2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende boyum 172 kilom 65. Doğuma kadar 70 falan olurum ama ben kısa gelir parçaları diye s almamıştım
Aslında M alabilirmişsin canım. Valla aldığım S bedenin boyu bile uzun gelebilir bana Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.
Peki ürün senin eline daha ulaşmadı mı? Ne zaman aldın sen?

Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaa bi de bunla mi uğraşıcam boyu kısa gelir diye s almamıştım

yok canım boyu iyi olur bence ben göbeğimin üstüne kadar çekebiliyorum.. tam oluyor sende en fazla 3*4 cm aşagıda tutarsın hatta ona bile gerek kalmayabilir

Aslında M alabilirmişsin canım. Valla aldığım S bedenin boyu bile uzun gelebilir bana Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.
Peki ürün senin eline daha ulaşmadı mı? Ne zaman aldın sen?
Ulaştı da ben evde değilim hala gormedim bu akşam gidip bakıyım bari

Guzel canim uyguna almissin hayirli ugurlu olsun amin insaALLAH sagsalim aliriz

Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaa bi de bunla mi uğraşıcam boyu kısa gelir diye s almamıştım

Canm benim geceligim bugun elime gecti denedim az once.mecit marka aldim L beden 160boy 64kiloyum.bol olmasina bol ama benm icin sknti degil gecelik sonucta yatarken giyecegim bisey bol olmasi iyi benm icin.hem suan gobekten dolayi bol da durmuyor sadece kollari uzun dantelleri elimin ustune cok az geliyor o kadar.tesetturlu oldugum icin benm icin sknti degil bu bolluk zaten tuniklerimi de hep bol alirim.boyu uzun olsun diye düşunup l aldim ben de

Bende öyle düşündüm ama bugün deneyeceğim bakalım nasi olacak

Bende 85 biri 85 diğeri. Sonra sepette emzirme sütyeni %50 düştü bende 12 ye aldım uygun oldu inşalalh güle güle kullanırız

ben pamuga dokup kahve rengi alanı silicem, sonra krem sürücem. Bende bu yazıda gördüm valla bilmiyordum olduğunu. En ünlüsü benim yazdığım krem galiba hep onu duydum bende ondan aldım.
Kızlar mustelanın göğüs ucu kremi vardı kullanmıştım ben ama artık üretilmiyor diye biliyorum

Canım bende ilk modelin pembesini beğenmiştim başka bulamazsam onu alacağım ikisde çok güzel güle güle kullan

Buydu evet bi ara indirim oldu ben iki tanesini 77liraya aldim.o ara bitmis olabilir stokta.baska sitelerde de var aynen oralardan alirsin.ben daha once de burdan alisveris yaptm o yuzden indirim msji gelmsti
Sağol canım verdiğin bilgiler için bende gittidiyor dan sipariş verdim şimdilik 1 kutu aldım bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…