- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.401
Bebekler ellerini kafalarına sürmeyi seviyor sanırım benim kızım da böyleydi aynen eli kafasında uyuyordu :) salı günü randevum var bakalım . Maşallah bebisine :)Eki Görüntüle 2139097 Kızlar doktordan geliyorum şimdi okdr mutluyum ki ilk kez bebeğimi renkli gördüm çok tatlıydı aşık oldum resmen başı biraz büyük dedi doktor 30+0 ım bgn kilosu 1550g boyu da 40 cm dedi rahim ağzımı ölçtü gayet iyi dedi şuanlık herşey yolundaymış çok şükür elimi de başına koymuş ağzını açmış uyuyordu benim aşkım bugun çok güzel geçer artık bana kilosu sanki az gbi. Geldi 4 hafta önce 975 di çok beslenememişim sanki bundan sonra hergün ceviz Muz süte başlıycam
Sağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcamMaşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin, kiloyu kafana takma her bebeğin kilosu değişik oluyor aynı haftalarda bile çok normal. Tabi sen yine de muz ,tahin pekmez, makarna ye istersen, bebisin de çok tatlı maşallah
Aynen canım bende başıma koyup uyurum elimi genelde bana benziyor Ztn burnu alnı falan renkli daha güzel di foto siyah beyaz çok net değil ay günler geçmez şimdi sana ben sabahı zor ettimBebekler ellerini kafalarına sürmeyi seviyor sanırım benim kızım da böyleydi aynen eli kafasında uyuyordu :) salı günü randevum var bakalım . Maşallah bebisine :)
Ona bakma canım,ben bir aydan fazladır 100 Gr dahi almadım,70de sabitlendim :) diyetten dolayı. Ama bebek almış şükür, senin bebeğin kilosu da haftasıyla uyumlu kendini strese sokma. Ek olarak biseyler yapmak istiyorsan yap ama stres olmadan :)Sağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam
Kızlar midemde ateş topu var sanki saat 3te midemin yanmasına uyandım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Eki Görüntüle 2139097 Kızlar doktordan geliyorum şimdi okdr mutluyum ki ilk kez bebeğimi renkli gördüm çok tatlıydı aşık oldum resmen başı biraz büyük dedi doktor 30+0 ım bgn kilosu 1550g boyu da 40 cm dedi rahim ağzımı ölçtü gayet iyi dedi şuanlık herşey yolundaymış çok şükür elimi de başına koymuş ağzını açmış uyuyordu benim aşkım bugun çok güzel geçer artık bana kilosu sanki az gbi. Geldi 4 hafta önce 975 di çok beslenememişim sanki bundan sonra hergün ceviz Muz süte başlıycam
Yok canım stres yapmam biraz tombiş olsun diye istiyorum sadeceOna bakma canım,ben bir aydan fazladır 100 Gr dahi almadım,70de sabitlendim :) diyetten dolayı. Ama bebek almış şükür, senin bebeğin kilosu da haftasıyla uyumlu kendini strese sokma. Ek olarak biseyler yapmak istiyorsan yap ama stres olmadan :)
Çok sağol canım biraz daha sabretsin senin bebiş az kalmış ztn 36. Haftadan sonra normal oluyormuş artık doğumOyy maşallah kuzucuğa yaa çok tatlı benim kızımda genelde geceleri uyuyor gündüzleri uyanık günler geçmiyor hayırlısı ile bir doğsalar gerçi benim bebeğim biraz aceleci hemen doğmak istiyor, ağrım var sürekli. Sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah ♡♥
Çok sağol canım biraz daha sabretsin senin bebiş az kalmış ztn 36. Haftadan sonra normal oluyormuş artık doğum
Eki Görüntüle 2139097 Kızlar doktordan geliyorum şimdi okdr mutluyum ki ilk kez bebeğimi renkli gördüm çok tatlıydı aşık oldum resmen başı biraz büyük dedi doktor 30+0 ım bgn kilosu 1550g boyu da 40 cm dedi rahim ağzımı ölçtü gayet iyi dedi şuanlık herşey yolundaymış çok şükür elimi de başına koymuş ağzını açmış uyuyordu benim aşkım bugun çok güzel geçer artık bana kilosu sanki az gbi. Geldi 4 hafta önce 975 di çok beslenememişim sanki bundan sonra hergün ceviz Muz süte başlıycam
Maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin, kiloyu kafana takma her bebeğin kilosu değişik oluyor aynı haftalarda bile çok normal. Tabi sen yine de muz ,tahin pekmez, makarna ye istersen, bebisin de çok tatlı maşallah
Salı randevum var yine canım, normal olamayacak artık. İlki sezaryendi,ssvd deneyecektim annemler falan riske atma dediler. Bu da sezaryen olacak gibi bakalım :) tarih de 1 haziran demişti en son doktorum. Bebiş en son iyiydi ama şimdi merak ediyorum nasıl oldu diye, senin nasıl bebisinCnm sn doktora gittin mi Normal dogummu olucak?Bebisin nasil
Salı randevum var yine canım, normal olamayacak artık. İlki sezaryendi,ssvd deneyecektim annemler falan riske atma dediler. Bu da sezaryen olacak gibi bakalım :) tarih de 1 haziran demişti en son doktorum. Bebiş en son iyiydi ama şimdi merak ediyorum nasıl oldu diye, senin nasıl bebisin
Kilosu haftasına uyumlu ama ben tontiş çocuk istiyorum ben 3800 doğmuşum inşlah oğluşum da bana çeker bu haftadan sonra hergün muz yemeye başlıyorumBncede cnm kilosu az Yemeni icmeni biraz arttir
Bacaklarım da ağrıyor vajina kemigim de ağrıyor :) son haftalarda agirlasiyoruz iyice her taraf ağrıyor ama geçecek. En çok da şu şeker yüzünden yaptığım diyet bitsin diye bekliyorum,canım çok tatlı yemek istiyor aksilgimden. Ama yiyemiyorum doğum olduğu günün ertesinde yiyecem valla :) normal doğum isteyenlerin normal olur inşallah, o duyguyu tatmayı da isterdim ama kısmet değilmişYa senin ilk te sezeryan olmus.Bncede riske atma .Bnde onumzedi gunlerde gidicem kontrole insallah normal dogum olur bnim ilk gebelik hayirlisi olsun Kiz senin bacaklarin cok agriyo mu bnim liflerim kopuyo gibi hissediyorum.Bugun sag bacagim cok agrili igne batar gibi oluyo
Amin canım kilosu 2 kilo 250 gram civarı en azından 1-2 hafta daha durmasını istiyorum kendine gelsin diye 36 falan olsaydık iyiydi bilmiyorum bu kadar ağrı normal mi bazen çok zorluyor bazen 2-3 saat ağrı olmuyor rahatlıyorum..
Bacaklarım da ağrıyor vajina kemigim de ağrıyor :) son haftalarda agirlasiyoruz iyice her taraf ağrıyor ama geçecek. En çok da şu şeker yüzünden yaptığım diyet bitsin diye bekliyorum,canım çok tatlı yemek istiyor aksilgimden. Ama yiyemiyorum doğum olduğu günün ertesinde yiyecem valla :) normal doğum isteyenlerin normal olur inşallah, o duyguyu tatmayı da isterdim ama kısmet değilmiş
Kilosu haftasına uyumlu ama ben tontiş çocuk istiyorum ben 3800 doğmuşum inşlah oğluşum da bana çeker bu haftadan sonra hergün muz yemeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?