- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.601
Aslında M alabilirmişsin canım. Valla aldığım S bedenin boyu bile uzun gelebilir banaBende boyum 172 kilom 65. Doğuma kadar 70 falan olurum ama ben kısa gelir parçaları diye s almamıştım
Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaabi de bunla mi uğraşıcam boyu kısa gelir diye s almamıştım
Tamam canım, elime geçince deneyip söylerim :)Ben de senin gibiyim canım ben de oradan almayı düşünüyorum eline geçince haber eder misin bedenine ben de karar veremedi m
Sağol canımTamam canım, elime geçince deneyip söylerim :)
Ulaştı da ben evde değilim hala gormedim bu akşam gidip bakıyım bariAslında M alabilirmişsin canım. Valla aldığım S bedenin boyu bile uzun gelebilir banaSabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.
Peki ürün senin eline daha ulaşmadı mı? Ne zaman aldın sen?
Guzel canim uyguna almissin hayirli ugurlu olsunAminn canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza
Sabahlıklı takımı 127 tl'ye aldım, diğer takımı da 85 tl'ye. Bir de yaptığım alışverişten sebep 25 tl'lik emzirme sütyenini 12 tl'ye aldım :)
Bak, bir dene bakalım canım bende merak ettim. Ama bence S yada M alabilirmişsin. Olmazsa sayfasından yaz istersen, destek alabilirsin. Değişim falan yapıyorlardır muhakkak.Ulaştı da ben evde değilim hala gormedim bu akşam gidip bakıyım bari
Ayy gerçekten mi çok büyük almışım o zaman yaaabi de bunla mi uğraşıcam boyu kısa gelir diye s almamıştım
Bende öyle düşündüm ama bugün deneyeceğim bakalım nasi olacakCanm benim geceligim bugun elime gecti denedim az once.mecit marka aldim L beden 160boy 64kiloyum.bol olmasina bol ama benm icin sknti degil gecelik sonucta yatarken giyecegim bisey bol olmasi iyi benm icin.hem suan gobekten dolayi bol da durmuyor sadece kollari uzun dantelleri elimin ustune cok az geliyor o kadar.tesetturlu oldugum icin benm icin sknti degil bu bolluk zaten tuniklerimi de hep bol alirim.boyu uzun olsun diye düşunup l aldim ben de
Tamm canım haber veririm deneyinceBak, bir dene bakalım canım bende merak ettim. Ama bence S yada M alabilirmişsin. Olmazsa sayfasından yaz istersen, destek alabilirsin. Değişim falan yapıyorlardır muhakkak.
Bende 85 biri 85 diğeri. Sonra sepette emzirme sütyeni %50 düştü bende 12 ye aldım uygun oldu inşalalh güle güle kullanırızAminn canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza
Sabahlıklı takımı 127 tl'ye aldım, diğer takımı da 85 tl'ye. Bir de yaptığım alışverişten sebep 25 tl'lik emzirme sütyenini 12 tl'ye aldım :)
Eğer hoşuma giden başka model bulamazsam ikisini de alacağım canım ama sizinkileri görünce benimkilerin çok basit olduğunu düşünmeye başladım :))reoc ikisi de cok tatlı ama bence sağdaki daha sempatik :)
Sağ olasın.Hiii pardon cnim dogru kapaliysan uzun giyilir.bencede soldaki
Bu modeli bende çok beğenmiştim canım, çok hoş bence. Lohusasepetim'de de var
Kolay kullanımı, ben rahat etmiştim medela marka tavsiye ederimo silikon uçlardan ben de almıştım ama hiç becerememiştim
Kızlar mustelanın göğüs ucu kremi vardı kullanmıştım ben ama artık üretilmiyor diye biliyorumben pamuga dokup kahve rengi alanı silicem, sonra krem sürücem. Bende bu yazıda gördüm valla bilmiyordum olduğunu. En ünlüsü benim yazdığım krem galiba hep onu duydum bende ondan aldım.
Canım bende ilk modelin pembesini beğenmiştim başka bulamazsam onu alacağım ikisde çok güzel güle güle kullanKızlar ben de bugün bir anlık gaza gelip lohusa pijama takımlarımın siparişini verdim lohusasepetim'den. Yorumları falan olumluydu. İnşallah güzel, kaliteli ürünler gelir. Aslında kendim gezip, bakıp almak istiyordum ama almam gereken o kadar çok şey var ki bir de pijama için gezmek istemedim. Aldığım ürünler bunlar: İlk model ekru aldım sabahlıklı. İkinci modeli sabahlıksız tercih ettim, ve pudra pembesini aldım kızlar. Nasıl sizce? Hastane serin olur mu acaba?
Eki Görüntüle 2136152 Eki Görüntüle 2136153
Eki Görüntüle 2136154
Sağol canım verdiğin bilgiler için bende gittidiyor dan sipariş verdim şimdilik 1 kutu aldım bi deneyeyimBuydu evet bi ara indirim oldu ben iki tanesini 77liraya aldim.o ara bitmis olabilir stokta.baska sitelerde de var aynen oralardan alirsin.ben daha once de burdan alisveris yaptm o yuzden indirim msji gelmsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?