2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Cantayi neden yikadin cnm?evdeki cantanmiydi?yeni aldigin cantayimi yikadin?

Maşallah canım ya seninle günlerimiz aynı bizim kontrolümuz haftaya bende çok merak ediyorum kızımın kilosunu, ama günler geçmiyorrr.

Valla ben kendime güvenemiyorum. İş yerinde bile kaplumbağa gibi hareket ediyorum, görenler sen artık git evine diyor
Allah büyük dediğin gibi, inşallah sırasıyla kolayca hepsi olur. Benim odamdaki beşiği hazır, kendi odasındaki hazırlıklar sıfır. Dolabı kuruldu sadece, dolabı silinecek, bir duvara duvar kağıdı yapılacak, karyolası gelecek bu ay sonunda. E daha cicileri yıkanacak, ütülenecek, dizilecek... Evin genel temizliğini saymıyorum.. Hediyelikleri falan hazırlayacağız daha.. Mayıs ayı çok hareketli geçecek hepimiz için. Allah kolaylık versin.

Sağol canım güle güle giy s beden mi almıştın sen 2 ayım var bira az daha şişeriz ona göre olur demi

Aynen aynı haftadayız daha 2 buçuk ay var doğuma son haftalar ağır oluyor ama ev temzi olunca kıyafet kolay gibi :)

Nasil yaptin cnm streli?kaynattinmi?cantaya neler koydun bebise?
Hepsini kaynattım canim kuruttum kuruladım koydum bebeğin cantasinada koyduklarim tam takım 10 lü hastane çıkışı 3 tane 5 li zıbın takimi alt acma pişik kremi bebe yağı göğüs pompası ağız bezi 6 tane iki tane penye yelekler bitane tulum ıslak mendil üni beybi 6 7 tane bez prima penye bataniye

Cnm sen oda kokusu yapmıştın malzemelerini nerden aldın aceba bende ondan dusunuyorumda
Canım Ankara’da oturuyorum ben orda havuzluhan var ordan almıştım hatta baya uyguna gelmişti diye hatırlıyorum nette satan yerler de var ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…