2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet size az kaldi masallah darisi bize valla :) su agrilar beni oldurecek vallahi sabah olsada gitsem rahat etsem
Geçer inşallah canım sen uyumaya çalış biraz ki sabah çabuk olsun yoksa zaman da geçmez bende evin içinde geziyorum bi oraya bi buraya ezan okunuyor ya ne zormuş

Gece gece evde geziyorum kızlar uyuyamıyorum hatta yatamıyorum midem acaip derecede yanıyor 2 saat oldu hala geçmedi ezan okunuyor hala ayaktayım
Süt içtim boş salatalık yedim yok yok yok geçmedi. Çok berbat

Gece gece evde geziyorum kızlar uyuyamıyorum hatta yatamıyorum midem acaip derecede yanıyor 2 saat oldu hala geçmedi ezan okunuyor hala ayaktayım
Süt içtim boş salatalık yedim yok yok yok geçmedi. Çok berbat
Mide yanması berbat bişeymiş hamilelikte şu hiç belirti yaşamayanları kıskanıyorum cidden ben her ay ayrı ayrı şeyler yaşadım mide bulantısı kusma baş ağrısı kramplar mide yanması hemoroid hepsini yaşadım cidden bakalım son ay da nefes alamıyorsun diyolar bana midem yanınca bi sade soda iyi geliyor canım

Insallah canm sagol :))Kiyammam ki isirmaya kuzum bnimmm Az kaldi dogumaaaStres gelmiyo degil
İşin şakası tabii. Bırak ısırmayı, insan öpmeye kıyamıyor :)) Zaman çabucak geçse de şu minnoşlara kavuşsak.
Sağol cnm bugün kotuyum bacaklarım ve vajinada bir ağrı kasılma var daha dün gttim dr iyiydi herşey anlamadım ben
Gün günü tutmuyor maalesef. Enfeksiyon olduğunu yazmışsın. Geçmiş olsun. Su içmeyi ihmal etme sakın .
:))) Komşuların alemmiş. Maşallah. İlkinde de bunda da fazla kilo almamışsın. Biraz da yapı meselesi sanırım . Ben çok çabuk kilo alıp zor verenlerdenim. İlki normal, bu sezaryen demişsin. Bu neden sezaryen olacak, bir sıkıntı mı var?

Magnezyum ishal yapıyor özellikle aç karınla.ben kabizim diye doktorum günde ikitane iç demişti.endiselenme canım.

Kızlar midemde ateş topu var sanki saat 3te midemin yanmasına uyandım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Bende iki üç haftadır her gün ağzıma gelen acı su ile uyanıyorum.. Midem alev alev.. İki yastıkla yatıyorum.. Onunla da uyunmuyor.. Sabit uyanma saatim üç buçuk, daha da uyuyamıyorum.. O halde işe gidiyorum.. Şimdiden böyleyiz Allah yardımcımız olsun.. Boşuna Cennet anaların ayakları altında değilmiş..

Doktorum gaviscon iç dedi bana.. Süt işe yaramazsa dene bi canım.. Soğuk sütü de çok değil yarım çay bardağı kadar filan içmek lazımmış..

Insallah canim ya Bi dogsalardi :))Tabi zamaninda simdi degilll

Kızlar doktordan geliyorum şimdi okdr mutluyum ki ilk kez bebeğimi renkli gördüm çok tatlıydı aşık oldum resmen başı biraz büyük dedi doktor 30+0 ım bgn kilosu 1550g boyu da 40 cm dedi rahim ağzımı ölçtü gayet iyi dedi şuanlık herşey yolundaymış çok şükür elimi de başına koymuş ağzını açmış uyuyordu benim aşkım bugun çok güzel geçer artık bana kilosu sanki az gbi. Geldi 4 hafta önce 975 di çok beslenememişim sanki bundan sonra hergün ceviz Muz süte başlıycam

Maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin, kiloyu kafana takma her bebeğin kilosu değişik oluyor aynı haftalarda bile çok normal. Tabi sen yine de muz ,tahin pekmez, makarna ye istersen, bebisin de çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…