2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Inşallah bişey çıkmaz canım korkma ya baktirsaydin bence. Düşünmemeye çalış zamanı gelince bakacaklar nasılsa. Zor bişey değildir bence
Şuan şükür bişey çıkmadı ne bileyim korktum açıkçası. 30+5 günlük oğlum 41 cm 1540 gram sence nasıl kilosu

Şuan şükür bişey çıkmadı ne bileyim korktum açıkçası. 30+5 günlük oğlum 41 cm 1540 gram sence nasıl kilosu
Bence normal 30 haftaya göre boyda kiloda. 30+4 ama takvimin geriden geliyor neden ki ??
Son adet tarihine göre 29+1 sin acaba ultrason da seninki de mi önde gidiyor

Son düzenleme:

Masaallah canm ogluna.gecmis olsun.isaret ve orta parmagi sokup yanlara ne kadar acabildiklerine gore belirliyorlar acilma olup olmadigini.normal dogumda devamli bakiliyor bu sekilde dogum sancilari sirasinda.ne kadar aci verir bilemiyorum ama dogum sancisinin her seyi (utanma dahil) bastirdigi soylenir:))

Oğluşum bazen bize şaka yapıyor son günlerde herhalde

Ay almadım henüz yaa.. Ama ya onu ya joie excursion'ı alacağım inşallah.. Yerinde göremediğim için tereddüt ettim, indirimi de bitecek galiba

Günaydın kızlar. Hastaneden çıktığınızda bebeğinizi oto koltuğuna oturtma konusunda ne düşünüyorsunuz. ? Ben oturtmayı düşünüyorum sonuçta biz emniyet kemerlerimizi takıyoruz. Eşim de küçücük onu nasıl oraya koyacaz diyo. Niye koyulmasın ki kucakta mı götürelim zaten 3-5 saat değil en fazla 15. 20 dk ev..
Siz ne düşünüyorsunuz?

O pusete koyuyorlar genelde canım.travel sustem arabalarda da varya aynı zamanda oto koltuğu.zaten elimizle tutariz koltugukac dk .

En güvenli yöntem oto koltuğu. Darbe anında ne kadar güçlü olursan ol çocuk kucağından fırlıyormuş.

En güvenli yöntem oto koltuğu. Darbe anında ne kadar güçlü olursan ol çocuk kucağından fırlıyormuş.
Evet ben küçük bi trafik kazası yaşadım çok küçük olmasına rağmen kendimi tutamadım boynum kırılacaktı o yüzüden korkuyorum

Cnm ben şimdilik ana kucağına koymayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…