- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.001
Him benimde böyle cikiyorda oyuzden sordumDoktor 21 mayıs dedi ama belli olmaz son haftalar tekrar normal haftasına dönebilir dedi.
Bende 30.haftadayim mayısın ilk haftaları başlayacağım 32 33 haftada bebek çantamı bugün yıkadım beni gaza getirdiniz:))
İçinede yıkadım kıyafetleri hazırlayayım iki hafta sonra hazırlayayım bari gaza geldim
Bende son olarak emzik biberon streli yaptım koydum çantaya kendi çantamı hazırlamadım dahaCantayi neden yikadin cnm?evdeki cantanmiydi?yeni aldigin cantayimi yikadin?
Bende son olarak emzik biberon streli yaptım koydum çantaya kendi çantamı hazırlamadım daha
Kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 48cm 2550 gr olmuş. Sat a göre 33+2 ultrasonla gire 35+2..
Nst çektiler o da normal cıktı çok şükür. Temizliği bende henüz yapmadım mayısa yapacağım inşallah.. Ama çantam hazir
Maşallah canım ya seninle günlerimiz aynı bizim kontrolümuz haftaya bende çok merak ediyorum kızımın kilosunu, ama günler geçmiyorrr.
Ay hiçbirşey kalmamııışşş seninUltrasona göre canim 21 mayis görünüyor şimdilik benimki
Aynen canim benimde haftaya kontrolum:)
Sizle aynı günümüz
Bende mayısın ilk haftası başlayacağım
Benim kizimn beşiği hazır kurulu ama benim odama alınacak çocuk odasındaki Şifonyer ve Kardolap silinecek
Yıkanan bebek kıyafetleri yerleştirilecek
Ayy düşündükçe benide afacanlar bastı
Allah büyük yaa hepsi olur
Ben kendimi zor tutuyorum yaparım da
Başıma iş açarım diye korkuyorum
Eğil kalk kendimi frenliyemiyorum
O yüzden zor tutuyorum kendimi
Aynen banada 2 hafta sonrasına gün verdiiMaşallah canım ya seninle günlerimiz aynı bizim kontrolümuz haftaya bende çok merak ediyorum kızımın kilosunu, ama günler geçmiyorrr.
Aynen canim az kaldı allah nasip ederse..Ay hiçbirşey kalmamııışşş senin
Canım giremedim bir kaç gündür :) Ürün elime ertesi gün ulaştı, denedim gayet iyi oldu bedeni. Zaten bel kısmı da ayarlı olduğu için sorun yaşanmıyor. Sadece paça boyu biraz uzun geldi onu da annem düzeltecek :)
Aynen aynı haftadayız daha 2 buçuk ay var doğuma son haftalar ağır oluyor ama ev temzi olunca kıyafet kolay gibi :)Aynen ev temizlenmeden bebek odasını temizlemek yerleştirmek hiç içime sinmez
Bende böyleyim her yer kirli
Camları silinip perdeler yıkanacak
Kapılar koltuklar silinecek
Mayısin ilk haftası temizlikçi abla cagricagim
Sonra bebeğin odasını beşiğini dolabını silip kıyafetleri yıkayacağım Allah'ın izniyle sagsaglim yetiştirdim o günlerebende sizinle aynı haftada yım
30. Haftada yım
Hepsini kaynattım canim kuruttum kuruladım koydum bebeğin cantasinada koyduklarim tam takım 10 lü hastane çıkışı 3 tane 5 li zıbın takimi alt acma pişik kremi bebe yağı göğüs pompası ağız bezi 6 tane iki tane penye yelekler bitane tulum ıslak mendil üni beybi 6 7 tane bez prima penye bataniyeNasil yaptin cnm streli?kaynattinmi?cantaya neler koydun bebise?
BEN haftaya ayrılıyorum çok şükür canım :)Çalışıyor olmanın en büyük zorluğuNe kadar kaldı canım senin izne ayrılmaya? Benim son 13 gün.
Evet S beden aldım canım. Valla şimdiye kadar 9 kilo aldım ben. 61 kiloyum bilemedin 62 olmuşumdur. Olacağını düşünüyorum ben.Sağol canım güle güle giy s beden mi almıştın sen 2 ayım var bira az daha şişeriz ona göre olur demi
Oh ya ne güzel, gün sayıyorum ben resmen. Çok zorlanıyorum artıkBEN haftaya ayrılıyorum çok şükür canım :)
Canım Ankara’da oturuyorum ben orda havuzluhan var ordan almıştım hatta baya uyguna gelmişti diye hatırlıyorum nette satan yerler de var ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorumCnm sen oda kokusu yapmıştın malzemelerini nerden aldın aceba bende ondan dusunuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?