- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.421
Kan sulandırıcı kullanıyorum.bebekte iri oldugu için normal olmaz diyor drİşin şakası tabii. Bırak ısırmayı, insan öpmeye kıyamıyor :)) Zaman çabucak geçse de şu minnoşlara kavuşsak.
Gün günü tutmuyor maalesef. Enfeksiyon olduğunu yazmışsın. Geçmiş olsun. Su içmeyi ihmal etme sakın .
:))) Komşuların alemmiş. Maşallah. İlkinde de bunda da fazla kilo almamışsın. Biraz da yapı meselesi sanırım . Ben çok çabuk kilo alıp zor verenlerdenim. İlki normal, bu sezaryen demişsin. Bu neden sezaryen olacak, bir sıkıntı mı var?
Canım insaalah her şey yoluna girer yorma kendini sürekli dinlen.. inşallah bebeğin vaktini bekler.Merhaba kızlar. İnşallah herkes iyidir İki gün önce kanamam oldu bir santim açılmam var. Biraz yogun ve stresli bi hafta benim icin erken doğumla karşı karşı karşıyayız banada dua edin şuan iyiyim cok şükür aşırı stres var üstümde
İnşallah kuzum sen nasılsın ya sizleri cook özledim benCanım insaalah her şey yoluna girer yorma kendini sürekli dinlen.. inşallah bebeğin vaktini bekler.
Biz de seni özledik canim biz iyiyiz çok şükür günlerin geçmesini bekliyoruz:)İnşallah kuzum sen nasılsın ya sizleri cook özledim ben
Yürüyüş etkiliyor mu acaba son randevuda bende çok yürüyüş yapmıştım bebeğin göbek çevresi dört gün geri çıktı bende yürüyüşü bıraktımSağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam
İyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal miBiz de seni özledik canim biz iyiyiz çok şükür günlerin geçmesini bekliyoruz:)
Olabilir canım ben nerdeyse günde 11 bin adım attığım oldu okdr yememe rağmen bir ayda 1 kilo anca almıştım omunda 600 gramı fln bebeğe gitmiş daha çok olmadı lazım dı tatlı falan da çok tükettiğim halde bence günde 15 dk hafif yürüyüş normal diğer türlü yürümek yendiğini yakıyorYürüyüş etkiliyor mu acaba son randevuda bende çok yürüyüş yapmıştım bebeğin göbek çevresi dört gün geri çıktı bende yürüyüşü bıraktımbu defada kilo aldım inşallah bebeğim almıştır
Geçmiş olsun canım inşallah bebek biraz daha geç gelir . Ciğer geliştirici iğne oldum mu ? Benim bebeğim 29.haftada 1330 gramdi bence senin bebeğin gayet iyiymişİyi olmanıza cok sevındım daım olsun kuzum bir şey sormak istiyorum benim minik 28 haftanın içindeyken 1300 kg du normal mi
Bi uzmanı dinledim yarım saat yavaş tempoda yürüyüş öneriyorum diyordu bi kontrole gideyim ona göre karar vereceğim yürümeye . Yurumeyince de hantallasiuorum baya izne de ayrıldım köşe yastığı gibi olurum artık :/Olabilir canım ben nerdeyse günde 11 bin adım attığım oldu okdr yememe rağmen bir ayda 1 kilo anca almıştım omunda 600 gramı fln bebeğe gitmiş daha çok olmadı lazım dı tatlı falan da çok tükettiğim halde bence günde 15 dk hafif yürüyüş normal diğer türlü yürümek yendiğini yakıyor
Canım çok geçmiş olsun.. Rabbim seni ve bebeğini korusun.. Risk varsa doktorlar ciğer geliştirici yapıyorlar, onlar daha iyi bilirler muhtemelen.. Yine neyi stres yaptın ki? Bebeğini düşün gerisini cidden boşver.. Bebeklerimiz üzerinde sorumluluklarımız var.. Onlar için kulaklarımızı herkese tıkayacağız.. Son haftalar dikkat et kendine canımMerhaba kızlar. İnşallah herkes iyidir İki gün önce kanamam oldu bir santim açılmam var. Biraz yogun ve stresli bi hafta benim icin erken doğumla karşı karşı karşıyayız banada dua edin şuan iyiyim cok şükür aşırı stres var üstümde
Saol kuzum hayır iğne yapmadılar 10 gun sonra randevum var Bakalım o zaman. Ne diyick sen nasılsınGeçmiş olsun canım inşallah bebek biraz daha geç gelir . Ciğer geliştirici iğne oldum mu ? Benim bebeğim 29.haftada 1330 gramdi bence senin bebeğin gayet iyiymiş
Çok saol Can'ım rabbim sizleride korusun insallah inan sorun hic bitmiyor Ama takmamakta elde degil İğne Hakkı'nda bsy demediler kendı doktorum degıldı acile gıttım 10 gun sonra kendi doktorum gidicem sezeryan olmak istemiyorum ama herhalde olucamCanım çok geçmiş olsun.. Rabbim seni ve bebeğini korusun.. Risk varsa doktorlar ciğer geliştirici yapıyorlar, onlar daha iyi bilirler muhtemelen.. Yine neyi stres yaptın ki? Bebeğini düşün gerisini cidden boşver.. Bebeklerimiz üzerinde sorumluluklarımız var.. Onlar için kulaklarımızı herkese tıkayacağız.. Son haftalar dikkat et kendine canım
Kontrol de bakarsın canım sağlıklı beslenmeye çalışcaz elimizden gelen bişey yokBi uzmanı dinledim yarım saat yavaş tempoda yürüyüş öneriyorum diyordu bi kontrole gideyim ona göre karar vereceğim yürümeye . Yurumeyince de hantallasiuorum baya izne de ayrıldım köşe yastığı gibi olurum artık :/
Geçmiş olsun canım zamanında gelsin inş.. benimde devamlı sertleşiyor kasılıyor korkuyorumSaol kuzum hayır iğne yapmadılar 10 gun sonra randevum var Bakalım o zaman. Ne diyick sen nasılsın
Geçmiş olsun canım zamanında gelsin inş.. benimde devamlı sertleşiyor kasılıyor korkuyorum
Iyiyim çok şükür.salı randevum var bakalım en son bebeğin göbek çevresi 4 gün geri çıkmıştı aklım ondaSaol kuzum hayır iğne yapmadılar 10 gun sonra randevum var Bakalım o zaman. Ne diyick sen nasılsın
Salı günü randevum var onu bekliyorum.. şu an 31 haftadayım 22 haftadan beri oluyor ama sıklığı arttı doktorum hep normal dedi.. ama karnım bir o yana bir bu yana yamulup duruyor kaskatı oluyor anlamadım gittiAynen benimde cnm.dün nstye girdim ilk defa sorun yok dedi doktorum ya.sends bi git istersen.boyle oldumu hemen gel dedi bana doktorum
Yürüyüş yapmak doğum için iyi diyorlar.aksine ben de yuruyuuy sıklaştırdim.neden az yapacaksın kiSağol canım aynen ben bu ay 1 kilo aldım yürüyüş çok yapmıştım artık az yürüyüş yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?