansinoh almıştım onu kullanırım mustela yerine.
Emzirmeye başladıktan sonra göğüs uçlarınızın yara olmasını istemiyorsanız ya da az bir hasarla atlatayım diyorsanız; hamileliğinizin yaklaşık 34. haftasından itibaren başlayarak Göğüs Ucu Kabalaştırma çalışması yapabilirsiniz. Nasıl mı oluyor? Sabahları içeriğinde 80 derece alkol olan bir kolonya ile göğüs uçlarınızı silin, akşam yatmadan önce de Mustela Göğüs Ucu kremini kullanın..
Ben yapacağım kısmetse :) Ama mekan konusunda karar verebilmiş değiliz.Kizlar hamile dis cekimi yapicak olanlar kimlerrr
Ben de oyle yapacaktim dogumdan sonra iznim yaniyor ama yaz tatiline denk geldigi icin. Ogretmenim. O yuzden ben de tam 32+0 da yani dün izne ayrildim. Bari oncesindeki izin hakkimi kullanayim dinleneyim diye :)Selam kızlar maşallah raporlar alınmaya başlanmış benimde nasipse haftaya cuma kontrolüm var ve 32+0 olucaz ve bende çalışmak isteyenlerdenim çünkü gerçekten Doğum sonrası daha çok gerekli oluyor. Biraz dişimizi sıkıp sabredicez artık
Güle güle kullanın canım çok güzel rengi deEki Görüntüle 2135813 işte buda bizim bebek bakım çantası kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?