2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Göğüs ucu yaralarindan yakinan anneler, benimde ilk bebeğimde yara oldu ikinci gün ve kabus gibiydi göğüs ucu da çok olmadığı için şu silikon göğüs ucu mu koruyucumu ne deniyor ondan aldım medelanin ve emzirme dönemini onunla devam ettim 6 ay emzirdim , 6 ay sonra kkendi isteğim ile bıraktım. Allah nasip ederse bunda da kolaya kaçıp silikon uçlarla emziririm , Aynı zamanda sagipta verdiğim için de sorun yaşamadım şükür. Yani canınız çok yanar ve geçmeyen yaralarla ugrasirsaniz tavsiye ederim.

o silikon uçlardan ben de almıştım ama hiç becerememiştim

Dis cekimde ne giycen peki cnm
Henuz almadim canim, mayista yapmayi dusunuyorum. Diz boyunda ekru renk bi elbise giymek istiyorum istedigim gibi bir model bulurum insallah. Bir de başima ciceklerden bir tac takarim. Ayagima keten spor ayakkabi aldim onu giyecegim. Biraz spor olsun istiyorum elbiseyi de tül detaylı istemiyorum o yuzden. Fotograflarimizi cekecek kisi yabanci degil, abim :) o yönden şanslıyım fotograf konusunda. Ama dedigim gibi mekanda kararsizim. Cayır cimen mi olsun, deniz kenari mi karar veremiyorum.

Bence cayir cimen olsun cnm mis gibi yaz fotosu iste.abinin fotografci olmasi sans wala.cok pahali cnku.bende mayista istiyorum nasipse.ben evdeki elbisemi denedim dun baya oldu hosuma da gtti.almicamm elbise.dedigin gibi tac veya cicek olabilir.

Aynen ben de resmen penguen gibi yürüyorum :) nefesim yetmiyo, geceleri zor nefes aliyorum zaten.hemen tikaniyorum en ufak bisey yaparken.ALLAH yardimcimiz olsun, herseyiyle guzel ama cok sukur bin sukur

Amin canım bunlar tatlı yorgunluklar annemlerde diyor bebeği kucağına al herseyi unutursun diye çok şükür buna da sağlıcakla doğsun bebişlerimiz

Canım peki neresi geriydi.benim şimdiye kadar hep uyumluyken göbek çevresi son kontrolde dört gün geri çıktı diğerleri normaldi

Canım peki neresi geriydi.benim şimdiye kadar hep uyumluyken göbek çevresi son kontrolde dört gün geri çıktı diğerleri normaldi
Kafa ve göbek çevresi demişti hatta çok zayıf dediler bir ara minik kafa sendromu var acaba dedi zaten 12. Haftada down sendromu olabilir demişti bende doktoru bıraktım devlete devam ettim oda detaylı inceledi tamam küçük bir kiz bebeği ama sende kocaman değilsin demişti her insan farklıdır deyip içimi rahatlatti.

Bende kilosu da normal çıktı da doktorum çok önemli değil her bebek farklıdır dedi sağol canım bu arada sağlık ocağında b12 im çok düşük çıkmış doktor eşime bir an önce ilaç başlasın demiş ondan mi geri kaldı bebeğim diye düşünmedim değil

Ben de oyle yapacaktim dogumdan sonra iznim yaniyor ama yaz tatiline denk geldigi icin. Ogretmenim. O yuzden ben de tam 32+0 da yani dün izne ayrildim. Bari oncesindeki izin hakkimi kullanayim dinleneyim diye :)
NE GÜZEL İYİ YAPMIŞSIN CANIM MAALESEF BENİM ÖYLE OLMADIĞI İÇİN MECBURİ AKTARMA YAPMAM LAZIM BAKALIM HAFTAYA CUMA BELLİ OLACAK

Uzun kollumu alicaksin cnm yanarsin wala
Tesettürlü olduğum için öylr yapacağım canım. Hastaneler klimalı oluyor ya sıkıntı olmaz o kadar. Kızımın doğumu ağustosta olmasına rağmen sıkıntı yaşamamıştım. Zaten ilk gün üşüme bile oluyor.
Ben soldaki ni beğendim canım :)
Fikir verdiğin için sağ ol canım.

Hiii pardon cnim dogru kapaliysan uzun giyilir.bencede soldaki

Kizlar avent gogus kalkani kullanmis olan bi arkadasim war sakin alma diyor bosuna para diyor.gogusleri hamlatiyor diyor.sulu yara yapti giguslerimi diyor ((
Olemi gercekten yaa.kremde ise yaramamis lanolin ((

Kızlar ben de bugün bir anlık gaza gelip lohusa pijama takımlarımın siparişini verdim lohusasepetim'den. Yorumları falan olumluydu. İnşallah güzel, kaliteli ürünler gelir. Aslında kendim gezip, bakıp almak istiyordum ama almam gereken o kadar çok şey var ki bir de pijama için gezmek istemedim. Aldığım ürünler bunlar: İlk model ekru aldım sabahlıklı. İkinci modeli sabahlıksız tercih ettim, ve pudra pembesini aldım kızlar. Nasıl sizce? Hastane serin olur mu acaba?

gayet güzeller bende oradan bakıyorum dışarıda bulamazsam ordan alıcam.

güzel bence ikisi de bende burdan aldım L beden..
alırken not da yazdım beden konusunda bilgi istiyorum diye ama kimse aramadı. L inşallah büyük gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…