2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebekler ellerini kafalarına sürmeyi seviyor sanırım benim kızım da böyleydi aynen eli kafasında uyuyordu :) salı günü randevum var bakalım . Maşallah bebisine :)

Sağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam

Bebekler ellerini kafalarına sürmeyi seviyor sanırım benim kızım da böyleydi aynen eli kafasında uyuyordu :) salı günü randevum var bakalım . Maşallah bebisine :)
Aynen canım bende başıma koyup uyurum elimi genelde bana benziyor Ztn burnu alnı falan renkli daha güzel di foto siyah beyaz çok net değil ay günler geçmez şimdi sana ben sabahı zor ettim

Sağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam
Ona bakma canım,ben bir aydan fazladır 100 Gr dahi almadım,70de sabitlendim :) diyetten dolayı. Ama bebek almış şükür, senin bebeğin kilosu da haftasıyla uyumlu kendini strese sokma. Ek olarak biseyler yapmak istiyorsan yap ama stres olmadan :)

Kızlar midemde ateş topu var sanki saat 3te midemin yanmasına uyandım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum

Onu hiç sorma canım benimde midem bazen öyle çok yanıyor ki ama diğer arkadaşların dediği gibi soğuk süt iyi geliyor yarım çay bardağı falan. Bana da şurup vermişti doktorum o da iyi geliyor.

Oyy maşallah kuzucuğa yaa çok tatlı benim kızımda genelde geceleri uyuyor gündüzleri uyanık günler geçmiyor hayırlısı ile bir doğsalar gerçi benim bebeğim biraz aceleci hemen doğmak istiyor, ağrım var sürekli. Sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah ♡♥

Yok canım stres yapmam biraz tombiş olsun diye istiyorum sadece

Çok sağol canım biraz daha sabretsin senin bebiş az kalmış ztn 36. Haftadan sonra normal oluyormuş artık doğum

Bncede cnm kilosu az Yemeni icmeni biraz arttir

Cnm sn doktora gittin mi Normal dogummu olucak?Bebisin nasil

Cnm sn doktora gittin mi Normal dogummu olucak?Bebisin nasil
Salı randevum var yine canım, normal olamayacak artık. İlki sezaryendi,ssvd deneyecektim annemler falan riske atma dediler. Bu da sezaryen olacak gibi bakalım :) tarih de 1 haziran demişti en son doktorum. Bebiş en son iyiydi ama şimdi merak ediyorum nasıl oldu diye, senin nasıl bebisin

Ya senin ilk te sezeryan olmus.Bncede riske atma .Bnde onumzedi gunlerde gidicem kontrole insallah normal dogum olur bnim ilk gebelik hayirlisi olsun Kiz senin bacaklarin cok agriyo mu bnim liflerim kopuyo gibi hissediyorum.Bugun sag bacagim cok agrili igne batar gibi oluyo

Bacaklarım da ağrıyor vajina kemigim de ağrıyor :) son haftalarda agirlasiyoruz iyice her taraf ağrıyor ama geçecek. En çok da şu şeker yüzünden yaptığım diyet bitsin diye bekliyorum,canım çok tatlı yemek istiyor aksilgimden. Ama yiyemiyorum doğum olduğu günün ertesinde yiyecem valla :) normal doğum isteyenlerin normal olur inşallah, o duyguyu tatmayı da isterdim ama kısmet değilmiş

InsaAllah zamanlı gelir canm ister istemez ağrıyo bende taş gibi oturuyom walla azcik öne eğilerek kalksam karnımdaki minnoş gck oluyo sankim nasıl ağrıyo kalkmak artk bi lüks haline geldi artk

Sekerin mi cikti senin canm.Bn yapmadm seker yuklemesini.Dogumdan sonra bi tepsi baklavayi hakediyosun Insallah snde tadarsin normal dogumu canm Sezeryan zor olur o sicaklarda

Kilosu haftasına uyumlu ama ben tontiş çocuk istiyorum ben 3800 doğmuşum inşlah oğluşum da bana çeker bu haftadan sonra hergün muz yemeye başlıyorum

Ya bnde boyle bi 3 3 bucuk kilo olmasini istiyormmm Insllah saglikli olsunlarda kilosunuda alirr tontiş:)❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…