2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebek arabası almıştık ya minico dan çizik içinde geldi ki almadan önce sormuştuk teşhir ürün mü diye özellikle, hemen geri gönderdik ama çok moralim bozuldu aynı araba başka sitelerde 500 600 daha fazla şimdi yine başa döndük araba bakıyoruz

Ayy ben iyce panik oldum.herkes hazirla diyor gec kalmissin diyor.benimde bilgim yok cnm o konuda.nete bakiyorum neler koymali diye cantaya.
Benim 3 bebeğim tam takım hastane çıkışı iki tanede ayrıca 5 li hastane çıkışı zibinli ikitane penye yelek ağız bezi biberon emzik kaynatıp koyun ıslak mendil bez 6.7 tane 3 tane çorap bebek icin 2 çift havlu batik penye bataniye sizin içinde gecelik sabahlık pijama takım 5 tane kilot hasta bezi bir paket kısa çorap 2 çift terlik ince hirka yada şal emzirme sütyeni yada atleti havlu

Eklentiler

• IMG_20180411_133758_642.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar dua edin lütfen üç gündür geçmeyen bel ağrım var ve vajinada baskı. Şuan iyice ağrımaya başladı hastaneye gidiyorum umarım herşey yolundadır
Geçmiş olsun cnm bence rahim büyüyor baskı yapıyor için rahat olsun normal bu haftalarda dr aynısını diyecektir insallah

Ben apikobal b12 ilacı kullanıyorum kan yada başka vitamin hapı almıyorum canım olmazsa sende kullan Dr sor takma kafana muz ye bide yumurta tuket inşallah sıkıntı olmaz korkma.

Kızlar dua edin lütfen üç gündür geçmeyen bel ağrım var ve vajinada baskı. Şuan iyice ağrımaya başladı hastaneye gidiyorum umarım herşey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım,doktora gitmekle iyi yapıyorsun, sanciysa bile onlar müdahale Edip durdurabilirler. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ayıp ya valla, millet ne hevesleri alıyor o arabayı. Cizikli alacak olsam ikinci el alırsın zaten

Açıklık olup olmadığına bakmak çok acı verir mi tecrübeli anneler lütfen cevap verin
Canım çok geçmiş olsun inşallah normal bir ağrıdır, korktuğun gibi olmaz,ben çatı muayenesi olmuştum ama öyle abartıldığı kadar değil,normal alttan muayene gibiydi, açıklık muayenesini bilmiyorum, belki o da çatı gibidir.

5 tane kilot demissin cnim.yuksek bel kilotmu diyosun pamuklu?yoksa killan at kilotlardanmi?

Inşallah bişey çıkmaz canım korkma ya baktirsaydin bence. Düşünmemeye çalış zamanı gelince bakacaklar nasılsa. Zor bişey değildir bence
İki parmakla bakacağım dedi korktum baktirmadim sancı genelde 30larda çıktı sorun yok dedi polikliniğe git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…