- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.621
Benim 3 bebeğim tam takım hastane çıkışı iki tanede ayrıca 5 li hastane çıkışı zibinli ikitane penye yelek ağız bezi biberon emzik kaynatıp koyun ıslak mendil bez 6.7 tane 3 tane çorap bebek icin 2 çift havlu batik penye bataniye sizin içinde gecelik sabahlık pijama takım 5 tane kilot hasta bezi bir paket kısa çorap 2 çift terlik ince hirka yada şal emzirme sütyeni yada atleti havluAyy ben iyce panik oldum.herkes hazirla diyor gec kalmissin diyor.benimde bilgim yok cnm o konuda.nete bakiyorum neler koymali diye cantaya.
Kızlar bebek arabası almıştık ya minico dan çizik içinde geldi ki almadan önce sormuştuk teşhir ürün mü diye özellikle, hemen geri gönderdik ama çok moralim bozuldu aynı araba başka sitelerde 500 600 daha fazla şimdi yine başa döndük araba bakıyoruz
Geçmiş olsun cnm bence rahim büyüyor baskı yapıyor için rahat olsun normal bu haftalarda dr aynısını diyecektir insallahKızlar dua edin lütfen üç gündür geçmeyen bel ağrım var ve vajinada baskı. Şuan iyice ağrımaya başladı hastaneye gidiyorum umarım herşey yolundadır
İnsallah belimdeki sancı şuan beni mahvediyor dua edinGeçmiş olsun cnm bence rahim büyüyor baskı yapıyor için rahat olsun normal bu haftalarda dr aynısını diyecektir insallah
Ben apikobal b12 ilacı kullanıyorum kan yada başka vitamin hapı almıyorum canım olmazsa sende kullan Dr sor takma kafana muz ye bide yumurta tuket inşallah sıkıntı olmaz korkma.Bende kilosu da normal çıktı da doktorum çok önemli değil her bebek farklıdır dedi sağol canım bu arada sağlık ocağında b12 im çok düşük çıkmış doktor eşime bir an önce ilaç başlasın demiş ondan mi geri kaldı bebeğim diye düşünmedim değil
Çok geçmiş olsun canım,doktora gitmekle iyi yapıyorsun, sanciysa bile onlar müdahale Edip durdurabilirler. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dua edin lütfen üç gündür geçmeyen bel ağrım var ve vajinada baskı. Şuan iyice ağrımaya başladı hastaneye gidiyorum umarım herşey yolundadır
Ayıp ya valla, millet ne hevesleri alıyor o arabayı. Cizikli alacak olsam ikinci el alırsın zatenKızlar bebek arabası almıştık ya minico dan çizik içinde geldi ki almadan önce sormuştuk teşhir ürün mü diye özellikle, hemen geri gönderdik ama çok moralim bozuldu aynı araba başka sitelerde 500 600 daha fazla şimdi yine başa döndük araba bakıyoruz
Kızlar maşallah bebişlerinize,28. Haftada 1100 gr 35 cm dedi, Dr küçük falan demedi ama aklıma takıldı acaba küçük mü yoksa normal mi
Bnimkide 28 haftada 1180 grmdi canm :)Ayni sayilir simdi kac oldu acaaba daha kontrole cok var
Canım çok geçmiş olsun inşallah normal bir ağrıdır, korktuğun gibi olmaz,ben çatı muayenesi olmuştum ama öyle abartıldığı kadar değil,normal alttan muayene gibiydi, açıklık muayenesini bilmiyorum, belki o da çatı gibidir.Açıklık olup olmadığına bakmak çok acı verir mi tecrübeli anneler lütfen cevap verin
Benim 3 bebeğim tam takım hastane çıkışı iki tanede ayrıca 5 li hastane çıkışı zibinli ikitane penye yelek ağız bezi biberon emzik kaynatıp koyun ıslak mendil bez 6.7 tane 3 tane çorap bebek icin 2 çift havlu batik penye bataniye sizin içinde gecelik sabahlık pijama takım 5 tane kilot hasta bezi bir paket kısa çorap 2 çift terlik ince hirka yada şal emzirme sütyeni yada atleti havlu
Vajinal ultrason da net görünüyor o da acıtmaz ama genelde önce karından bakıyorlar şüphe olursa vajinadan bakıyorlarAçıklık olup olmadığına bakmak çok acı verir mi tecrübeli anneler lütfen cevap verin
Sorma canım çok beğenerek almıştık teşhir olduğu çok belli toz içindeydi para iadesi istedik gelsin başka bakıcaz artıkAyıp ya valla, millet ne hevesleri alıyor o arabayı. Cizikli alacak olsam ikinci el alırsın zaten
İki parmakla bakacağım dedi korktum baktirmadim sancı genelde 30larda çıktı sorun yok dedi polikliniğe git dediVajinal ultrason da net görünüyor o da acıtmaz ama genelde önce karından bakıyorlar şüphe olursa vajinadan bakıyorlar
İki parmakla bakacağım dedi korktum baktirmadim sancı genelde 30larda çıktı sorun yok dedi polikliniğe git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?