2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kan sulandırıcı kullanıyorum.bebekte iri oldugu için normal olmaz diyor dr

Merhaba kızlar. İnşallah herkes iyidir İki gün önce kanamam oldu bir santim açılmam var. Biraz yogun ve stresli bi hafta benim icin erken doğumla karşı karşı karşıyayız banada dua edin şuan iyiyim cok şükür aşırı stres var üstümde

Canım insaalah her şey yoluna girer yorma kendini sürekli dinlen.. inşallah bebeğin vaktini bekler.

Sağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam
Yürüyüş etkiliyor mu acaba son randevuda bende çok yürüyüş yapmıştım bebeğin göbek çevresi dört gün geri çıktı bende yürüyüşü bıraktım bu defada kilo aldım inşallah bebeğim almıştır

Olabilir canım ben nerdeyse günde 11 bin adım attığım oldu okdr yememe rağmen bir ayda 1 kilo anca almıştım omunda 600 gramı fln bebeğe gitmiş daha çok olmadı lazım dı tatlı falan da çok tükettiğim halde bence günde 15 dk hafif yürüyüş normal diğer türlü yürümek yendiğini yakıyor

İyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi
Geçmiş olsun canım inşallah bebek biraz daha geç gelir . Ciğer geliştirici iğne oldum mu ? Benim bebeğim 29.haftada 1330 gramdi bence senin bebeğin gayet iyiymiş

Bi uzmanı dinledim yarım saat yavaş tempoda yürüyüş öneriyorum diyordu bi kontrole gideyim ona göre karar vereceğim yürümeye . Yurumeyince de hantallasiuorum baya izne de ayrıldım köşe yastığı gibi olurum artık :/

Canım çok geçmiş olsun.. Rabbim seni ve bebeğini korusun.. Risk varsa doktorlar ciğer geliştirici yapıyorlar, onlar daha iyi bilirler muhtemelen.. Yine neyi stres yaptın ki? Bebeğini düşün gerisini cidden boşver.. Bebeklerimiz üzerinde sorumluluklarımız var.. Onlar için kulaklarımızı herkese tıkayacağız.. Son haftalar dikkat et kendine canım

Geçmiş olsun canım inşallah bebek biraz daha geç gelir . Ciğer geliştirici iğne oldum mu ? Benim bebeğim 29.haftada 1330 gramdi bence senin bebeğin gayet iyiymiş
Saol kuzum hayır iğne yapmadılar 10 gun sonra randevum var Bakalım o zaman. Ne diyick sen nasılsın

Çok saol Can'ım rabbim sizleride korusun insallah inan sorun hic bitmiyor Ama takmamakta elde degil İğne Hakkı'nda bsy demediler kendı doktorum degıldı acile gıttım 10 gun sonra kendi doktorum gidicem sezeryan olmak istemiyorum ama herhalde olucam

Kontrol de bakarsın canım sağlıklı beslenmeye çalışcaz elimizden gelen bişey yok

Aynen benimde cnm.dün nstye girdim ilk defa sorun yok dedi doktorum ya.sends bi git istersen.boyle oldumu hemen gel dedi bana doktorum
Salı günü randevum var onu bekliyorum.. şu an 31 haftadayım 22 haftadan beri oluyor ama sıklığı arttı doktorum hep normal dedi.. ama karnım bir o yana bir bu yana yamulup duruyor kaskatı oluyor anlamadım gitti

Merhaba kızlar bugün 32. Hafta mi actirdim:) 32+0 im bebek 2130 gr 45.5 cm biraz iri bir bebek olucak galiba:)bebek aşağıya dönmüş dedi dr.. artık yüzünü gostermiyo benim minnosum.. ama vajinamda bazen acayip ağrı oluyo sebebi nedir anlamadım bazen karnım taş gibi oluyo aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…